Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Metal Gear Solid Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Ναι, αφου σκοτωσε τους γονεις της δεν αντεξε να σκοτωσει κι αυτην και την υιοθετησε και της ειπε πως ειναι αδερφος της. Και παρακαλεσε τον Snakeπριν πεθανει να της πει ποιος ηταν και τι πραγματικα, γιατι οταν την κοιτουσε στα ματια εβλεπε τα ματια των γονιων της που σκοτωσε κι αυτο τον βασανιζε σε ολη του την ζωη.[/b]
    Αυτό δεν το θυμόμουν, καλά που το ανέφερες

Eπίσης πιστεύεται πως αυτά είναι τα Shadow Moses Ιsland του MGS ----->>

ονομάζονται Fox Islands και ανήκουν στα Αλεούτια νησιά.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Umnak

Πανω σε αυτα που λες doppel ( για τα mgs3 & mgs : po ειχα εγω την ευθυνη ) να πω πως ειδικα στην περιπτωση του mgs3 λοιπουν αρκετα πραγματα αλλα καπως επρεπε να κανουμε την συνοψη γιατι θα εβγαινε τεραστιο[/b]
    Συμφωνώ.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Edit:

SPOILERS

Ναι, αφου σκοτωσε τους γονεις της δεν αντεξε να σκοτωσει κι αυτην και την υιοθετησε και της ειπε πως ειναι αδερφος της. Και παρακαλεσε τον Snake πριν πεθανει να της πει ποιος ηταν και τι πραγματικα εκανε, γιατι οταν την κοιτουσε στα ματια εβλεπε τα ματια των γονιων της που σκοτωσε κι αυτο τον βασανιζε σε ολη του την ζωη.

Ειναι μια απο τις ωραιοτερες σκηνες του mgs1 αυτη. Αυτη, ο θανατος της wolf και ο πυροβολισμος της Meryl ειναι οι αγαπημενες μου απο το 1 ;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Eπίσης ο Fox ήταν ετεροθαλής αδερφός της Νaomi απ' ότι ξέρω. Πάντως αυτά για τα pal key και κάτι άλλα θα τα προσθέσω κάποια στιγμή. Κατά τ'αλλα πιστεύω πως η αφήγιση του σεναρίου που κάναμε για κάθε βασικό metal gear τίτλο δίνει την δυνατότητα σε κάποιον που δεν ξέρει τη σειρά να κατανοήσει αρκετά καλά την metal gear ιστορία στο συνολό της. Και σαφώς αυτό που κάναμε, δεν είναι τέλειο.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πανω σε αυτα που λες doppel ( για τα mgs3 & mgs : po ειχα εγω την ευθυνη ) να πω πως ειδικα στην περιπτωση του mgs3 λοιπουν αρκετα πραγματα αλλα καπως επρεπε να κανουμε την συνοψη γιατι θα εβγαινε τεραστιο . Ειναι και το γεγονος πως αμα παραλληψεις κατι μετα σε πηγαινει αλυσιδα και στη συνεχεια . Απο την αλλη μπορω να πω πως ειμαι πιο ευχαριστημενος με το po που εχουμε παραληψει πολυ λιγοτερα στοιχεια .

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Καλα αν τα εγραφα εγω προσωπικα θα ελεγα χιλιες δυο αχρηστες λεπτομερειες μεσα και θα περιεργραφα με βαρυγδουπες λεξεις τις μαχες. Πχ στην αρχη πηγα να κανω παρατηρηση επειδη δεν αναφερεται στο mgs3 πχ οι πρακτορες adam και eve που εγινε το μπερδεμα με τον ocelot και την eva.
    Αλλα τελικα η υποθεση επρεπε να γραφτει, οπως την γραψατε εσεις. Μεστα και ξεκαθαρα

Leave a comment:

• Ieon
    replied
    Μπραβο παιδες ! ιδιαιτερα στο κομματι του MGS2 παραθετετε πολυ καλα την υποθεση ! μπραβο παλι !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O Frank Gaeger είχε ταχθεί με τους τρομοκράτες στη Ζanzibar, όχι ο Ninja - Gaeger στο MGS. Παρανόησες μάλλον tongue.gif
    [/b]
    See what I mean? kapoia pragmata den einai grammena ksekathara

Leave a comment:

• nooto
    replied
    <div class='quotetop'></div>
    Προς τους δημιουργους: ελπιζω να μη δυσανασχετειτε με τετοια σχολια, θελω να πιστευω πως γινονται για καλο και οχι για να μειωσει καποιος τον κοπο σας.[/b]
    Τις θελουμε τετοιες παρατηρησεις παιδια γι&#39;αυτο λεμε ξανα και ξανα να αναφερετε οτι δε σας αρεσει . Ετσι θα βγει σιγουρα κατι καλυτερο .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Bασικά αυτά που είπε ο GZ περί μη δυνατότητας ενεργόποιησης του REX από τον Liquid κτλ εγώ τα ήξερα αλλά παρασύρθηκα και έγραφα κατά κάποιο τρόπο σαν να απευθύνεται το κείμενο μόνο σε καλούς γνώστες της σειράς. Αλλά θα βάλω και αυτές τις προσθήκες

O Frank Gaeger είχε ταχθεί με τους τρομοκράτες στη Ζanzibar, όχι ο Ninja - Gaeger στο MGS. Παρανόησες μάλλον

Ο Fox αποκαλύφθηκε στον Snake και του είπε πως είναι ο Frank Gaeger, παλιός φίλος του Snake που στην Zanzibar, όπου και σκοτώθηκε από αυτόν (Snake), είχε ταχθεί με το μέρος των τρομοκρατών.[/b]

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Mπραβο στον G0 για τις παρατηρησεις του.. Τις διαβασα και εχει δικιο παντου.
    Ηθελα να σχολιασω κι εγω αυτα τα πραγματα, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να διαβασω ολο το αφιερωμα.

Προς τους δημιουργους: ελπιζω να μη δυσανασχετειτε με τετοια σχολια, θελω να πιστευω πως γινονται για καλο και οχι για να μειωσει καποιος τον κοπο σας.

Γνωμη μου ειναι να εστιασετε στις απαραιτητες πληροφοριες και οχι πληρη αναλυση σκηνων και λεπτομερειων που δεν εχουν και καποιο ουσιαστικο ρολο σε ενα αφιερωμα (αφιερωμα =/= plot analysis).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    No prob na vohthisw thelw oxi na kritikarw.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Oκ θα τα λάβω υπόψιν όσα ανέφερες Ground Zero.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Edited, diavaste to prwhgoumeno post mou.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ξεχασατε να βαλετε για τα οπισθια της Meryl

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Για το τηλέφωνο συμφωνώ και θα το συμπεριλάβω, για τα άλλα όχι και τόσο . Όλα τα βασικά που πρέπει να ξέρει κάποιος από το MGS τα ανέφερα. Αλλά πάλι αν έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο και κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο να μπει και αυτό στην περιγραφή του σεναρίου του MGS τότε θα το βάλουμε.

Leave a comment:

Working...
X