Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Straier να το κοιταξεις αυτο.
Δε το ειδα ακομη αλλα δε μου κανει εντυπωση αυτο που γραφει ο enpsty, περυσι ειχαμε τη Wonder Woman, φετος τον Black Panther, στη μια περιπτωση γυναικα πρωταγωνιστρια, στην αλλη μαυρος. Do the maths.
Leave a comment:
-
Εμένα μου θύμισε αρκετά το πρώτο Thor με βασική διαφορά πως ο πρωταγωνιστής δεν ήταν καθυστερημένος.
Leave a comment:
-
Είδα το Black Panther. Είμαι τρελό fanboy του MCU, έχω δει κάθε ταινία 10-15 φορές (ακόμα και τις μέτριες), αλλά θέλω να είμαι αντικειμενικός. Είναι υπερτιμημένο. Πολύ καλό δεν λέω, αλλά υπερτιμημένο. Ούτε το καλύτερο της Marvel είναι ΙΜΟ, ούτε στα 5 καλύτερα.
Καταρχάς ήταν ωραίο που είδαμε μία ταινία να διαδραματίζεται κάπου αλλού εκτός Αμερικής, γενικά η Wakanda ήταν πολύ όμορφη (αν και το CGI δεν πολυέπειθε), οι χαρακτήρες ήταν μορφές όλοι, η νέα στολή έδειχνε πιο ωραία από όσο φανταζόμουν, ωραίος και ο Boseman.
Η δράση ήταν έτσι κι έτσι. Καμία σχέση με τις σκηνές μάχης των Russo, είχε ένα ωραίο μονοπλάνο αλλά μέχρι εκεί. Τα CGI ήταν από τα χειρότερα της Marvel.
Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο κακός. Όλοι λένε ότι είναι ο καλύτερος κακός της Marvel, αλλά ζήτημα είναι να είπε 20 προτάσεις όλες κι όλες. Απλοϊκός, αδιάφορος θα έλεγα.
Γενικά θα της βάλω 7/10. Πολύ καλή αλλά τα Avengers 1, Winter Soldier, Civil War δεν τα πιάνει ούτε με κιάλια. Επίσης καλύτερο origin παραμένει ΙΜΟ το πρώτο Iron Man.
Επίσης κάτι που μου την έσπασε και το ίδιο συνέβη και στα Batman του Νόλαν. Ο T'Challa στα κόμικ είναι ιδιοφυΐα. Εδώ τον κάναv σαν ένα άνθρωπο με νορμάλ IQ όπου όλo τo τεχνολογικό κομμάτι το φτιάχνει η αδερφή του.Last edited by Enpsty; 24-02-2018, 01:37 AM.
Leave a comment:
-
Το ΠΑΣΟΚ επί χρόνια έπαιζε στις διαφημίσεις του Βαγγελη. I rest my case.
Leave a comment:
-
Θες να μιλήσουμε για αντρίλα;
Αυτός είναι ο Ζίμμερ

και αυτός ο Βαγγέλας
Leave a comment:
-
Όλοι ξέρουμε πως όλα τα κοριτσάκια προτιμούν αυτό:
παρά αυτό:
Leave a comment:
-
Ενώ το Inception του Τσίμμερ είναι δεύτερο στα τσαρτς των γαμησιάτικων μετά τους Wham και τον Lionel Richie
Leave a comment:
-
Κάθε πρωί για να αρχίσι ωραία η μέρα: Ελληνικό καφεδάκι, Ελεύθερη Ώρα και La Petite Fille de la Mer
Leave a comment:
-
Εθνικιστες παντου, καλα ο Σομαρι απο παλιά φαινόταν που χε κολλητιλικια με τον getta robo
Leave a comment:
Leave a comment: