Ξεκίνησε το δίχως σκέψη. Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν και σίγουρα θα δω και τις υπόλοιπες , δεν θα χάσεις είναι καταπληκτική σειρά .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Σταμάτησα να βλέπω το Boardwalk Empire καθώς το ψιλοβαρέθηκα μιας και παραγινόταν σαπουνόπερα από ένα σημείο και μετά.
Άρχισα το Breaking Bad, είδα σε μια μέρα όλη τη πρώτη season (τα προνόμια του να είσαι άρρωστος στο κρεβάτι ) και μπήκα με φουλ όρεξη για τη δεύτερη.sigpic
Comment
-
Ευχαριστώ solid, είδα τα 4 πρώτα επεισόδια και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Η πλοκή μου θυμίζει βιβλίο του James Ellroy, με ίντριγκες μέσα στο Σώμα κλπ, αλλά φαντάζομαι μετά θα ανοίγει. Είναι τυπική μπατσοϊστορία και μου αρέσει, αν και το βλέπω να'ρχεται πως η ομάδα των λούζερς θα αντρέψει τα προγνωστικά και κάτι θα γίνει.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Είδα την πρώτη σαιζόν του The Wire και ξεκίνησα τη δεύτερη.
Τα επικά πρώτα. Στο δεύτερο επεισόδιο, όπου αρχίζει και ξετυλίγεται ένα έγκλημα και καταλαβαίνεις ότι θα υπάρχουν Ελληνοαμερικάνοι στην υπόθεση, είναι ένας παπούλης και διαβάζει Εθνικό Κύρηκα που ενημερώνει σε άπταιστα ελληνικά πως ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΑΡΤΑΣ!!!! Μετά από μια έντονη συνομιλία, ο παπούλης ρωτάει μια κλασσική ελληνόφατσα "τι μπορείς να κάνεις?" και παίρνει την απάντηση "Γαμήσω". Όλα αυτά με άρθρωση και προφορά που ουδεμία σχέση έχουν με ελληνικά, έτσι για το καλτ του πράγματος.
Η πρώτη σαιζόν ήταν πολύ καλή. Δεν είχε κάτι που να με κάνει να τιναχτώ από την καρέκλα, είτε σεναριακά είτε σκηνοθετικά, αλλά είχε τσαμπουκά στην πλοκή και τις διασυνδέσεις και ωραίους χαρακτήρες, αν και σχετικά συνηθισμένους. Ειδικά ο μαύρος ντετέκτιβ - αντιγραφή του Morgan Freeman στο Seven έκανε κρα από μακριά. Αγαπημένοι χαρακτήρες μακράν ο Stringer, ο Bunk με τα πούρα και τα ρούχα του και η κοκκινομάλα εισαγγελέας. Όλοι οι υπόλοιποι μου άρεσαν το ίδιο, δεν υστερούσε κανείς. Έξτρα πόντους για το τραγούδι του Tom Waits που ακούγεται σε διασκευή στους τίτους αρχής - στη δεύτερη σαιζόν έχει το αυθεντικό.
Κλασσική πρώτη σαιζόν σειράς που ωριμάζει εξαιρετικά στις επόμενες. Αν η σκηνοθεσία ήταν πιο τολμηρή θα με ενθουσίαζε περισσότερο.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΕγώ άρχισα να βλέπω Sex and the City.
...και σε μία μέρα είδα την 1η season. Είμαι καλά γιατρέ;
Comment
-
-
Εκει ειναι το θεμα, οταν βλεπεις sex and the city πρεπει να κρατας σημειωσεις.
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostTheCursed, τα χεις δει; Και αν ναι, ποια είναι η γνώμη σου;"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
Comment