Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• thunderjohn
    replied
    Για την Cruella.

Με έπιασε απροετοίμαστο. Δεν περίμενα ποτέ dark origins story από Disney. Και οι δύο Emmas παίζουν πολύ καλά, αλλά η Stone ήταν καταπληκτική. Μικρό spoiler αλλά αναγκαίο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως μπορεί να μεταπηδά από την μια περσόνα που ενσαρκώνει στην άλλη με τόσο φυσικό τρόπο. Σχεδόν τόσο εντυπωσιακή όσο ο James McAvoy στο Split.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ειδα το Nomads Land, το βρηκα βαρετο.Ενδιαφερον θεμα αλλα με εκανε να το βλεπω αποστασιοποιημενα χωρις καμια συμπαθεια για τους χρακτηρες και τη πρωταγωνιστρια.

Επισης ειδα Cruella, πολυ ευχαριστη ταινια και origin μιας anti-hero που ποτε δε με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα αλλα τελικα με κερδισε.

Leave a comment:

• majorfox
    replied

Είδα την ταινία «Falling Down» με τον επικο Μάικλ Ντάγκλας για να την θυμηθώ μετά από 25 χρόνια. Επικο γέλιο !

Ότι πρέπει τώρα που θα αυξηθούν οι τιμές στα προϊόντα...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Φλασια. 2 ταινιες που ειχα προτεινει και στο discord.
    τις βρηκα εξαιρετικες

Στο cinobo τις ειχα δει, για οποιον ειναι στην υπηρεσια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προσωπικα τη χρηση του ολου κονσεπτ των φιλιων αριθμων τη βρηκα λιγο περιττη, δε νομιζω οτι προσεφερε ουσια στη ταινια, ηταν απλως μια γαρνιτουρα ψαγμενιας. Για μενα ολη η αξια ηταν το συναισθηματικο investment.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Παραβλέψτε ότι είναι σε εκπομπή της Σκορδά
    Μια χαρά είναι η Σκορδά, ο Λιάγκας είναι για μόνιμες αναγκαστικές διακοπές στο Μπελίζ.

Η ταινία δεν μου άρεσε πολύ αλλά θέλω να δω τη σειρά γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Σίγουρα ο τρόπος που χρησιμοποιεί τους αριθμούς του Πυθαγώρα είναι έξυπνος, αλλά δεν είδα κάτι που με συντάραξε σαν σύνολο. Φυσικά και είναι ωραία ταινία και την προτείνω.
    Εντύπωσε μου έκανε και η προσωπικότητα του σκηνοθέτη, αναμένουμε και άλλες δουλειές του.

Παραβλέψτε ότι είναι σε εκπομπή της Σκορδά, τα λέει πολύ ωραία:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι γνωριζω για τη σειρα, μετα τη ταινια ειναι στα πλανα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Αρχικά να πω πως λάτρεψα και εγώ το Grave of the Fireflies.

Ραμπαρτερ έχουμε την ίδια ακριβώς γνώμη για το Έτερος Εγώ. Μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ η ταινία, πέρα από την καταπληκτική ερμηνεία του Δαδακαρίδη μου αρέσει πάρα πολύ το ότι πρόκειται για αστυνομικό θρίλερ που έχει σχέση με τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, αυτό την κάνει να ξεχωρίζει κατά την γνώμη μου και είναι πολύ θετικό το ότι κυκλοφόρησε επιτέλους ελληνική ταινία ( και σειρά) που έχει τον δικό της χαρακτήρα και δεν αποτελεί αντιγραφή αντίστοιχων ξενόγλωσσων.

Να δεις οπωσδήποτε πάντως και την σειρά. Είναι πολύ καλύτερη από την ταινία της οποίας η πλοκή προχωράει κάπως αργά κατά την γνώμη μου. Αφού σου άρεσε η ταινία η σειρά θα σε συναρπάσει. Έχουν κυκλοφορήσει 2 κύκλοι 8 επειδοδίων ο καθένας και γυρίζεται και ο τρίτος αυτήν την στιγμή. Η πλοκή είναι απίστευτη και σε ρουφάει από την πρώτη στιγμή και παίζουν πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μετα απο πολλες αναβολες ειδα το Ετερος Εγω.

ΟΚ απλα θα πω οτι κακως δε το χα δει νωριτερα. Προσωπικα με καθηλωσε. Περισσοτερο βεβαια κι απ την ιδια τη πλοκη με κερδισε η ερμηνεια του Δαδακαριδη.

ΥΓ: Η ταινια υπαρχει free στο youtube, δεν εχετε δικαιολογια...

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Τελικά δεν άντεξες και υπέκυψες στο ασταμάτητο bullying για τη δείς.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το είδα και εγώ το Grave of the Fireflies μετά τα posts σας.

Αριστοτεχνική ταινία για τον λόγο που είπε ο straier, δεν δείχνει ούτε αίμα καλά-καλά όμως όταν την σκέφτεσαι σε πιάνει αυτό το περίεργο συναίσθημα που δεν ξέρεις αν θέλεις να το έχεις ή όχι.

Η παιδική αθωότητα δεν μπορεί να επιβιώσει στον πόλεμο και εκεί είναι πιστεύω που σε πιάνει "off-guard" συναισθηματικά η ταινία.

Μπράβο thunderjohn για την πρόταση, σίγουρα θα την πρότεινα και εγώ σε κάποιον σινεφίλ.
    Last edited by Ryu_gr; 14-05-2021, 09:13 AM.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied

Solid reboot. Σχετικά καλό casting με κανα δυο αστοχιες σε σχεση με το παλιο (1995). Καλο pacing, και build up για το finale. Μου άρεσε που το story έδωσε βάση στους 2 αιώνιους αντίπαλους (little spoiler: τις προτομές στο poster). Aπ'οτι κατάλαβα μπορεί να πάει για τρι-τετραλογια. 7/10.

Enjoy.
    Last edited by thunderjohn; 24-04-2021, 11:05 AM.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Την είχα δει μικρός, νομίζω πως αν την ξαναδώ τώρα θα καταλάβω πολλά περισσότερα και δεν θέλω.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πρέπει να το σχολιάσω και γω το Grave of the Fireflies γιατί μου το 'χε προτίνει κάποτε κάποιος σε αυτό εδώ το φόρουμ.
    Πραγματικά λατρεύω τις πολύ συναισθηματικές ταινίες, αλλά με αυτή παραλίγο να πιάσω λεπίδα.
    Αυστηρά ακατάλληλη για ευαίσθητους, αν έχετε παιδιά καλύτερα δώστε τους GTA.

Κατά τα άλλα 10/10, masterpiece.

Leave a comment:

Working...
X