Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σήμερα είδα το Iron Man και το Empire Strikes Back.
Λοιπόν, το Iron Man είναι μία πολύ προσεγμένη ταινία υπερήρωα, ρεαλιστικά τοποθετημένη, με πολύ χιούμορ και απλή βατή υπόθεση, με κουκλάρες (Paltrow) και φοβερές ερμηνείες (ειδικά ο Iron Man).
Το Empire Strikes Back πρέπει να θεωρείται η πιο κλασσική Star Wars και το αξίζει, είναι ταινιάρα, όπως την περίμενα. Μετά απο την πίκρα που έφαγα με την ανατροπή στο Revenge of the Sith (και εγώ, όπως και όλοι όσοι το έχουν δει, ήξεραν απο πριν τι θα γίνει, φανταστείτε να μην ξέρανε) περιμένω μία κάθαρση στην τελευταία ταινία.
Μόλις είδα το The Night of The Hunter (ευχαριστώ Evans για τα download links )
Φοβερή , δεν υπήρχε στιγμή που να μην χάσω το ενδιαφέρον μου , και παρά την ηλικία της είναι διαχρονική γιατί μιλάει για το καλό και το κακό με έναν ιδιαίτερο τρόπο...
And catharsis you shall receive, my young padawan learner...[/b]
Πριν απο λίγο την είδα. Ένα επικό τέλος για μια επική ιστορία. Στο τέλος μάλιστα, εμφανίστηκε και το φάντασμα του Anakin έτσι όπως φαίνεται στην καινούργια τριλογία.
Μόλις είδα το Sukiyaki Western Django, ιαπωνικό western στα αγγλικά (αν θεωρούνται αγγλικά τα σπαστά δήθεν "american badass" που μιλάνε ανεπιτυχώς οι ιάπωνες στην ταινία) με τον Quentin Tarantino σε ρόλο cowboy sensei και saloon-παγώδες. Ναι είναι όσο cheesy ακούγεται ή μάλλον πολύ περισσότερο.
Η ταινία δεν αξίζει μια, παρά το ενδιαφέρον που μπορεί να προκαλλέσει σε κάποιους η περιγραφή. Παρόλα ταύτα αξίζει να αναφερθεί ότι είναι κάτι σαν remake του ιταλικού western "Django" (1966) που είναι μια από τις ταινίες απ'όπου πήραν τα ονόματα και κάποια στοιχεία από την ατμόσφαιρα για να φτιάξουν το Boktai. Ο Django και ο πατέρας του Ringo (o Tarantino καλή ώρα) είναι σε αυτήν την ταινία, όπως επίσης και μια σκηνή όπου σέρνουν ένα φέρετρο (το οποίο όμως δεν περιέχει βρικόλακα).
Έχω δει τρεις seasons του House μέσα σε 5 ημέρες.. ας με σταματήσει κάποιος.
[/b]
Welcome to club thy Housemaniac fellow....
Doppel περιμένω απάντηση και καλοσώρισμα στο νέο μέλος του Club ;)
Εγώ τελειώνω την 1η σεζόν How I Met Your MOther και Boston Legal.
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
ειδα το Death Proof γιατι διαβασα οσα λεγατε και ημουν περιεργος, και δε μου αρεσε καθολου! τρομερα κουραστικο και υπερβολικο μπλα μπλα, και να πεις λεγαν κατι αξιολογο παει στο διαολο, αλλα ο τροπος που το περιεγραφε εμοιαζε σαν κουτσομπολιο που κανουν στις γυναικοπαρεες (αφου αυτο υποτιθεται οτι ηταν). σκετη μαλακια και αναρωτιεμαι ποιος ο λογος που κανετε ετσι και το λετε cult! λογο Ταραντινο ισως ? τεσπα ελπιζω το Planet Terror που θα δω σε λιγο να ειναι καλυτερο...
Comment