Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eχει πεσει λιγο η κουβεντα για σειρες, βλεπει κανεις τιποτα ενδιαφερον τελευταια;
    Modern Family ξεκινησα προσφατα και ειμαι ηδη στα μισα, πολυ γελιο, ευκολα απο τις πολυ καλυτερες κωμωδιες που εχω δει, προτεινεται ανεπιφυλακτα ιδιως σε οσους χανουν το χρονο τους με κακες sitcoms που συνεχιζουν να τις βλεπουν ελεω συνηθειας και μονο .

    Βλεπω επισης και το Parks and Recreation που ειναι επισης απο τις δημοφιλεις κωμωδιες των τελευταιων ετων αλλα το χιουμορ της σειρας σιγουρα ειναι πιο περιεργο και δε νομιζω να ταιριαζει σε πολυ κοσμο.

    Απο UK μερια βλεπω πιο αργα το Peep Show, ενδιαφερουσα κωμικη σειρα για κατι πιο εναλλακτικο σε χιουμορ και σκηνοθεσια.

    Τελος απορω που δεν εχει αναφερθει ως τωρα το House of Cards. Kevin Spacey, Kate Mara, David Fincher στη σκηνοθεσια, Λευκος Οικος, δολοπλοκιες και τα ρεστα. 13 επεισοδια για την ωρα, προτεινεται σε οσους βρισκουν τη θεματολογια ενδιαφερουσα.

    Α και για να μην ξεχνιομαστε σε λιγες μερες βγαινει η 4η season του Arrested Development μετα απο καμποσα χρονια απ' οταν τελειωσε η 3η. Must-see σειρα για οσους θελουν λιγο πιο εξυπνο χιουμορ και προσοχη στη λεπτομερεια με απειρες διακριτικες αναφορες σε πολλα θεματα που εκ πρωτης περνανε απαρατηρητες.

    Οσο για το Community μαυρα χαλια η πετσοκομμενη 4η season και το χειροτερο ειναι πως δεν αφησαν τους δημιουργους που απεμειναν να το ληξουν οπως ηθελαν και εν τελει ανανεωσαν και για 5η season. Υπαρχει ελπιδα για το περιβοητο #sixseasonsandamovie αλλα οχι οπως το φανταζομασταν λιγο καιρο πριν.

    Comment


    • βλεπω αρκετες σειρες αλλα βαριεμαι να πληκτρολογω τελευταια

      το modern family ειναι εγγυηση το παρακολουθω και γω απο την αρχη, για το house of cards εχω ακουσει τα καλυτερα θελω να το τσεκαρω καποια στιγμη

      το blacklist απο upcoming φαινεται ενδιαφερον αν και πολυπαιγμενο concept
      [YOUTUBEHD]k9_qgX7pTlc[/YOUTUBEHD]

      καλα σχεδον βλεπεις ολο το pilot απο το trailer

      Comment


      • Οσο για το Community μαυρα χαλια η πετσοκομμενη 4η season και το χειροτερο ειναι πως δεν αφησαν τους δημιουργους που απεμειναν να το ληξουν οπως ηθελαν και εν τελει ανανεωσαν και για 5η season. Υπαρχει ελπιδα για το περιβοητο #sixseasonsandamovie αλλα οχι οπως το φανταζομασταν λιγο καιρο πριν.
        Ναι ρε γμτ αθλια η 4η σε σχεση με τις υπολοιπες αλλα και παλι το βλεπω ανετα..

        Eγω ειδα κανα δυο απο Da vinci demons, βαρετο μου φανηκε και το αφησα απο κει και περα τιποτα καινουργιο εχει πεσει νεκρα.. To The Blacklist σαν να εχει λιγο αδιαφορο cast αλλα μου αρεσει το στυλ οποτε θα το τσεκαρω σιγουρα..

        Comment


        • Τελείωσα 8ο κύκλο ΗΙΜΥΜ και 1ο κύκλο Vikings.
          Στο ΗΙΜΥΜ
           
          είδαμε επιτέλους την μητέρα.
          Οπότε μάλλον πλησίαζουμε στο τέλος.
          Το Vikings μου είχαν πει ότι είναι βίαιο σαν το Spartacus αλλά καμία σχέση.Πάντως είναι ωραία σειρά αξίζει.
          Carpe diem

          Comment


          • Χρονια το χα βαλει στοχο αλλα προχθες το αρχισα, The Wire λοιπον και ως τωρα παει πολυ καλα.
            Επικοι διαλογοι και ακομα ειμαι στο 1ο μισο της 1ης season:

            Comment


            • Είναι ΜΕΓΑΛΗ σειρά. Για την ακρίβεια, η καλύτερη αμερικανική σειρά που έχω δει ποτέ, μαζί με το Boston Legal.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

              Comment


              • Ξεκίνησα 3ο κύκλο Community.Τα σπάει.
                Carpe diem

                Comment


                • Να πω ότι βρήκα και εγώ μετριότατη την τελευταία σαιζόν του Community.

                  Edit: μόλις διάβασα καλά νέα για commuνity, επιστρέφει ο Dan Harmon (δημιουργός) ως showrunner στην σειρά.
                  Deals with producer Sony Pictures Television for both Harmon, who created the series, and writer Chris McKenna are expected to close in the coming days.


                  Cool, cool cool cool news

                  Comment


                  • Under the Dome, νέα σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King.



                    Φαίνεται ενδιαφέρον..

                    Comment


                    • Τελος και η 4η season The Wire, ελπιζω η 5η να αξιζει και να κλεισει ωραια τη σειρα. Ειδα πως εχει 10 επεισοδια μονο και ανησυχησα, αλλα οκ λογικα θα ειναι αρκετα για ενα δυνατο φιναλε. Σκεφτομαι τι θα μπορουσε να παρει σειρα, τα κεφια αλλαζουν συνεχεια αλλα ελεγα να δωσω μια ευκαιρια σε κανα Sopranos ή Boston Legal, γνωμες/προτασεις ευπροσδεκτες.

                      Comment


                      • Έχω ξεκινήσει το Arrow.Έχω δει 5 επεισόδια ως τώρα και μου αρέσει πολύ.Είναι 23 στο σύνολο,οπότε πρόκειται για μια ιδιαίτερα χορταστική σεζόν.Ground όσον αφορά continuity/cannon/origins κλπ σε σχέση με τα κόμικς,εσύ που το έχεις δει πως είναι;Έχει καμία σχέση ή είναι σαν το Smallville;
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Αυτός που σου πρότεινε το the wire πάντως εγκρίνει με 1000 και boston legal. Είναι αστεία σειρά χωρίς να είναι κωμική, προσωπικά μπορώ να πω ότι μου έδωσε τροφή για σκέψη ενώ άλλαξε και ως ένα βαθμό τον τρόπο με τον οποίο βλέπω την έννοια "δικαιοσύνη". Shore Και Crane ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μορφές.

                          ΕDIT: τώρα είδα ότι το αναφέρει κιόλας μερικά ποστ πιο πάνω

                          Comment


                          • Τελος το The Wire μετα απο 5 απολαυστικες seasons.. Μονο αρνητικο το οτι ανεβασε πολυ τον πηχη οσον αφορα το κομματι του writing και πλεον θα δυσκολευτω να βρω εστω και λιγες σειρες που κυμαινονται σε αναλογο επιπεδο. Πολλα πραγματα ηταν καλα, αλλα το βασικοτερο ειναι το ποσο αληθινο φαινοταν και η αναπτυξη των χαρακτηρων ειχε ενδιαφερον επισης... Ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις τοσες μικρες ιστοριες να προχωρανε λιγο λιγο για 60+ επεισοδια. Το οτι η καθε season ειχε το δικο της κεντρικο θεμα ηταν επισης πολυ εξυπνο... συνηθως προχωρουσαν ολες οι ιστοριες απο τις προηγουμενες seasons, ενω παραλληλα οι δημιουργοι εξεταζαν και καποιο διαφορετικο θεμα.

                            Εμαθα αρκετα απο τα ποσα ειδα (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον) και σε διαφορες φασεις με προβληματισε η σειρα με τα σχετικα λεπτα θεματα που εθιγε. Θα μπορουσα να πω αρκετα για τους χαρακτηρες, αλλα λιγοι εχουν δει τη σειρα και λιγοτεροι θα θυμουνται καλα αυτο το ατελειωτο cast.
                            To τελος εκ πρωτης δε μου αρεσε, αλλα απο την αλλη ηταν το μονο λογικο τελος που θα μπορουσε να χε μια τετοια σειρα.

                            Αυτα λοιπον - παμε γι' αλλα τωρα, το πλανο για την ωρα εστω λεει Sopranos.

                            Comment


                            • Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα καλό ποστ για τη σειρά - έχω γράψει παλιότερα - και θα δεις ότι υπάρχει πολύ πρόθυμος κόσμος να συζητήσει.

                              Για μένα Στρίνγκερ, Όμαρ και ΜακΝαλτι ήταν οι κορυφαίοι, αν και μου άρεσε πολύ o Bunk και η Beadie - δεύτερη σαιζόν η αστυνομικός και μετέπειτα φιλενάδα του ΜακΝάλτι. Αλλά γενικά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες ερμηνείες υψηλότατου επιπέδου.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                              Comment


                              • Αν παιξει ορεξη θα κανω κανα πιο σοβαρο ποστ απο βδομαδα, απλα νομιζω περα απο εμας μονο οι Solid Snake / Evans το εχουν δει.
                                Απο χαρακτηρες μου αρεσαν αρκετοι κι εμενα.. Περα απο αυτους που ειπες στην 4η season ειχαν αρκετο ενδιαφερον καποια απο τα παιδια... Namond Brice με την ενοχλητικη μανα του, τον πατερα του στη φυλακη (Wee-bey Brice) και τον Major Colvin πανω απο το κεφαλι του (καποια σκηνη με τον Namond ηταν η μονη φαση στη σειρα που δακρυσα), ο Michael που μπηκε στην ομαδα των Chris Partlow / Snoop Pearson αλλα στο τελος οταν ειδε πως πηγαινε η ολη φαση αλλαξε συμπεριφορα και ηταν σαν να πηρε τη σκυταλη απο τον Omar. Ακομα και οι Randy Wagstaff και Duquan σου δειχνουν πως η ζωη δε μπορει να παρει καλη τροπη για ολους...

                                Ακομα και ο ψυχρος Marlo ειχε ενδιαφερον, ηταν ωραιο που στο τελος πηγαν να κανουν εναν παραλληλισμο με τον Stringer Bell (κοστουμια κτλ), για να φανει πως εν τελει καποιοι ανθρωποι στο χωρο πρεπει να ειναι εντελως μονοδιαστατοι.

                                Επισης μου αρεσε η ιστορια του Bubbles και ο Lester Freamon που ηταν στη βασικη ομαδα θα λεγα με Jimmy McNulty / Bunk Moreland.

                                Στην αρχη μου αρεσε και ο D'Angelo Barksdale και η 2η season παροτι ξεφευγε κατα πολυ απ' ολες τις αλλες ειχε και ενδιαφερουσα θεματολογια και ωραιους χαρακτηρες (Frank/Nick Sobotka κυριως).

                                Comment

                                Working...
                                X