Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Το να πάρεις κάτι, το οποίο θα βλέπεις μόνο όταν το ξεσκονίζεις, με κριτήριο το design με ξεπερνά...

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd
    επισης συμφερει να κοιτας αγγελιες ανα διαστηματα και να παρακολουθεις της εξελιξεις ετσι ωστε να πουλας το hardware την καταλληλη στιγμη και να παιρνεις καινουργιο με οσο το δυνατον μικροτερη "χασουρα" , πισω στις κονσολιτσες σου τωρα peasant
    Ε από το να γίνει χρηματιστής καλύτερα στις κονσολίτσες.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Τα δύο πρώτα είναι EVGA, η τρίτη είναι η MSI . Νομίζω η 980 βγαίνει με το reference design, χωρίς να παίρνω κι όρκο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans

ΥΓ: Η EVGA 970 ειναι ασχημη ρε συ .
    Δεν εχουν το reference cooler και το design της titan οπως η 780 και η 770?? Αυτο ειναι το καλυτερο για εμενα σαν design. Θα επαιρνα evga μονο για αυτο το λογο.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Αν σε βαραίνουν βάζω τα έξοδα αποστολής να μου τις στείλεις!
    Καλορίζικη η κάρτα!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Διάβασα ότι έχουν θέμα με την ψύξη, δεν κάνει καλή επαφή με το heat sink ή κάτι τέτοιο. Προφανώς και δε θα είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά όλοι οι reviewers λένε ότι οι τρεις που ανέφερα είναι οι καλύτερες (με μία γενικότερη άποψη να θέλει την MSI ελαφρώς πάνω από τον ανταγωνισμό). Τώρα όλα αυτά σχετικά είναι βέβαια, αλλά από όλες τις απόψεις εμένα η MSI μου φάνηκε ανώτερη όλων, συμπεριλαμβανομένης και της αισθητικής .

crpl δε θα δώσω τόσα λεφτά προφανώς . Δε νομίζω να αλλάξω οθόνη τα επόμενα 2 χρόνια, το πιθανότερο είναι να προχωρήσω σε μία τέτοια αγορά τον τελευταίο χρόνο του διδακτορικού, που θα πρέπει να κάθομαι 8 ώρες την ημέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και να γράφω ασταμάτητα .

Πάντως συμφωνώ κι εγώ με τα second hand parts, αν και το παρόν σύστημα το έχτισα από την αρχή με ολοκαίνουρια εξαρτήματα, πουλώντας ό,τι παλιότερο είχα. Τα μόνα που μένουν είναι 2 5850, που μάλλον θα μου μείνουν στο χέρι .

ΥΓ: Η EVGA 970 ειναι ασχημη ρε συ .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    H evga γιατι δεν ειναι καλη?? Νομιζω θεωρούνται απο τις καλυτερες υλοποιήσεις σε nvidia.

Επισης εχουν καλυτερο design και οπως να ναι μετραει και αυτο..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Μια asus ROG asus rog swift pg278q στα 700 ευρω δηλαδη ( με την εκπτωση ! )

Μην ξεχνας οτι με μια soundblaster Z και ενα καλο ζευγαρι ακουστικα μπορεις να παιζεις τα games αναρωτουμενος ανα διαστηματα μηπως εχεις ξεχασει τα ηχεια στο δωματιο ανοιχτα ( if you know what i mean )

@ altair πιο πολυ συμφερει η αγορα μεταχερισμενων, το ξερω απο πρωτο χερι μιας και ειχα αναγκαστει περσι τον φεβρουαριο να πουλησω 60αρι ssd + 2500k που ανεβαινε στα 4.5 ghz χωρις κανενα προβλημα + 8gb DDR3 + μια πολυ καλη καρτα γραφικων (gtx 660 ) στα 500 ευρω

επισης συμφερει να κοιτας αγγελιες ανα διαστηματα και να παρακολουθεις της εξελιξεις ετσι ωστε να πουλας το hardware την καταλληλη στιγμη και να παιρνεις καινουργιο με οσο το δυνατον μικροτερη "χασουρα" , πισω στις κονσολιτσες σου τωρα peasant

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Altair, αν τα αγόραζες όλα αυτά αυτή τη στιγμή ολοκαίνουρια, θα σου έβγαινε £1000-1100 περίπου. Η διαδικασία στησίματος ενός συστήματος βέβαια είναι παρόμοια με αυτή ενός ηχοσυστήματος: αγοράζεις έναν ενισχυτή και μερικά ηχεία και σιγά σιγά προσθέτεις στο υπάρχον σύστημα.

Για μένα το monitor είναι υπόθεση παραγωγικότητας κι όχι gaming, οπότε αν ήταν να αγοράσω κάτι καινούριο, το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα θα ήταν η ανάλυση. Έτσι όπως έχω στήσει το χώρο μου, με τίποτα δε θα θυσίαζα τον καναπέ, την τηλεόραση και το surround για όλες αυτές τις τεχνολογίες που προσφέρουν τα σύγχρονα monitors, οπως G-Sync, εκτός κι αν ήθελα να παίξω ένα παιχνίδι όπως το Divinity Original Sin, που προφανώς δε βολεύει στην plasma.

Το πιθανότερο λοιπόν θα ήταν να αγόραζα ένα 1440p monitor με 144Hz, με την ανάλυση να με ενδιαφέρει περισσότερο από τα Hz. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια μέχρι να πάθει κάτι η οθόνη που ήδη έχω και με την οποία είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Εχει ηδη 120αρι ρε χθεσινε

Στην θεση του αμα εβγαινε το monitor εκτος εγγυησης ( τα samsung εχουν το κακο συνηθειο να χαλανε λιγο αφου ληξει λες και υπαρχει ωρολογιακη βομβα μεσα :@ ) θα τσιμπαγα την eizo FG2421 απο το lime UK στις 300 λιρες, VA panel 120hz, 240hz mode για μειωση του ghosting και 5000:1 contrast για να βλεπει εστω λιγο απο το απιθανο μαυρο της καταραμμενης πλασμα του

@evans το DSR δεν ειναι κατι καινουργιο, πολυ κοσμος κανει downsampling για διαφορους λογους, δοκιμασε να παιξεις παιχνιδια σαν το GTA IV σε pc monitor και θα με θυμηθεις, φευγει σχεδον ολο το aliasing απο την εικονα χωρις να μπλεκεις με post process φιλτρα οπως το FXAA, ποιος ξερει μπορει μια μερα να το βαλουν και στο radeon pro, οπως ηδη εχουν βαλει framerate limiter - ambient occlusion - video recording και πολλα αλλα καλουδια

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tώρα μια 144Hz οθόνη που σου λείπει και εισαι 101% glorious

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά ρώταγα για όλο το σύστημα.Μεγειά όπως και να έχει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Η φυσιολογική τιμή για την 970 είναι 270 λίρες, εγώ πήρα την MSI που θεωρείται η καλύτερη της αγοράς και η οποία λογικά σε κανά μήνα θα βρίσκεται στις 270 λίρες, αλλά λόγω ελάχιστου stock οι τιμές ανεβαίνουν σχετικά πολύ.

Γενικά θα έλεγα ότι μόνο τα δευτεροκλασάτα μοντέλα παίζουν σε καλές τιμές (270 λίρες), με τα καλά ονόματα (MSI, ASUS, Gigabyte) να παίζουν στις 280-300+ λίρες. Η EVGA λένε ότι δεν είναι τόσο καλή, οπότε ίσως τη βρεις γύρω στις 260-270, όσο δηλαδή και τα reference models.

Εγώ την πήρα 289 + 11 τα έξοδα αποστολής, οπότε 300 λίρες. Ήθελα να πάρω ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, οπότε δε με στεναχώρησε ιδιαίτερα η τιμή, αν και ήξερα ότι περιμένοντας 1 μήνα θα την έπαιρνα 20-30 λίρες κάτω. Με έπιασε μία μανία, είχα όλα μου τα οικονομικά για τους επόμενους 2 μήνες κανονισμένα, οπότε λέω δεν πάει στο καλό, ας την πάρω τώρα να μου φύγει η κάψα... Και την πήρα! Βρήκα να πουλήσω και τη μία από τις 5850, όπως και την 750ti, οπότε όλα έρχονται σε μία σειρά.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μπόμπα!

Είναι στάνταρ αυτή η τιμή στην Αγγλία ή πέτυχες προσφορά; Εδώ κάνει γύρω στα 400 ευρώ, διατί τέτοια διαφορά ερωτώμεν.

Με την ευκαιρία ας βάλω και κάνα screenshot απ' το Diablo.

Κλασσικό μπουντρουμάκι vs Μπουνταλά:

Και... spoiler friendly:

περιοχή My Little Pony

Η οποία μετατρέπεται σε σκηνικό happy tree friends...

Leave a comment:

Working...
X