δεν μπορώ να βάλω δίπλα δίπλα το Batamn Begins/Dark Knight με το Wanted
[/b]
[/b]
να δεις ακροβατικα και θεαμα

"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
. Αυτό το "cult" ό,τι να'ναι το έφαγα στη μάπα σε όλα μου τα παιδικά χρόνια μέχρι και την τρίτη λυκείου, πλέον κινούμαι αλλού γιατί εκεί βρίσκω ενδιαφέρον. Όπως είπα και παλιότερα, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αμερικάνικων παραγωγών στα μάτια μου είναι οι ίδιες, δε βλέπω τίποτα καινούριο και από τη στιγμή που δε μου προσφέρουν τίποτα, δεν έχω λόγο να τις παρακολουθώ. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν είμαι ιδιαίτερος λάτρης του σύγχρονου κινέζικου και ιαπωνικού κινηματογράφου, λόγω της εμφανέστατης επιρροής τους από την αμερικάνικη κουλτούρα.
)
. Δείτε ότι σας αρέσει, χαρείτε το, τέλος, αμάαααν xD . Εγώ μία κριιτκή για το batman ήθελα να κάνω και να πω ότι είδα το Fanny and Alexander και τελικά καταλήξαμε να μιλάμε για το Wanted.
. 10 χρόνια είχα να κάνω σοβαρό post εδώ και το χάσαμε xD . Διαβάζω και μία υπέρτατη βλακεία τώρα για τη σχολή, spare my sanity, grr @_@

Comment