Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Το homecoming ηταν βαρετο ενω αυτο εδω ειχε γρηγορη ροη. Ειναι το 1ο κριτηριο στις ταινιες που βλεπω.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τι βρήκες καλύτερο ρε Ραμπίδη; Η ταινία είναι βουτηγμένη στα σκατοtropes. Μου άρεσε θυμάμαι το Homecoming πριν 3 χρόνια που το είδα αλλά θα αποφύγω να το συγκρίνω γιατί από τότε έχω γίνει ακόμα πιο περίεργος με τις ταινίες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το βρηκα πολυ καλυτερο απ το Homecoming.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Χθες έβαλα να δω το Far from Home. Τον τελευταίο πολύ καιρό βαριέμαι να βάλω να δω ταινίες, αλλά ένας Spiderman είναι πάντα καλοδεχούμενος. Δεν άντεξα όμως, με λύγισε η χαμηλή ποιότητα της ταινίας. Ναι μεν είχε πλάκα ο Mysterio και η φάση του αλλά κούρασαν τα ερωτικά του Πίτερ που πραγματικά δεν με ένοιαζαν. Επίσης τι είναι οι Βενετίες και τα Παρίσια; Για εμένα Spider=Νέα Υόρκη. Εδραίωσε τον χαρακτήρα εκεί, δώσε ένα πρόπερ Spiderman στην πόλη γιατί στο πρώτο ήταν εντελώς για τον πούτσο ο Spidey (και ακόμα είναι ντεμί) και μετά μου τρέχεις ταξίδια. Μια απογοήτευση. Τουλάχιστον έχει μείνει το Spiderverse που δεν νομίζω να με απογοητεύσει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E kala den einai oti TWRA, evgale nohma o Joker.
    Afenos men to sygekrimeno story den yparxei sta comics, einai kati pou eftiakse h tainia apo to 0, afeterou de o typos htan trelos apo panta opote logiko

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Joker. 10/10. To blepame toso kairo apo tnv meria tou Batman. 3afvika ola bgazouv vonma.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδε κανείς το τρέιλερ του Tenet ?
    Last edited by majorfox; 21-09-2019, 03:59 AM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τέτοια ταινία επιβάλλεται για 2η προβολή. Συγχωρούμε το ορθογραφικό λάθος από τους subs4free.

Avengers Thanos.jpg Avengers Thanos 2.jpg
    Last edited by Ryu_gr; 04-08-2019, 01:49 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε μ αρεσε καθολου το Amazing 2, το 1ο κατι πηγε να κανει.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Einai idea mou h exei terastio laimo?

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Σοκαριστική -κομμένη- σκηνή για Spider-man που ανακάλυψα πρόσφατα. Αν συνέχιζε η σειρά amazing και δεν κοβόταν ομολογουμένως θα είχε ενδιαφέρον.

Last edited by Ryu_gr; 04-08-2019, 01:38 PM.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Αυτές τις μαλακίες λένε κάποιοι και για τα video games.

Ποιοι; Αυτά τα ζώα που δεν ξέρουν καν που έχει φτάσει η τεχνολογια ; . Είναι αυτοί που αν βάλεις σε προτζέκτορα εικόνα κάποιας θεότητας σε τοίχο εκκλησίας θα το προσκυνήσουν και θα λένε για θαύμα στα βόθροκαναλα ;

αυτοι δεν ξέρουν ούτε ξυπνητήρι να βάλουν στο κινητό τους
    Last edited by majorfox; 13-07-2019, 02:52 PM.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by majorfox View Post
    Για παιδιά μια χαρά είναι .
    Αυτές τις μαλακίες λένε κάποιοι και για τα video games.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Για παιδιά μια χαρά είναι .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ηταν κακο, καλυτερο απ το Homecoming. Αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Η Marvel πρεπει να τολμησει λιγο περισσοτερο, εχει βολευτει στην ιδια συνταγη.

Leave a comment:

Working...
X