Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Οταν είχα 2 τα scores μου ηταν εμφανεστατα καλυτερα της 680 (με το oc που είχα) και με τις 3 τα scores μου αγγίζουν Titan. Προφανώς τωρα το scaling στα παιχνιδια δεν ειναι παντα το καλυτερο, αλλα το αποτέλεσμα που βλεπω μια φορα ειναι απείρως καλυτερο απο οτι αλλο θα έπαιρνα με τα λεφτα που έδωσα.

Τελος πάντων, πιστευα οτι το thread εχει ενα καθαρά fun χαρακτήρα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Δεν νομιζω μονο αυτες που λες, και μια single 680/7970 το ιδιο κανουν σε 1080p χωρις τα προβληματα του crossfire και την υψηλη καταναλωση.. Αλλα ενταξει αξιζει αν την εχεις ηδη και παρεις αλλη μια απο δευτερο χερι αξιζει το concept. Εγω προσωπικα ειμαι φαν της μιας και καλης για να εισαι ησυχος.
    Βασικά μία stock GTX 670 είναι ταχύτερη από 2x HD 5850 οc crossfire και με την μιση κατανάλωση. Και γω προτιμώ μια και καλή GPU.

hd 5850 σε cf έχουνε απόδοση όσο περίπου μια GTX 580.

περιμένουμε GTX 770

Leave a comment:

• Evans
    replied
    H overclocked 680 πλησιάζει την απόδοση των 3 5850 μου (πρακτικά 5870 γιατί τις έχω στους χρονισμούς των 5870) και σίγουρα είναι πιο αξιόπιστη από ότι οι 3 δικές μου, αλλά η τιμή της αγγίζει τα 600€. Εγώ έδωσα 430€ περίπου σε διάστημα 3 χρόνων και την τρίτη την πήρα επειδή πρακτικά πέθανε η 1η που είχα, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο βάζοντας τες και τις 3 να δουλεύουν μαζί, δουλεύει άψογα μέχρι και η νεκρή. Για αυτό σου λέω ότι το σύστημα, όπως είναι τώρα, το απέκτησα από σπόντα και κάποια στιγμή θα αλλαχτεί. Αλλά έχοντας τερματίσει το Witcher 2 με τα πάντα στο max και με 60+ frames (χωρίς vsync έφτανα τα 120 σε αρκετά σημεία) κι έχοντας το ξεκινήσει ξανά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι σταθερότατες και οι 3 μαζί.

Συμφωνώ πάντως, 1 κάρτα >> πολλές, αλλά αυτό σε κανά χρόνο, τότε που θα παίζει και εισόδημα και θα έχουν βγει νέες κάρτες. Προς το παρόν δε βρίσκω κάποια που να αξίζει όντως τα λεφτά της (εκτός από μία μεταχειρισμένη 7990 στα 500€ που είχε βρει ένας φίλος μου κάποτε και δε μου το είπε ).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν νομιζω μονο αυτες που λες, και μια single 680/7970 το ιδιο κανουν σε 1080p χωρις τα προβληματα του crossfire και την υψηλη καταναλωση.. Αλλα ενταξει αξιζει αν την εχεις ηδη και παρεις αλλη μια απο δευτερο χερι αξιζει το concept. Εγω προσωπικα ειμαι φαν της μιας και καλης για να εισαι ησυχος.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά ο τρόπος που απέκτησα αυτό το setup είναι αστείος και βαριέμαι να τον αναλύσω τώρα, αλλά ναι το long term plan είναι 1 καλή κάρτα, όχι 3 σε trifire . Επίσης δεν έχω προβλήματα συμβατότητας ή οτιδήποτε άλλο φαντάζεσαι και οι μόνες κάρτες που προσφέρουν ίδια/καλύτερη απόδοση είναι οι titan, 690 και 7990, δηλαδή κάρτες των 1000€ (πάνω από τα διπλάσια λεφτά που έδωσα για τις 3 5850 δηλαδή σε διάστημα 3 χρόνων). Τέλος, το πολύ ρεύμα που λες το καίω μόνο όταν παίζω παιχνίδια, κάτι που δε συμβαίνει τόσο συχνά ώστε να πεις ότι είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα του συστήματός μου.

Πιθανότατα με τη νέα χρονιά (2014) να τις πουλήσω όλες (και τις 4 που έχω δηλαδή) και να πάρω μία της νέας γενιάς της NVIDIA, αλλά θα δείξει.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Παρε μια καλη καρτα αντι για τις trifire μοντες, τζαμπα ρευμα καις και παλι θα μαξάρουν αυτα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Vanity overdose once again.

Final PC specs

i5-2500k @4.5GHz
    8GB RAM
    MSI Z77A-G45
    128GB OCZ Vertex 3
    500GB WD Blue HDD
    3x (trifire) ATI Radeon 5850 @870 core clock, 1100 memory clock
    NVIDIA GeFore 240 @670 core clock, 1100 memory clock
    775W Thermaltake TPX-775M ThoughPower XT
    Antec Kuhler H2O 620
    Crysis 3, τα πάντα στο τέρμα (όλα όλα), FXAA, το frame rate γενικώς κυμμένεται μεταξύ 30-60:

Witcher 2, τα πάντα στο σούπερ τέρμα (μέσω ειδικού tweaker που πειράζει το .ini), εκτός από το uber sampling 2 (είχα ενεργοποιημένο το 1), το frame rate δεν έπεσε ποτέ κάτω από 60 (και είχα και vsync):

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    η τελευταία είναι απο το νέο Bioshock;
    ne

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    η τελευταία είναι απο το νέο Bioshock;

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    To πρωτο τετραγωνακι το βαλες αναποδα

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    από την άλλη το Shogun 2 το και καλά cpu based κοιτάξτε ποσο άθλια κανει χρήση μιας 4πυρηνης cpu σαν τον ι7 920 που έχω (απενεργοποίησα το hyper threading)

ο πρώτος πυρήνας τα δίνει όλα ενω οι άλλοι ουσιαστικά τον παιζουνε φαπ φαπ

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ειναι αρκετα CPU-Intensive το crysis γενικά..
    όχι μόνο αυτό αλλά άμα η CPU υποστηρίζει hyper threading έχεις 25-30% καλύτερο frame rate

I was wondering whether Crysis 3 takes advantage of Hyperthreaded CPUs, so I did some benchmarks. My CPU is an i3-2100, 2C/4T at 3.1GHz. The GPU is a 560ti, running a 1440x900 screen. Each benchmark was 60 seconds long in the same section in singleplayer. MP was trickier, so the results are not as significant, but should still give a good idea. The GPU was not a factor in any of those benches, at such a low resolution, it sits quite comfortably at 30-70% usage on high, whereas the CPU was always pegged at 100%.

Now to my results: (format is "Section/map: min, max, avg")

HT off:

Low settings:
    - Red Star Rising (SP): 16, 69, 43
    - Hydro Dam (SP): 21, 78, 52
    - Museum (MP): 16, 39, 25
    - Central Cavern (MP): 17, 77, 50

High settings:
    - Red Star Rising (SP): 10, 60, 25
    - Hydro Dam (SP): 20, 60, 38
    - Museum (MP): didn't test (not playable)
    - Central Cavern (MP): didn't test (not playable)

HT on:

Low settings:
    - Red Star Rising (SP): 31, 98, 72
    - Hydro Dam (SP): 54, 110, 88
    - Museum (MP): 28, 70, 52
    - Central Cavern (MP): 51, 97, 72

High settings:
    - Red Star Rising (SP): 26, 67, 43
    - Hydro Dam (SP): 25, 77, 50
    - Museum (MP): didn't test
    - Central Cavern (MP): didn't test

So, it is quite clear that HT does indeed make a difference on Dual Cores that have the functionality. Of course, I cannot say wether C3 benefits from more than 4 threads - someone with an i7 would have to conduct those tests. The biggest difference is the minimum fps - the gameplay was significantly smoother and less jittery. I have uploaded an archive with the original fraps bench .csv's and some screenshots of settings and CPU-Z.

You can contribute if you have anything to say about HT.
    http://www.mycrysis.com/forums/topic61389
    και τα παραπάνω σε διπύρηνο i3

HyperThreading and real custom graphics Tool

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ειναι αρκετα CPU-Intensive το crysis γενικά..

Leave a comment:

Working...
X