Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Το Death κανει επισης αν εισαι καλα equipped 999.999 damage σε staggered long gui και ειναι πανευκολο να τα φαρμαρεις για trap μετα..
    Οπότε μου λείπουν μερικά accessories για να δυναμώσω την μικρή, ώστε να κάνει τρελό Death skill...

Προς το παρόν το Death είναι ισάξιο του Ruinga.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το Death κανει επισης αν εισαι καλα equipped 999.999 damage σε staggered long gui και ειναι πανευκολο να τα φαρμαρεις για trap μετα..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ΟΚ έσφαξα 3 Shaolong Gui και πήρα ένα Gold Nugget (60.000 gil ^^) και ένα Dark Matter. Έφτιαξα και το ένα από τα τρία accessories. Συνεχίζω χαλαρά με Shaolong Guis λοιπόν και αν όλα πάνε καλά σε καμιά ωρίτσα θα έχω το platinum trophy. Δε νομίζω να συνεχίσω σήμερα, αύριο πάντως μάλλον θα το αποκτήσω .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τώρα ψάχνοντας να βρω τρόπο να σφάξω την μαμά neochu, είδα και το παρακάτω video που είχε μία διαφορά από το δικό μας...

Δείτε το Paradigms shift(το όνομα!!!)... Το έχουν οι Ιάπωνες ως Optima Change...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Έσφαξα σήμερα 5 adamantoises και πήρα 4 platinum ingots.

Tα 4 από αυτά τα σκότωσα με χρήση summon και το πέμπτο χωρίς.

Έχω και καμιά δεκαριά αποστολές ακόμη να ολοκληρώσω...

Άρχισα δειλά δειλά να φτιάχνω και τα accesories που μου λείπουν.

Πάντως μπορεί το post game να μην είναι τόσο πλήρες όσο κάποιων άλλων ff αλλά το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό.

Τανο στα άλλα ff το death είχε απλώς μια μικρή πιθανότητα να πετύχει και αν αστοχούσαν δεν γινόταν τίποτα ενώ στο 13 προκαλεί μαγική ζημιά αν δεν σκοτώσει τον εχθρό.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Σε κανένα FF δεν ήταν instant. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, σε κανένα FF δε χρησιμοποίησα death .
    Ας μας διαφωτίσει τότε ο G_Z... Για πες λίγο πως διάολο νικάω την μαμά neochu ?

Την διέλυσα την μαμά ochu με πάνω από 100,000 HP μ' ένα single hit με το Eidolon της Vanille.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σε κανένα FF δεν ήταν instant. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, σε κανένα FF δε χρησιμοποίησα death .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Λοιπόν νίκησα 3-4 φορές την μαμά Ochu... Τώρα άντε να δω πως θα νικήσω την μαμά neochu... Με βιάζει συνέχεια ! :xp:

Το Death της Vanille δεν είναι τόσο δυνατό όσο φαντάστηκα. Στα προηγούμενα FF ήταν instant. Εδώ γιατί δεν το έκανε ?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ εδώ και 30 ώρες παιχνιδιού έχω δύο FAQs (ένα με όλα τα accessories και ένα με όλα τα όπλα) και και σβήνω αυτά που παίρνω. Κάθε φορά που έφτιαχνα ένα accessory ή όπλο, το έσβηνα από τις λίστες. Γενικά ήμουν πάρα πολύ σχολαστικός, αν έκανα καμιά βλακεία θα φανεί. Απλά θα χάσω 4-5 ώρες .

Τέλος πάντων, πάει και το όπλο του Hope από Gilgamesh inc, αισιως χρειάζομαι 300k και 4 dark matters. Πάω να σφάξω κανένα Shaolong Gui και τέρμα για σήμερα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    IhnE δε διαφωνω, ουσιαστικα αυτο που λεω ειναι οταν εχεις τελειωσει το παιχνιδι να κανεις ενα δευτερο save και να δωσεις για dismantle τα genji. Προσωπικα αν παρω το τριτο trap απο drops δε θα κατσω να λιωσω για αλλα 3...θα συνεχισω οτι απομενει και στη συνεχεια θα παω για το trophy φτιαχνοντας ενα δευτερο file. Ετσι επι της ουσιας ουτε τα genji χανεις ουτε καταστρεφεσαι με τις ωρες στα adamantoise...

Evans αυτο που λες το σκεπτηκα και οντως ειναι καλυτερο να εχεις τελειωσει και με τα dark matters πριν αρχισεις τις πωλησεις. Απο κει και περα παντως θελει οντως προσοχη...αντε να δουμε!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βασικά όσο πουλούσα εξοπλισμούς έκανα 100 ελέγχους για να βεβαιωθώ ότι δεν πούλησα κάτι που δεν έπρεπε, παρόλα αυτά συνεχίζω να φοβάμαι ότι μπορεί να έκανα κάποια βλακεία . Καλύτερα πριν προχωρήσεις στις πωλήσεις, μάζεψε κάποια λεφτά και ξεκίνησε τη διαδικασία για τα dark matter, ώστε να έχεις ένα καλύτερο "σημείο εκκίνησης," σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος.

Έκανα μισή ώρα farming στην mission 24 και μάζεψα 240k gil. Αποφάσισα βέβαια να πάω για dark matters, γιατί και είναι πιο διασκεδαστική σα διαδικασία και θα πάρω και κανένα nugget. Γυρνάω μετά στην mission 24. Πάντως αν έκανα βλακεία με τους εξοπλισμούς χάνω 3-4 ώρες .

(φορτώνω το καλό save να check-άρω τα accessories )

Edit: 3 όπλα και 3 accessories μένουν. 500k gil και 4 dark matters και έφυγε. Ο μόνος λόγος που γουστάρω τόσο πολύ με την όλη διαδικασία είναι επειδή τα συζητάμε εδώ .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    LOL, εννοω να κανεις τα genji dismantle για 3 traps σε περιπτωση που ας πουμε εχεις τελειωσει το crystarium χωρις να εχεις τυχη στα drops.

Τα tier 2 τωρα αρχισα να πιανω (πριν αναφερομουν στα accessories) και εχω αποθεμα χρηματων (τα 3m που λεω πιο πανω) αν και δε ξερω μεχρι που θα φτασω.

Το προηγουμενο post ηταν βιαστικο και μαλλον δεν τα διατυπωσα καλα. Για τις πωλησεις παντως εχεις δικιο, ειχα λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας .
    Τα genji glove σπανε το cap damage limit, να κανεις tier 3 τα weapons δεν εχει νοημα αν δεν εχεις να σπασεις το limit εκτος αν θες για καποιο trophy.. Αλλιως με max stats και level 2 max παλι 99999 θα κανεις ευκολα.

Δεν υπαρχει λογος να παιξεις το game sub-optimal, το ιδιο πιστευω και για την ομαδα που χρησιμοποιεις..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    LOL, εννοω να κανεις τα genji dismantle για 3 traps σε περιπτωση που ας πουμε εχεις τελειωσει το crystarium χωρις να εχεις τυχη στα drops.

Τα tier 2 τωρα αρχισα να πιανω (πριν αναφερομουν στα accessories) και εχω αποθεμα χρηματων (τα 3m που λεω πιο πανω) αν και δε ξερω μεχρι που θα φτασω.

Το προηγουμενο post ηταν βιαστικο και μαλλον δεν τα διατυπωσα καλα. Για τις πωλησεις παντως εχεις δικιο, ειχα λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    3 genji = 30gils

Πολύ αισιόδοξος είσαι για τις τιμές που πουλάς τα αντικείμενα .

Τελείωσες με όλα τα tier 2 όπλα;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    H ιδεα ειναι κορυφαια απο οποια πλευρα και να το δεις. Σε ενα save που υπαρχει μονο για το trophy μπορεις ας πουμε να δωσεις τα 3 genji και να κλεισεις με τους catalysts αν εχεις προβλημα. Παιδια ευτυχως που το αναφερατε γιατι τα πραγματα γινονται πολυ πιο ευκολα... Πανω που ειχα αρχισει να τρελενομαι .

Evans μη μασας, απ'οτι καταλαβα το ολο θεμα θα σου παρει κανα 1-2 ωρες (μαζι με τα 700κ που σου λειπουν) οποτε εισαι κυριλε. Αφου εφτασες μεχρι εδω...

Εχω φτιαξει ολα τα αντικειμενα εκτος απ'οτι θελει dark matter + το gold watch (μου μενουν 5 νομιζω). Ουσιαστικα πηγαινω πλεον αποκλειστικα για adamantoise μεχρι να γεμισει το crystarium και να μαζεψω οτι μαζεψω απο τα drops. Οι 3 αποστολες που εχουν μεινει θα γινουν μαλλον προς το τελος.

Leave a comment:

Working...
X