Originally posted by Altair
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@ Somari
ειναι απλο, εχω προτιμησα P8Z68V PRO απο την V επειδη ηθελα blue tooth και καποιες εξτρα θυρες καβατζα, LX δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση γιατι εχει κατωτερο συστημα τροφοδοσιας και ανυπαρκτη ψυξη σε ζωτικα σημεια της μητρικης.
Με την PRO πηγα τον 2500 στα 4.5ghz τον περασμενο δεκεμβριο χωρις να κανει ΚΙΧ, 2 μηνες τωρα το συστημα ειναι βραχοσταβλο, με μια μητρικη στα 80-100 ευρω αντε να εβγαζε τα 4ghz, με αμφιβολη σταθεροτητα και λογω του συστηματος τροφοδοσιας θα ειχα μακροχρονια προβλημα, δηλαδη οσο θα περναγε ο καιρος θα επρεπε εγω να δινω σταδιακα παραπανω vcore απτο bios για να ειμαι σταθερος.
Να μου πεις τι να τον κανεις στα 4.5 αφου ακομα και στα 3.3 ειναι πολυ πιο γρηγορος απτα μπαζα της amd που ειναι χρονισμενα στα 3.8+, ε εγω δ εν κοιταζω μονο τον ανταγωνισμο που εχει μεινει στην σκια της intel εδω και 5 χρονια, κοιταζω και τις δικες μου αναγκες, υπαρχουν περιπτωσεις που βλεπεις αρκετη διαφορα και ας μην εχεις crossfire http://hardforum.com/showpost.php?p=...82&postcount=4
@ altair παρε drive στα χερια σου, διπλα απτην υποδοχη για καλωδιοταινια θα δεις ενα jumper, αλλαξε του θεση με μια πενσα και ετσι ωστε να ειναι και τα 2 drive στην ιδια καλωδιοταινια, το ενα ως master το αλλο ως slave, αν παλι δεν βλεπεις τιποτα στο device manager τοτε ψαξε λιγο το BIOS, ΝΟΥΜΠ !!! ( )
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postναι τώρα το έψαξα σχετικά με την νέα σειρά της nvidia και αν αληθεύουν αυτά ομολωγουμένος θα γίνει σκόνη η AMD
http://myplaisio.gr/news/o-nvidia-gk...%B1-299-update
Comment
-
Η οθόνη μου εμφάνισε χθες μια κάθετη γραμμή η οποία φαινεται πολύ καθαρά σε πλήρως μαύρο φόντο ενώ δεν φαινεται σχεδόν καθόλου (πρέπει να παρατηρήσεις πολύ και αν δεν ξέρεις την υπαρξη της ισως να μην την αντιληφθείς) σε χρωματιστό φόντο πχ τώρα που γράφω στο φορουμ ή οταν παιζω κάποιο game. Ti μπορεί να έχει;
την αγορασα περασμένο σεπτέμβριο και έχω οσο νανε έχω ξενερώσει.
Comment
Comment