Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαγωνισμός banners!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω με το MS Paint.[/b]
    Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο θα δούμε από Microsoft Paint. Καλή δουλειά.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

How're you doing? Τα banners ειναι .jpg ,εαν θελεις Subzero θα τα κανω .gif.Οι διαστασεις ειναι 1024*150 σε ολα.
      [/b]
      Λοιπόν tajibe τα bannaρίσματα είναι κορυφαία ειδικά το τελευταίο το οποίο από τεχνικής πλευράς είναι next gen.Ακόμα και ο Οδυσσέας θα γούσταρε άγρια για τέτοια βάρκα.Εύγε.

Comment

Tα δυο τελευταια που ποσταρε ο Kabamaru ειναι πολυ καλα, αν και λιγο χαμηλης ποιοτητας νομιζω (να τα σωζεις σε .png τα αρχεια). βασικα η ιδεα με το καραβι ειναι πρωτοτυπη, παρτε ενα καλοσχηματισμενο (οχι δυο) βαλτε μεσα χαρακτηρες διασημους οπως ο Μario, o Donkey Kong, o Crash Bandicoot, o Jin Kazama, η Lara Croft, o Dante, o Link κλπ κι οποιον αλλον σας ερθει κι οκ! αν και θα πρεπει να ταιριαζει και με το skin που θα μπει, παρομοιο χρωμα δηλαδη.

Comment

Πολλά μπράβω στα παιδιά! Καπαμαρού, το πρώτο σου μου αρέσει πολύ. Σαϊκομάνιακ, το ότι έβαλες μέσα το Raziel κάνει αυτομάτως το banner σου επικό.

Για να δούμε και τα τελευταία! Έχετε περιθώριο μέχρι τις 20 του μήνα!
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ειναι πολυ απλο, κατι λειπει απ'τα αριστερα αλλα δεν ειχα ιδεα τι να βαλω. Μαλλον ειναι η τελικη μου προταση γιατι δεν εχω εμπνευση.
            Do a barrel roll!

Comment

Μου άρεσε πολύ,αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερο το όνομα να το γράψεις από την αριστερή πλευρά και λίγο πάνω,αντί για κάτω δεξιά but that is just me

Comment

Έκανα ένα edit στο προηγούμενο post μου.

Παρεπιπτόντως, τα ποντίκια του Kabamaru με τα Light Sabers είναι επικά!!

Επίσης πολύ μου άρεσαν και τα δύο τελευταία του.

Comment

το 1ο το έβαλα για πλάκα, αν θέλετε όμως...

Titus - ένα resize το δεύτερο για να είναι μέσα στις διαστάσεις και μπαίνει.

Comment

Βασικά τα περισσότερα μου αρέσουν πάρα πολύ.Του Kabamaru με τα ποντίκια είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ...
                    Ίσως τελικά,να πρέπει να καταλήξουμε στην ιδέα να έχουμε 3-4 banners που να αλλάζουν με κάθε ανανέωση της σελίδας.
                    Ό,τι πει ο λαός.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ίσως τελικά,να πρέπει να καταλήξουμε στην ιδέα να έχουμε 3-4 banners που να αλλάζουν με κάθε ανανέωση της σελίδας.[/b]
                      Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή το skin είναι στατικό; Αν μπορούσε να γίνει πιστεύω θα ήταν ωραίο...

EDIT: Πήρα το banner του forum της clan μου στο Lineage και το μετέτρεψα λίγο...

Το όλο skin βρίσκεται εδώ (μην ανησυχείτε, δικό μου είναι το forum... ).

Comment

Θα μπορουσε με ενα javascript να φορτωνει μια τυχαια εικονα καθε φορα που φορτωνεται η σελιδα.

Επισης θα μ'αρεσε αν το μπανερ αλλαζε προσωρινα λογω μιας πολυ σημαντικης κυκλοφοριας(πχ Metal Gear Solid 4). Υπο τη προϋποθεση βεβαια οτι καποιος θα φτιαξει κατι τετοιο και στη συνεχεια θα γινει δεχτο απο αρκετους.
                        Do a barrel roll!

Comment

Μην προκαλώ μπερδέματα.
                          Αν μπορούν τα παιδιά που αχολούνται με τα τεχνικά να το κάνουν,θα ήταν ευπρόσδεκτο imo.Ωστόσο αν είναι δύσκολο,ή χρονοβόρο ή οτιδήποτε ας καταλήξουμε σε ένα αρχικά και εν συνεχεία "βλέποντας και κάνοντας".Ας πούμε αλλαγή του banner από ένα σημείο και μετά κάθε εβδομάδα/μήνα.
                          Όλα αυτά απλά εικασίες από την πλευρά μου είναι.Ας διεξαχθεί ο διαγωνισμός και τα βρίσκουμε.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Απλα πραγματα...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Omg, controllers lost in space .

Οπως και να χει ας καταληξουμε σε ενα banner παντως.

Για αρχη ψηφιζω στατικοτητα.. στη συνεχεια θα ψηφισω και banner.. ηδη εχω κατι κατα νου.

Comment

Scatman is our leader.

Comment

Working...
                                X