Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Μόλις είδα το Twillight.Εντάξει ευτυχώς ήξερα τι να περιμένω οπότε δε με χάλασε,το αντίθετο μάλιστα,ανυπομονώ να δω τη συνέχεια.Ταινία με emo πρωταγωνιστές σε ένα βαμπιρικορομαντικοκαψούρικο περιβάλλον με ολίγη από δράση,πολλά όμορφα μέρη,πλάνα,σκηνές και υπέροχη μουσική επένδυση.
    Carpe diem

    Comment


    • Και εμένα η πρώτη μου άφησε καλές εντυπώσεις. Ήταν και το surprise factor. Δεν περίμενα έτσι μια ταινία με βαμπίρ.

      Κάτσε να δείς το 2ο τώρα.


      PS: Μια ξαδέρφη μου το είδε για 2η φορά στο σινεμά. Didn't see that coming.

      Comment


      • Παίδες μία πάρα πολύ καλή ταινία με βαμπιρ love story την οποία αν δεν κάνω λάθος έχει πρωτείνει πριν αρκετές σελίδες ο burai ειναι η LET THE RIGHT ONE IN ή Άσε το κακό να μπει.
        Την σουιδική όχι το αμερικάνικο remake.
        Δείτε την και πειτε μου εντυπώσεις.

        Comment


        • Μου φαίνεται περίεργο που διαβάζω τέτοια πράμματα. Παίδες, το Twilight είναι μακράν εκ των χειροτέρων ταινιών που έχω δει και να φανταστείτε ότι έχω δει μόνο το πρώτο μισό ( Σημείωμα του Εκδότη:Τόσο απίστευτο είναι το τέλος; ) Από τη στιγμή που έμαθα για την ιστορία των βιβλίων μου φάνηκε ψιλοάθλια αλλά απ'ότι άκουσα από ανθρώπους που έχουν διαβάσει τα βιλία, η ταινία είναι πολύ χειρότερη. Δεν είναι ότι είμαι και πολύ άντρας και απεχθάνομαι τα ρομάντζα, αλλά ένα τέτοιο ρομάντζο τρώει απλά Χ λόγω του ότι ως παραδοσιακός άνθρωπος προτιμώ φανατικά vampires πιου κλασσικού lore (βλέπε τους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί στο Interview With A Vampire). Πέραν αυτών, το να βλέπω π.χ. για κανά 5λεπτο διάλογο Bella - Edward του τύπου: "-Hi"*παύση ενός λεπτού*"-Hi"*παύση 2 λεπτών*"-How are you ?" με ξενέρωσε απίστευτα. Narnia>>>>>Twilight άνετα για μένα (χωρίς να λέω ότι η πρώτη ταινία είναι καλή), και κάτι μου λέει ότι θα ισχύει και Narnia>>>>>>New Moon (όχι ότι θα δω το τελευταίο).
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

          Comment


          • Τι λές ρε. Το Narnia είναι μακράν η χειρότερη ταινία που έχω δεί και αυτό το λέει κάποιος που του αρέσει να παρακολουθεί ταινίες ακόμα και αν, αντικειμενικά, η ποιότητα τους είναι λίγο άνω του κακου. Το Narnia κατάφερε να είναι ενοχλητικό.

            O λόγος που το Twilight βλέπετε πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα είναι τα απίστευτα σκηνικά και η ατμόσφαιρα throughout. Και το soundtrack καλό ήταν. To κύριο πρόβλημα της ταινίας είναι η κακή επικοινωνία των ηθοποιών (ο έρωτας Edward-Bella φαίνεται ψεύτικος) και οι λίγες σκηνές δράσης.

            Btw, το Interview with a Vampire το θεωρώ ταινιάρα.

            Comment


            • Μιας και μιλαμε για Twilight




              Αχαχαχαχα

              Comment


              • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post




                Έτσι, διάολε!

                Πάντως συμφωνώ με τον _Lloyd ότι Narnia > Twilight, αλλά δεν είναι και θέμα το οποίο μας καίει, οπότε δεν θα κάτσω να μπω σε διάλογο με επιχειρήματα και λοιπά.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                Comment


                • To Narnia εμένα μου άρεσε.:kill:
                  Όσο για τους διαλόγους των 2 πρωταγωνιστών στο Twilight να πω πως κι εμένα με ενόχλησε αρχικά,αλλά από την άλλη έδειχνε το κόμπιασμα που νιώθανε και οι 2,μιας και είναι τόσο διαφορετικοί κι ίμως νιώθουνε έλξη.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Ναι, διαφορετικοί ήταν, δεν ήταν καθυστερημένοι. Μάλλον they failed at acting θα έλεγα. Όσον αφορά τους άλλους τομείς της ταινίας, δεν έχω να πω κάτι, δεν θυμάμαι, νομίζω είχε ωραίες εικόνες. Αν και η όλη αισθητική των vampires ακόμη με απωθεί. Anyway, απόψεις είναι αυτές, τουλάχιστον θα έχετε τουλάχιστον ένα κοινό θέμα συζήτησης με χαζοχαρούμενα sexy κοριτσάκια εσείς που το είδατε . Ίσως ζηλεύω. No bad feelings, eh?

                    @songoku: το Interview για μένα είναι μια καλή ταινία με απίστευτες, όμως, ερμηνείες. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ξεδιπλώνονται διάφοροι χαρακτήρες που δείχνουν από διάφορες πλευρές τη φύση και τη ζωή ενός vampire. Όντα αναγκασμένα να ζουν αιώνια, ένα απομεινάρι του παλιού τους εαυτού, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα, κάθε ουσιαστικό στόχο, κάθε πτυχή της απόλαυσης, μισούν τη νέα τους μορφή ύπαρξης (άλλοι το παραδέχονται, άλλοι όχι) και καταλήγουν να αντλήσουν νόημα και να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους από την αναζήτηση δύναμης . Δεδoμένου αυτού και του μηδαμινού lore του ομώνυμου pen&paper που γνωρίζω από το videogame Vampire The Masquerade: Bloodlines, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ οτι τα vampires ερωτεύονται και λαμπυρίζουν υπό το φως του ηλίου σαν την Barbie top model. Επιδερμική κριτική; Ίσως.

                    On topic, έχω πάρα πολύ καιρό να δω ταινία.
                    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

                    Comment


                    • Deite opwsdhpote:

                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

                      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

                      Comment


                      • Tελευταία ταινία σινεμά ήταν, πιο άλλο, το Avatar του Cameron. Πρεμιέρα το είδα σε 3d προβολή με τα μαύρα (τεράστια) γυαλιά στο Odeon. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τετοιου είδους προβολή και σίγουρα εντυπωσιάστηκα. Ο κόσμος της ταινίας ήταν φοβερός σε λεπτομέρεια πανίδας και χλωρίδας εμπλουτισμένος με μεθυστικά χρώματα. Ώρες ώρες νόμιζα πως βρισκόμουν σε κόσμο κάποιου Final Fantasy. Το δε animation των ψηφιακών χαρακτήρων τέλειο, πρώτη φορά κατάφερε ταινία με χρήση ψηφιακών χαρακτήρων να με κάνει να δεθώ συναισθηματικά μαζί τους. H ταινία τώρα σαν ταινία (σενάριο, διάλογοι κλπ) δεν ήταν τίποτα το διαφορετικό, κάτι σε "Χορεύοντας με τους λύκους" σε sci-fi απόδοση με τα πάντα επίκαιρα αντιμιλιταριστικά και οικολογικά μηνύματα. Παρ'όλα αυτά, ο τρόπος εξέλλιξής της, συγκεκριμένα ο χρόνος που δίνεται στο θεατή να ανακαλύψει τη Pandora δείχνει εμφανέστατα το μεράκι της δημιουργίας κάτι το οποίο σίγουρα εκτίμησα. Σαν λάτρης των videogames και του φανταστικού, σίγουρα την προτείνω σε όλους εδώ μέσα.
                        sigpic

                        Comment


                        • Είδα την ταινία "Harry Potter and the Half-Blood Prince".

                          Μέτρια να πω την αλήθεια. Σε κάποια σημεία νοιώθω ότι έχουν κόψει σημεία που θα τραβούσαν το ενδιαφέρον. Σε αυτή την ταινία υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θέλουν να ξεσκάσουν από το κακό για τα κομμένα σημεία.
                          sigpic

                          Comment


                          • Avatar: Η μεγάλη επιστροφή του μετρ. Και η ιδανική εξιλέωση για το προηγούμενο τραγικό του λάθος.

                            Μεσ'την βδομάδα θα το δω και 3D.

                            Comment


                            • Originally posted by Ormion View Post
                              Avatar: Η μεγάλη επιστροφή του μετρ. Και η ιδανική εξιλέωση για το προηγούμενο τραγικό του λάθος.

                              Μεσ'την βδομάδα θα το δω και 3D.
                              +1

                              Θα την δω κι εγώ...
                              sigpic

                              Comment


                              • Είδα χθες την Ποκαχόντ... εμ εννοώ το Άβαταρ. Ο κόσμος πολύ εντυπωσιακός αλλά για να είμαι ειλικρινής από ένα σημείο και μετά το 3Δ έπαψε να μου κάνει εντύπωση.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                                Comment

                                Working...
                                X