Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• majorfox
    replied
    Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us ! Μέτριο δεν τρελάθηκα κιόλας ,το περίμενα διαφορετικό και κάποια σημεία φαινόταν fan made film . Δεν περίμενα ότι θα είναι τοσο πιστό σε αντιγραφή από τα cut scene του παιχνιδιού. Καλή μεταφορά δεν σημαίνει και πιστο αντίγραφο των cut scenes . Μας έχουν πρήξει τα μπαλάκια μερικοί
    Μέχρι τώρα δεν ξεπερνά κανένας το Κριστόφ Γκανς με το πρώτο Silent Hill σε ρεαλισμό.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Ryu_gr
    Θες αφρό ;

Ποιος θα δει το νέο Avatar σε λιγες ημέρες ?

Δείτε κάτι επίκαιρο περι εξωγήινων

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Ryu_gr δεν την έχω δει αλλά η σκηνή με τον Xavier και ambience μουσική του animated την θεωρώ άδικη . Έπρεπε να ακουστεί σε Xmen ταινία του Μπραιαν Σινγκερ που είναι και κολλητοί με τον David Hayter ! Αυτοι οι δυο ξέρουν πολύ καλά τους Xmen απ όλους.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Doctor Strange and the multiverse of madness για 2η φορά. Είναι ωραίο όταν παρατηρείς λεπτομέρειες που μπορεί να σου ξεφύγουν την πρώτη.

Ακολουθούν Spoilers!

Παρατηρήστε τη μουσική στο βίντεο που παίζει διακριτικά στο παρασκήνιο όταν μπαίνει ο καθηγητής, είναι παραλλαγή της κλασικής εισαγωγής του animation!

Παρά τις επικρίσεις των ταινιών Marvel για εμπορευματοποίηση η συγκεκριμένη είναι από τις κορυφαίες. Τώρα ΟΚ αν δείτε ότι κυκλοφορεί από She Hulk Δικηγόρος και o Groot κάνει μπάνιο καταλαβαίνεις γιατί τόση κριτική.

Βλέποντας Sam Raimi, Kevin Feige, Danny Elfman στην παραγωγή καταλαβαίνεις ότι δεν θα άφηναν να βγει generic η συγκεκριμένη. Είναι ισορροπημένη και ατμοσφαιρική με 2-3 μόνο άκυρες στιγμές.

Η σκηνή με τις νότες μου άρεσε πάρα πολύ και επίσης η ευφάνταστη εκδοχή

Marvel zombies!

Από τα κλασικά διακριτικά αστεία μου άρεσε το "what mouth" 😂

majorfox ξέρω ότι είσαι και εσύ από τους αρνητές τέτοιων ταινιών αλλά αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στη συγκεκριμένη!

Κάποιος άλλος την είδε; Του άρεσε;
    Attached Files
    Last edited by Ryu_gr; 16-11-2022, 01:34 AM.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Ryu_gr

Ξέχασα την συγκεκριμένη ταινία και μπήκα στο imdb να την θυμηθώ .
    Ναι την έχω δει και θυμήθηκα ότι δεν μου άρεσε και αυτός ήταν και ο λόγος που την ξέχασα και νομίζω την είχα δει μετά το Silent Hill .

Έχω δει τις περισσότερες ταινίες του Sean Bean γιατί είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και τότε το 2006 όταν έμαθα ότι παίζει στο Silent Hill είχα κατουρηθεί από την χαρά μου !
    Απίστευτη επιλογή και γραφή του Κριστόφ Γκανς στους χαρακτήρες , φαίνεται και στο beauty and the beast !

Μου κάνει εντύπωση που θέλει να κάνει reboot το νέο Silent Hill γιατί περίμενα συνέχεια της πρώτης !
    Πριν ένα χρόνο σε συνέντευξη δήλωσε ότι θέλει να κάνει την νέα ταινία πιο μοντέρνα και πήγε το μυαλό μου στο τρέιλερ του Silent Hills και ανυπομονώ που επιστρέφει ξανά ο Γκανς !

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Αξίζει ένα φρεσκάρισμα η ταινια. Θυμάμαι και μια ομοιότητα με το The Dark στο οποίο έπαιζε και πάλι ο Sean Bean και είχε βγει ίδια εποχή, κάνω λάθος; Το έχεις δει;

Leave a comment:

• majorfox
    replied

Δεν άντεξα και έβαλα να δω το making of της πρώτης ταινιας Silent Hill από τον Θεούλη Κριστόφ Γκανς !

δες εδώ μυσταγωγία Ryu_gr

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδα μετά απο πολύ καιρό την ταινία Following (1998) του Κρίστοφερ Νόλαν. Ήταν η πρωτη του ταινία νουάρ με μια βιντεοκάμερα και αναρωτιέμαι ποσο επικο θα είναι το Oppenheimer σε ασπρόμαυρο με το μπατζετ της Δουνκέρκης !

Following (1998)
    Ο νεαρός συγγραφέας Μπιλ ακολουθεί αγνώστους ανθρώπους τριγύρω στο Λονδίνο αναζητώντας υλικό για το νέο του μυθιστόρημα. Όταν ακολουθήσει τον Κομπ (όχι αυτού του Inception) έναν ευκατάστατο άνδρα που στην πραγματικότητα είναι κλέφτης, ο Μπιλ θα αποκτήσει μια περίεργη εμμονή που θα τον οδηγήσει σε έναν μυστηριώδη υπόκοσμο...

ΥΓ: το όνομα Κομπ που έχει ο ΝτιΚάπριο στο Inception ειναι από το Following και ήταν η ιδέα του Νόλαν για έναν κλέφτη ονείρων !

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μιλάει για το Following

Δειτε την ταινία στο YouTube εδώ

Last edited by majorfox; 01-10-2022, 04:39 AM.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Γιατι ειδες μονο το πρωτο; Το ξερεις οτι βγηκαν δυο τη πρωτη μερα.

Παντως κι εμενα μ αρεσε, πολυ κραξιμο για το τιποτα. Οκ το καστινγκ λιγο ξενιζει ειδικα ο Ελροντ αλλα τρομερη παραγωγη και η ιστορια παρουσιαζει ενα ενδιαφερον.

Επίσης το House of the Dragon εχει ξεκινησει πολυ δυνατα.

είδα και το δεύτερο . Επικεντρώνομαι πάντα σε μια σειρά δεν μου αρέσει να βλέπω πολλές ταυτόχρονα. (Μόνο κάποια ταινία ενδιάμεσα ) Βγάζουν νωρις συμπεράσματα μερικοι δεν περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί. Άλλωστε τα πρωηγουμενα lord of the ring σε ιντρο χειρότερα ήταν και με πολύ κλάψα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by majorfox View Post
    Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς Lord Of the Rings και μου άρεσε περισσότερο σε ατμόσφαιρα και χαρακτήρες από τις πρωηγουμενες δυο τριλογιες . Η μουσική είναι απίστευτη σε ambience και ο συνθέτης του είναι ο Bear McCreary που γραφει για τα νέα God of War σε συνεργασία με τον Howard Shore φυσικά !

Ανυπομονώ για την συνέχεια !
    Γιατι ειδες μονο το πρωτο; Το ξερεις οτι βγηκαν δυο τη πρωτη μερα.

Παντως κι εμενα μ αρεσε, πολυ κραξιμο για το τιποτα. Οκ το καστινγκ λιγο ξενιζει ειδικα ο Ελροντ αλλα τρομερη παραγωγη και η ιστορια παρουσιαζει ενα ενδιαφερον.

Επίσης το House of the Dragon εχει ξεκινησει πολυ δυνατα.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς Lord Of the Rings και μου άρεσε περισσότερο σε ατμόσφαιρα και χαρακτήρες από τις πρωηγουμενες δυο τριλογιες . Η μουσική είναι απίστευτη σε ambience και ο συνθέτης του είναι ο Bear McCreary που γραφει για τα νέα God of War σε συνεργασία με τον Howard Shore φυσικά !

Ανυπομονώ για την συνέχεια !

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Μόλις είδα το πρώτο teaser τρέιλερ του Oppenheimer του Νόλαν ! Είναι πιο τρομακτικό και από teaser horror ταινιας .

Last edited by majorfox; 28-07-2022, 05:33 PM.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδα το The Black Phone

Σε ένα χωριό της Αμερικής του 1970 ένα αγόρι απάγεται από ένα μανιακό ( Ίθαν Χοκ) ο οποίος τον αιχμαλωτίζει σε ένα υπόγειο. Μόνη ελπίδα σωτηρίας η αδερφή του, που είναι αποφασισμένη να τον βρει.

Ανυπομονούσα να το δω από το review που εχε βάλει το ign 9/10 πριν μήνες
    αλλά απογοητεύτηκα , το περίμενα διαφορετικό και όχι τόσο κλειστοφοβικό.
    Ο Ίθαν Χοκ μου άρεσε περισσότερο στο sinister

Last edited by majorfox; 25-06-2022, 04:04 AM.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Όλη η αλήθεια για το Top Gun Maverick

πιλότος F-18 παίρνει συνέντευξη σε VFX artist και του εξηγεί πιο είναι πραγματικό και τι CGI στην ταινία.

(σπόιλερ για όσους δεν την έχουν δει)

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδα το Top Gun : Maverick την συνέχεια της πρώτης ταινίας του 86 που σκηνοθέτησε ο Τονι Σκοτ.
    Την περίμενα διαφορετική από τα τρειλερς αλλά μου άρεσε. Θα μπορούσε και καλύτερα.
    Υπάρχουν σκηνές που δεν κολλάνε καθολου μεσα στον ρεαλισμό της ταινιας και φαίνονται πρόχειρες.

Η ταινια ξεκινά με το ίδιο ύφος όπως η πρώτη και με την ίδια μουσική. Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχουν F-14 tomcat’s στο αεροπλανοφόρο γιατί έχουν αποσυρθεί στην πραγματικότητα απο δεκαετίες και στην θέση τους παίρνουν τα σύγχρονα F-18 Super Hornet’s που είναι και πιο ευέλικτα.

Η αποστολή που έχουν με τον Maverick αρχηγό είναι αδιάφορη αλλά με τον τρόπο που το δείχνουν είναι επικός γιατί οι ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα μέσα στα F-18 σε μεγάλες ταχύτητες μέσα από φαράγγια και αερομαχίες.

Μου αρεσε πολυ οι σχεσεις Τομ Κρουζ και Βάλ Κίλμερ και Μάιλς Τελερ . Θα έπρεπε να κρατήσουν περισσότερο αυτες οι σκηνές η να γινόταν σειρά.

Last edited by majorfox; 28-05-2022, 10:20 AM.

Leave a comment:

Working...
X