Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαγωνισμός banners!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συμφωνω οτι το Παιχτουρικο banner ειναι πραγματικα spot on. Το δικο μου Τιτε ειναι link, οποτε το κανονικο μπορεις να το βρεις στο photobucket. Aσε που δεν εχω και το mail σου (αν το εχεις πει σε καποιο θεμα μου διεφυγε)...

Titus - Το φοτομπάκετ πολλές φορές κάνει resize τις εικόνες σε 800*600. Για τα στοιχεία μου ώστε να μου στείλεις την εικόνα, εδώ --> http://www.gamers-odyssey.com/forum/...?showtopic=132
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Παιδιά ίσως είναι λίιιγο περίεργο αλλά αν βάζαμε στη θέση του pac man ένα sprite από το Metal Slug ή MegaMan?(έτσι να πιάσουμε και τα πιο action shooterακια)

Συμφωνώ για το sprite του Mario,αλλά αν ήταν σε πιο Mario 3 φάση...Ίσως Racoon??

EDIT:Kid Icarus ftw!!!
      ΕDIT 2:Stallowned!!Το sprite του Mario είναι ήδη από το 3
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Λοιπόν,αγνοώντας προς το παρόν σχεδιαστικά μικρολάθη,κάτι τέτοιο σας φαίνεται καλύτερο;;;

[attachmentid=13]
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πολύ καλύτερο φίλε. Αντικατέστησε και το σημάδι του "off" με το Triforce, βγάλε τον Yoshi ή τουλάχιστον άφησε 3 χαρακτήρες στον δεξί αμφορέα, αν μπορείς μεγένθυνέ τους, βάλτους ελάχιστα πιο αραιά και φτιάξε αυτά τα μικρολάθη όπως είπες που υπάρχουν.

Comment

Πολύ καλύτερο φίλε. Αντικατέστησε και το σημάδι του "off" με το Triforce, βγάλε τον Yoshi ή τουλάχιστον άφησε 3 χαρακτήρες στον δεξί αμφορέα, αν μπορείς μεγένθυνέ τους, βάλτους ελάχιστα πιο αραιά και φτιάξε αυτά τα μικρολάθη όπως είπες που υπάρχουν.
            [/b]
            Αφου υπάρχει τόση ζήτηση,το power button φεύγει (το έβαλα γιατι απλά είναι σήμα που θα βρεις σε όλες τις κονσόλες).Ο παρατρούπα (γιοσι λολ) μπήκε εκεί γιατί αν τον βγάλω πάνω από το κεφάλι έχει ενα κενό ο Μάριος.Επίσης απότι βλέπεις,δεν υπάρχει δυστυχώς περιθώριο μεγένθυνσης ή αραίωσης των λοιπων τριών (για αυτό τους είχα βάλει στον μεγάλο,για να φαίνονται καλά).
            Originally posted by Raf

Comment

Αν πάνω από το Μάριο έβαζες ένα κουτάκι με ερωτηματικό??
              Μια χαρά είναι κι έτσι imo.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Comment

Ta aigyptiaka symvola den mporoun na antikatastathoun me kati ellhniko? (sto banner tou paixtoura lew)
                  Epishs symfonw kai sto na fygei to power Off-on button.
                  Kata ta alla koryfh
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Πολυ καλυτερο το δευτερο, το on ουτε εμενα μ'αρεσει.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Λοιπόν ένα ένα.Οι πάκμαν μένουν.Γιατί μπορώ .Όχι πραγματικά,είναι αγάλματα,συνήθως τα αγάλματα πχ σε μια είσοδο τα βλέπεις 2-2 και ίδια.ΔΕΝ μορεί να μπει στην θέση του αγάλματος πχ ο τυπάς από το Μεταλικό Γυμνοσάλιαγκα, πολύ απλά επειδή είναι 2δ σπράιτ και μόνο με έγαλμα δεν θα μοιάζει.Επίσης Μάριο δεν αλλάζω (το κουτάκι ίσως).Οπότε τελικώς βγάζω το power button και διορθώνω λίγο τις αναλογίες των αντικειμένων.
                      Originally posted by Raf

Comment

• Το banner είναι σχεδόν τέλειο imo, συμφωνώ με το να αφήσεις τους Pacman, βγάλε το power button και αντικατέστησέ το με το Triforce που σου έδωσα ή κάτι καλύτερο αν βρεις και τέλος σημαντικότερο απ? όλα, προσπάθησε οπωσδήποτε να τονίσεις το ?Gamers Odyssey? να του δώσεις κυρίαρχο ρόλο στο banner, να πηγαίνει πρώτα εκεί το μάτι σου και μετά στο artistic, bold, μεγαλύτερη γραμματοσειρά δε ξέρω βρες κάτι και απλά έχεις κάνει το καλύτερο banner στα χρονικά των Ελληνικών forum.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Τελευταία και τελική ενημέρωση εκ μέρους μου.

[attachmentid=15]
                          Originally posted by Raf

Comment

• Νομίζω οτι βρήκαμε banner για το φόρουμ.

Comment

• Μα καλα, ποιος προτεινε το triforce ; .

Comment

• Ειπα να κανω αλλη μια δοκιμη. Μισοτελειωμενο ειναι, καθε προταση ευπροσδεκτη.

Edit:
                                Το αλλαξα, δεν αρεσε το font στο Xeno (ουτε εμενα βασικα). Πιστευω τωρα ειναι καλυτερο.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X