Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stathmos Epanentaksimwn einai lol
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Α οκ.Δεν το ήξερα,Απλά μέσα γράφει Επείγοντα Περιστατικά σε μια ταμπέλα.Σκέφτηκα το ΣΤ θα είναι Στρατιωτικός Τομέας.
      Carpe diem

Comment

• Εγω παρουσιαζομαι 17/8 στην Πατρα.Διαβαζω καλα λογια μεχρι τωρα και μπορω να πω οτι ανυπομονω κιολας!Scatman,μην αγχωνεσαι,μια χαρα θα περασουμε.

Comment

• Πάτρα ε;ΒΥΥΥΥΖΜΑΑΑΑΑΑ!!!
          Carpe diem

Comment

• Pritt@ras σειρά 312

εγώ 313

Για να δούμε..
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Χαχαχαχα,οχι ρε,δεν ειμαι βυσμα!Απλα μου εκατσε.Μηπως ομως ειναι κακο το οτι ειναι βυσματοπεριοχη;Οτι δηλαδη λογικα τα βυσματα θα την περνανε μια χαρα και αναγκαστικα θα τρεχουμε οι υπολοιποι;

Comment

• Kentro kai vysma den exei nohma, kala tha htan na se steilouns e vysmatoperioxh sthn metathesh.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Βασικα,δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μεταθεση και θα κραταω τα χαρτια στο κεντρο μπας και μου κατσει.Αν την παρω βεβαια,αντε να με πιστεψουν μετα οτι δεν εχω βυσμα.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                    Εσύ ρε κομάντο δεν πήγες;
                    Ποτέ δεν βγήκα ελεύθερος υπηρεσίας.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Thumbs up!
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                        Ποτέ δεν βγήκα ελεύθερος υπηρεσίας.
                        Καλά να πάθεις.Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Κυριακή που ήμουν ελεύθερος υπηρεσίας μαζί με έναν κολλητό.Είχε αυτός το psp του,δανείστηκα κι εγώ από ένα άλλο παιδί και παίζαμε διπλό Tekken.Μας φέρανε μεσημεριανό στο κρεβάτι.Κρέας,πατάτες,κοκακόλα και γλυκό.Όλα αυτά σε συνδυασμό με άπειρο ύπνο και Tekken=WIN!!!

BTW ποτέ δεν ζήτησα να βγω Ε/Υ.
                        Άκου ιστορία.
                        Εκλογές Οκτωβρίου.Εγώ έφυγα Πέμπτη και όλοι οι άλλοι Παρασκευή.Εγώ γύρισα Δευτέρα και οι υπόλοιποι Τρίτη.

Την Δευτέρα όμως ήμουν ολομόναχος στον Λόχο.Οι άλλοι ήταν όλοι παλιοί.Οπότε έκανα ολομόναχος καθαριότητες στον Λόχο.Δηλαδή 4 Διμοιρίες,διάδρομο,τουαλέτες και αποθήκη πολιτικών ειδών.Το απόγευμα μου ζήτησαν να τα ξανακάνω.Τα έκανα όλα μόνος μου δηλαδή 2 φορές σε μία ημέρα.

Εν τω μεταξύ, ήμουν κομμάτια από το ταξίδι όπου με χτύπαγε και το κλιματιστικό.Και μέσα σε όλα τ'άλλα με βάζουν υπηρεσία θαλαμοφύλακα.Ο πρώτος Λόχος που ήμουν εγώ ήταν στο ίδιο κτίριο μαζί με τον τρίτο.Κι επειδή αυτοί δεν είχαν άτομα,ήταν ένας θαλαμοφύλακας και για τους 2 λόχους.Και του τρίτου λόχου δεν τα ήξερα τα άτομα (δεύτερη υπηρεσία μου στη μονάδα ήταν).

Τελικά κάπου στη βραδυνή βάρδια με έπιασε ένας πονοκέφαλος γάμησέ τα.Έπεσα για ύπνο και ξύπνησα το πρωί για την επόμενη βάρδιά μου.Αφού την ολοκλήρωσα γύρω στις 3 το μεσημέρι έπεσα για ύπνο με ένα κεφάλι καζάνι.Στις 5 ξύπνησα και ετοιμαζόμουν να βγω εξοδούχος.Με πόναγε ακόμα το κεφάλι μου.Λέω δεν πάω στο γιατρό μία;Πυρετός 39.8 η διάγνωση.Πας ΣΤΕΠ μου είπανε.Γαμώτο.Εγώ ήθελα να βγω εξοδούχος.Από την αρχή ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είναι πυρετός,αλλά είπα να κάνω υπομονή να τελειώσω την υπηρεσία μου για να μη χώσω κάποιον άλλο.

Τελικά πήγα ΣΤΕΠ έκατσα 3 μέρες μέσα,και μετά έκατσα 3 μέρες Ε/Υ στο στρατόπεδο.Να 'ναι καλά το DS που με έσωσε από την βαρεμάρα που ονομάζεται ΣΤΕΠ.Δεν είχαμε τηλεόραση.Επίσης οι άλλοι ήταν πιο χάλια από μένα και κοιμόντουσαν συνέχεια.Εγώ ευτυχώς μόνο την πρώτη μέρα είχα πυρετό.Παίζει να ήταν υπερκόπωση γιατί τις υπόλοιπες μέρες δεν θυμάμαι να είχα βαριά συμπτώματα.Δεν πειράζει.Το γαμήσι που έφαγα εκείνη την μέρα ανταμοίφθηκε με 6 μέρες ξεκούρασης.Και γλίτωσα και τα σκοινάκια.
                        Carpe diem

Comment

• Δηλαδή κωλόφαρδος μέσα στην ατυχία σου. Αυτά είναι.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Καλά φίλε το πόσες φορές κάποια ατυχία μου,μου βγήκε σε καλό μέσα στο στρατό δεν λέγεται.
                            Θυμάμαι είχα υπηρεσία Πύλη το πρωί 6-8.Έριχνε μια βροχή γαμημένη.Εγώ στεκόμουν κάτω από ένα υπόστεγο για να μηνβρέχομαι,όμως γύρω γύρω είχε χώμα.Και τα νερά έτσι όπως έπεφταν σιγά σιγά δημιουργούσαν λάσπη.Έφαγα τρελό ξενέρωμα.Ξαφνικά σημαίνει Επιχείρηση Πέλεκυς.Εγώ ευτυχώς ήμουν στην Πύλη και δεν έκανα τίποτα.Οι υπόλοιποι γαμήθηκαν να ξεστρώνουν κρεβάτια κλπ να μαζεύουν πράγματα κ.ά.Τελικά λόγω βροχής εκεί έμεινε το πράγμα.Αλλά εγώ έκανα την υπηρεσία μου και γλίτωσα και όλο το τρέξιμο.Ήμουν στο φυλάκιο της Πύλης μετά κι έπαιζα ds.Και το απόγευμα βγήκα εξοδούχος.
                            Carpe diem

Comment

• Ρε Ε/Υ ρε, ολα τ'αλλα ειναι μαλακιες, κομαντο και παπαριες!

Εγω στον Ευβρο περασα φινα παντως, λαπτοπ και πριζα διπλα στο κρεβατι μαζι με το καλοριφερ, μπυρονια και ρετσινες καθε βραδυ, ενα ταγμα 12 ατομα, ο Δικας μας λεγοταν Τεμπελης - ονομα και πραμα λεμε!!!!!! Νταξ, ηταν και γαμω εκει, ειχε και γυμναστηριο, μεσα στο δασος ηταν ρεκλα, ταγμα προκαλυψης FTW, μια υπηρεσια ειχαμε και αυτη Θ/Φ και υυυυυυπνο μεχρι εκει που δεν παει κλπ...

Καταλαβετε το, ο στρατός ειναι κατι το οποιο θα πρεπει απλως να περασει γρηγορα. Δεν εχει καμια απολυτως αξια περαν της οριμανσης του ιδιου σου του εαυτου μεσω της κατανοησης της υπερτατης μαλακιας των αλλων.

Επισης Tekken PSP ftw κι εγω στο κεντρο...
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                                Καλά φίλε το πόσες φορές κάποια ατυχία μου,μου βγήκε σε καλό μέσα στο στρατό δεν λέγεται.
                                Θυμάμαι είχα υπηρεσία Πύλη το πρωί 6-8.Έριχνε μια βροχή γαμημένη.Εγώ στεκόμουν κάτω από ένα υπόστεγο για να μηνβρέχομαι,όμως γύρω γύρω είχε χώμα.Και τα νερά έτσι όπως έπεφταν σιγά σιγά δημιουργούσαν λάσπη.Έφαγα τρελό ξενέρωμα.Ξαφνικά σημαίνει Επιχείρηση Πέλεκυς.Εγώ ευτυχώς ήμουν στην Πύλη και δεν έκανα τίποτα.Οι υπόλοιποι γαμήθηκαν να ξεστρώνουν κρεβάτια κλπ να μαζεύουν πράγματα κ.ά.Τελικά λόγω βροχής εκεί έμεινε το πράγμα.Αλλά εγώ έκανα την υπηρεσία μου και γλίτωσα και όλο το τρέξιμο.Ήμουν στο φυλάκιο της Πύλης μετά κι έπαιζα ds.Και το απόγευμα βγήκα εξοδούχος.

...μ**νι...:resp:
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X