Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Το homecoming ηταν βαρετο ενω αυτο εδω ειχε γρηγορη ροη. Ειναι το 1ο κριτηριο στις ταινιες που βλεπω.
-
Τι βρήκες καλύτερο ρε Ραμπίδη; Η ταινία είναι βουτηγμένη στα σκατοtropes. Μου άρεσε θυμάμαι το Homecoming πριν 3 χρόνια που το είδα αλλά θα αποφύγω να το συγκρίνω γιατί από τότε έχω γίνει ακόμα πιο περίεργος με τις ταινίες.
Leave a comment:
-
Χθες έβαλα να δω το Far from Home. Τον τελευταίο πολύ καιρό βαριέμαι να βάλω να δω ταινίες, αλλά ένας Spiderman είναι πάντα καλοδεχούμενος. Δεν άντεξα όμως, με λύγισε η χαμηλή ποιότητα της ταινίας. Ναι μεν είχε πλάκα ο Mysterio και η φάση του αλλά κούρασαν τα ερωτικά του Πίτερ που πραγματικά δεν με ένοιαζαν. Επίσης τι είναι οι Βενετίες και τα Παρίσια; Για εμένα Spider=Νέα Υόρκη. Εδραίωσε τον χαρακτήρα εκεί, δώσε ένα πρόπερ Spiderman στην πόλη γιατί στο πρώτο ήταν εντελώς για τον πούτσο ο Spidey (και ακόμα είναι ντεμί) και μετά μου τρέχεις ταξίδια. Μια απογοήτευση. Τουλάχιστον έχει μείνει το Spiderverse που δεν νομίζω να με απογοητεύσει.
Leave a comment:
-
E kala den einai oti TWRA, evgale nohma o Joker.
Afenos men to sygekrimeno story den yparxei sta comics, einai kati pou eftiakse h tainia apo to 0, afeterou de o typos htan trelos apo panta opote logiko
Leave a comment:
-
Joker. 10/10. To blepame toso kairo apo tnv meria tou Batman. 3afvika ola bgazouv vonma.
Leave a comment:
-
Τέτοια ταινία επιβάλλεται για 2η προβολή. Συγχωρούμε το ορθογραφικό λάθος από τους subs4free.
Avengers Thanos.jpg Avengers Thanos 2.jpgLast edited by Ryu_gr; 04-08-2019, 01:49 PM.
Leave a comment:
-
Originally posted by Altair View PostΑυτές τις μαλακίες λένε κάποιοι και για τα video games.
Ποιοι; Αυτά τα ζώα που δεν ξέρουν καν που έχει φτάσει η τεχνολογια ; . Είναι αυτοί που αν βάλεις σε προτζέκτορα εικόνα κάποιας θεότητας σε τοίχο εκκλησίας θα το προσκυνήσουν και θα λένε για θαύμα στα βόθροκαναλα ;
αυτοι δεν ξέρουν ούτε ξυπνητήρι να βάλουν στο κινητό τουςLast edited by majorfox; 13-07-2019, 02:52 PM.
Leave a comment:
-
Δεν ηταν κακο, καλυτερο απ το Homecoming. Αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Η Marvel πρεπει να τολμησει λιγο περισσοτερο, εχει βολευτει στην ιδια συνταγη.
Leave a comment:
Leave a comment: