Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαγωνισμός banners!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ πάντως το έκανα sig . Ξεπερνάει κάθε επικούρα XD .

Comment

Θα μας παρουν με τα γιαουρτια ρεεε...
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

rating: epicult/10.

Comment

Ο ΘΕΟΣ, Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ SCATMAN!!

Comment

We have a winner, προφανώς.

Comment

Παίζει να είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ banner ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

SOOOOOOOOooooooooooooooo cult

έχεις την ψήφο μου

Comment

Βλέπω οτι υπάρχει μια τάση προς τα πρωτότυπα fonts. Εγώ σαν υπέρμαχος των απλών μα εντυπωσιακών font έβαλα αυτό και δεν με βλέπω να το αλλάζω αμα δεν βρώ κάτι που πραγματικά μου αρέσει (μιας και έψαχνα πολύ ώρα για font που ταιριάζει στην εικόνα ) ,άλλα κάθε πρόταση για font ευπρόσδεκτη.

Comment

................ειμαι στην δουλεια και κλαιω.......................
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Loipon telika ti tha ginei me ta banners?

Comment

Shadow all ok ;)

Μέχρι 20 Ιανουαρίου έχουμε υποβολή των συμμετοχών, μετά θα γίνει ψηφοφορία για επιλογή από τα μέλη
                      NDS themes

Comment

Προφανώς και δεν δίνει δικαίωμα για σβήσιο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για guests. Όσο για το skin δεν είπα ότι θα φτιαχτεί το Φεβρουάριο. Είπα ότι από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν κάπια πράγματα να παίρνουν μία σειρά. Το υπάρχον νομίζω ότι είναι τουλάχιστον υποφερτό και κάνει την δουλειά του.

Comment

boy_without_a_fairy thank you man!

ναι υποφερτο ειναι το skin αν και το βαρεθηκα, κανενα πιο ζεστο χρωματακι εστω δεν υπαρχει ? και δεν ξερω τι πραγματα θα φτιαχτουν το Φεβρουαριο, ενα skin με ενα προσωρινο banner μου ακουγoνται ευκολα, δηλαδη δουλεια της μια ημερας ειναι αν καποιος ξερει παντoτε. τεσπα αμα θελεις να τα κανεις ολα μαζεμενα no problem, απλα θα μεινουμε με την αγωνια και το παγωμενο ετουτο skin...

Comment

Δεν είναι και κακό αυτό το skin, πιστεύω αυτό που θέλει είναι ένα background σε ελαφρύ χρώμα, ίσως πορτοκαλί ή γαλάζιο με κάποιο εφφέ [τελίτσες ή γραμμούλες π.χ].

Comment

How're you doing? Τα banners ειναι .jpg ,εαν θελεις Subzero θα τα κανω .gif.Οι διαστασεις ειναι 1024*150 σε ολα.

Comment

Ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω με το MS Paint.

Τώρα που το βλέπω μου έμεινε λίγο άδειο πάνω από το Odyssey...

EDIT: Σε κανονικές διαστάσεις.

Το photobucket πήρε τη πρωτοβουλία να μου κάνει resize το jpg και μου τα έβγαλε όλα μικρότερα, όπως παρατήρησε κι ο Titus. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι χτες κατά λάθος η σκούπα πήρε και το πρωτότυπο άρα έπρεπε να κάνω download το μικρότερο και να το μεγαλώσω στο paint... Και όπως καταλαβαίνετε το αφήνει pixelated!! Αν κάποιος έχει κάποιο software τύπου PhotoShop όπου θα μπορούσε να το κάνει ένα αξιοπρεπές resize και δε βαριέται να ασχοληθεί, ας δοκιμάσει να το κάνει και να το ανεβάσει στο imageshack please!

Comment

Working...
                                X