Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Προσυπογραφω τα οσα ειπε ο Sinclair περι Watchmen. Για οσους δεν το εχουν διαβασει θα το παω ενα βημα παραπερα και θα πω οτι η ταινια δεν φτανει ουτε στο 1/1.000.000 το εργο του Moore... O ZS στην πραγματικοτητα προσπαθησε να αποδωσει οντως το βασικο plot αλλα και εικονες του πως το εργο του Moore θα ηταν σε ενα αλλο μεσο αλλα πολυ απλα το Watchmen δεν μπορει να αποδωθει σε καμια περιπτωση με αυτον τον τροπο. Θεωρω οτι στις νεοτερες τεχνες υπαρχουν λιγοι εκπροσωποι του καθε ειδους που δειχνουν την δυναμη του μεσου και πιστευω οτι αν τα comics ειχαν εναν μονο τετοιο, τοτε αυτος σιγουρα θα ηταν το watchmen. Χρησιμοποιει ολη τη δυναμη του μεσου που του δινει υποσταση και δεν μπορει να μεταφερθει αλλου. Θεματικα περιγραφει ενα what if, μια διαφορετικη αμερικη, εναν διαφορετικο συνολικα κοσμο, αναλυοντας κοινονικοπολιτικα και φιλοσοφικα θεματα, παιζοντας παραλληλα με ολα τα εργαλεια του medium και χρησιμοποιωντας ως μεσο μονο το crime case που απασχολει την ταινια. Η ταινια imo ειναι καλη για καποιον που δεν εχει διαβασει το comic (εχει και μια απο τις καλυτερες εισαγωγες ever) ή δεν την βλεπει σε συναρτηση με αυτο αλλα αν το δεις συγκριτικα ειναι κατι που ουσιαστικα δεν αγγιζει σε κανεναν βαθμο την original δουλεια.
Το V for Vendetta προσωπικα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ταινια. Ειναι αρκετα διαφορετικη απο το comic και απο το setting του, δεν μπορει να αποδωσει το περιεχομενο του Moore αλλα θεωρω οτι προσπαθει με δικα της στοιχεια να αναπαραγει κατι αντιστοιχο (απο διαφορετικο context) και οτι γενικοτερα θετει αντιστοιχου επιπεδου ερωτηματα.
Μεσω του Moore γενικα εγω αρχισα να παρακολουθω το μεσο (εγω σε οποιον δεν παιζει παιχνιδια προτεινω αν παιξει ποτε κατι αυτο να ειναι το Braid, αντιστοιχα φιλοι που ειχα που ειχαν πολυ σχεση με τα comics που ειχαν πει πως αν ειναι ποτε να διαβασω κατι, αυτο να ειναι το watchmen ή καποια δουλεια τελος παντων του Moore) ειναι θεωρητικος αναρχικος και τον θεωρω παρα πολυ αυστηρο τουλαχιστον σε επιπεδο δουλειας. Θελω να πω οτι ακομα και αριστουργημα να ηταν καποια απο τις μεταφορες το ονομα του κλπ δεν θα αφηνε να μπει.
Spirited away (2001), μου είχε ξεφύγει αυτό το διαμαντάκι, ίσως λίγο αφηρημένο αλλά ο τεχνικός τομέας, οι φοβερές εικόνες και η ατμοσφαιρική μουσική είναι αρκετές για να σε παρασύρουν.
Θα κοιτάξω και άλλες ταινίες του Μιγιαζάκι.
Spirited away (2001), μου είχε ξεφύγει αυτό το διαμαντάκι, ίσως λίγο αφηρημένο αλλά ο τεχνικός τομέας, οι φοβερές εικόνες και η ατμοσφαιρική μουσική είναι αρκετές για να σε παρασύρουν.
Θα κοιτάξω και άλλες ταινίες του Μιγιαζάκι.
miyazaki= εγγυηση
Πραγματικα καθε του ταινια ειναι φοβερη. Το spirited away δεν μου αρεσε τοσο οσο σε αλλους (που το θεωρουν την κορυφαια ταινια του miyazaki) αλλα ηταν σπουδαια ταινια με πολλα νοηματα. Οποσδηποτε δες το Nausicaa of the valley of wind, princess mononoke και το my neighbour totoro.
Το πρώτο ήταν καλύτερο,αλλά ναι,άμα θες να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα καλό είναι.
Είδα επίσης τα:
Hot Pursuit
Independence Day 2
Jason Bourne
Legend of Tarzan
καθώς και τα έπη The Secret Life of Pets & Inside Out.
Αύριο θα δω λογικά Kung Fu Panda 3 σα δεύτερη,αλλά για πρώτη δεν ξέρω ποια να βάλω.
Και το Zootopia έπος είναι.Δε σου άρεσε το Secret life of pets;Γιατί;Η ταινία ξεχείλιζε καλτίλα.
Είδα και το Criminal.Πραγματικά,με εξαίρεση το χλιαρό φινάλε,δεν ξέρω γιατί έχει αποσπάσει τόσο αρνητικές βαθμολογίες.
Το καλύτερο σου στοίχημα είναι να κάνεις like σελίδες παρεμφερείς με τις Νύχτες Πρεμιέρας και να περιμένεις ανακοίνωση για επαναπροβολή της, μιας και ήταν από τις ταινίες που κέρδισε βραβείο.
piratetorrents.net αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το piratetorrents.net τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!
Είδα το Dr Strange.Πολύ καλύτερο απ'όσο το περίμενα.Ο Cumberbatch με έψησε να ξεκινήσω άμεσα το Sherlock.Ναι,τόσο πολύ μου άρεσε η ερμηνεία του.
Δυστυχώς,επειδή το είδα στον κινηματογράφο της γειτονιάς μου δεν είδα την δεύτερη post credit scene.Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.
Είδα τον Ελαφοκυνηγό, κλασσική ταινία με Robert De Niro.
Θα μπορούσε άνετα να πει κάποιος αφού την δει ότι δύσκολα φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πλέον.
Η μισή ταινία είναι χαρά (δείχνει ένα γάμο και ξέγνοιαστη ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ήταν απλά filler αλλά εδώ οι ερμηνείες και τα σκηνικά είναι απλώς φοβερά) και άλλη μισή λύπη (πόλεμος Βιετνάμ και... ρώσικη ρουλέτα).
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον του έχει ξεφύγει!
Comment