Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Όχι φίλε,δνε προκαλώ εγώ.δεν είμαιε γώ αυτός που βγαίνει και λέει εμμέσως πλην σαφώς τους άλλους μαλάκες ή διανοητικά καθυστερημένους.Ήμουν κόσμιος,εξηγησα από που πηγάζει η άποψη μου και περιμένω να γίνει σεβαστή όπως γίνεται και των υπολοίπων.Και ακόμα κρατιέμαι για να μην αρχίσω τα γαλλικά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Altair συγνώμη,αλλά όπως σου έχω ξαναπεί πολλές φορές γίνεσαι απόλυτος όπως γράφεις και για αυτόν τον λόγο στην λένε.Δες τι γίνεται όταν άλλα άτομα εδώ μέσα λένε την γνώμη τους με τρόπο ΗΠΙΟ,δεν τους την λέει κανένας και δέχονται και την γνώμη τους ακόμα και αν διαφωνούν.Το ύφος σου δεν είναι με την καμία ήπιο,είναι απόλυτο και ισοπεδωτικό,εκνευρίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις των άλλων.Στην τελική οκ εσένα και δέκα άλλα άτομα δεν βόλεψε το steam,κάτι άλλα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ε κάτι θα του βρήκαν δεν μπορεί.Προσωπικά ούτε εγώ χρησιμοποιώ steam,αλλά αναγωνρίζω την προσφορά του.
Εντιτ.Mods σβήστε τις τελευταίες 3 σελίδες να τελειώνουμε.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Προκαλεις με την εννοια της απολυτης ισοπεδωτικης αποψης δεν ειπαμε οτι προσβαλες κανενα.. Και εγω αν αρχιζω να λεω πχ "Journey sucks ειναι παιχνιδι για Iphone τι μαλακιες για goty λετε?" θα αναμενω και τις αναλογες απαντησεις, δεν νομιζω να ερθει κανεις και να μου απαντησει σοβαρα και ηρεμα..
Deus,σόρρυ κιόλας,αλλά πες μου που έχω άδικο.απλά λέω την εμπειρία μου με αυτό και από τη στιγμή που δε με έχει βολέψει ναι θα είμαι ισοπεδωτικός και απόλυτος απέναντί του.Δεν είμαι απόλυτος απέναντι στους άλλους,όταν λέω ότι οκ αυτή είναι η γνώμη σας και αυτή είναι η δική μου.Το έγραψα 100 χιλιάδες φορές για μένα είναι γτπ,τέλος,πως να το κάνουμε.Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό πέρα από το ίδιο το Στημ,αν δεν βελτιωθεί.Δεν λέω κάτι τόσο πολύπλοκο.Aπό κει και πέρα εγώ δεν προσέβαλλα κανέναν,κάτι που θα μπορούσα να κάνω πολύ άνετα,το έχω ξανακάνει και το ξέρετε.Αυτά.
Αρκετα πια, ασχολουμαστε απο χθες με κατι τετοιο. Οχι αυτο δεν ειναι υφος για να πει κανεις τη γνωμη του, δε χρειαζεται να ριξεις χριστοπαναγιες για να προσβαλλεις καποιον, με αυτο το υφος προσβαλλεις πολλα μελη, αλλιως δε θα γινοταν θεμα και στο λενε και αλλοι ξεκαθαρα. Κριμα ειναι να χαλιομαστε για arguments δημοτικου, ξεκολλατε οσοι πρεπει να το κανετε. Steam sucks, Wii U is underpowered, οχι δεν εχετε δει ακομα το true potential της κονσολας, PS4 is gonna be the beast, α που ξερετε πως το PS4 θα ναι καλο αυτα ειναι φημες.. Ολα τα flames τον τελευταιο καιρο ξεκινησαν απο ΤΟΣΟ ηλιθια θεματα.
Το ύφος μου πάντα έτσι ήταν,αλλά τώρα που προσέβαλλα την τόσο αγαπημένη σας Βαλβ ξυπνήσατε και προσβληθήκατε;Μείνετε λοιπόν με τη φίλη σας που έχετε περάσει τόσα μαζί,έχετε φάει σουβλάκια,έχετε πιει μπύρες κλπ.καλά ξυπνητούρια,τα λέμε.
Το υφος σου συνηθως ειναι AC rules, AC goty, AC goat, AC for president αλλα εκει δε λεει και κανεις τιποτα γιατι τουλαχιστον δεν ειναι bashing. Αλλα το να λες οτι το Χ "σακαρει" ασχημα και ειναι για τα μπαζα κτλ δε νομιζω να βοηθαει και πολυ την οποια αποπειρα συζητησης γινεται εδω. Κατα τ' αλλα δεν ασχολουμαι καν με Steam και PC gaming, αλλα αυτο δε σημαινει πως θα αναλωθω στο να κραζω ο,τι δε με αφορα αμεσα (αυτο για το οτι μας θιξανε τη Valve - λες και εχω συμφεροντα παρεα με τον Βαρουφακη).
Δεν υπαρχει καμια ειρωνεια, αυτο ειναι το θεμα. Τα πραγματα ειναι απλα, δεν εθιξες κανεναν ουτε εκανες το οτιδηποτε - για αλλο θεμα εγινε λογος τωρα και το μονο που δεν υπηρχε ηταν ειρωνεια.
Κατα τ' αλλα εγραψα καποια πραγματα παραπανω και για σενα για κατι για το οποιο μιλησαμε προσφατα, αλλα αντι να βλεπουμε απαντησεις 1 σειρας καλυτερα να βλεπουμε και κατι να αλλαζει στην πραξη, γιατι ολο κυκλους κανουμε αντι να πηγαινουμε μπροστα.
Ξενα fora με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ενεργα μελη δεν εχουν τοσο τραγικα flames, απορω πώς γινεται αυτο σε κοινοτητα 20 ατομων.
Επισης κατι αλλο που ηθελα να πω, οκ δεν φταιει το Steam για αυτο αλλα δεν ειναι σπαστικο καθε εταιρια να κανει την δικη της πλατφορμα? Πχ εχουμε την EA με το Origin την Ubisoft με το Uplay δηλαδη οκ να εχω ενα client αλλα αν ειναι καθε μεγαλη εταιρια να εχει το δικο της δεν βολευει καθολου.. Ασχετο απλα ηθελα να παιξω καποια games και αναγκαστικα να κατεβαζω origin και Uplay και εχω γεμισει client που δεν θελω..
Comment