Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Den eipe pws den to kserei....
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εφτασα στο τελος του chaper 11 νικωντας το τελικο boss και επιτελους μου ανοιξε το stage 9 στο crystalioum. Η oerba ηταν πραγματικα epic, καθησα πολυ ωρα για να ακουσω την μουσικη και να γυρισω καθε πλευρα της. Τωρα λεω να επιστρεψω στη στεπα για μερικες ακομα αποστολες (εχω κανει το 42%, 28 marks αν δεν κανω λαθος) και επιπλεον να πειραματιστω με ενα σωρο πραγματα που εχω βρει (ochu ερχομαι ). Παραλληλα εχει μαζευτει πολυ υλικο για καποιες ακομα αναβαθμισεις. Το καλο ειναι οτι επειδη ασχοληθηκα με αρκετες αποστολες, οταν ανοιξε το stage 9, μου ειχαν μεινει 500K cp σε καθε χαρακτηρα οποτε ψιλογεμισα μερικους απο τους ρολους και πλεον ειμαι σχετικα δυνατος...

Το σεναριο στο κεφαλαιο 11 οντως μπηκε σε δευτερη μοιρα, ωστοσο μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε καθολου. Επιπλεον για καποιο λογο η μεταβαση στην gran pulse δεν μου φανηκε τραγικη. Ουσιαστικα ισχυει αυτο που ειχε γραψει πριν μερικες σελιδες ο evans.. η Pulse τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φαινεται οταν πρωτομπαινεις...στην πραγματικοτητα εχουμε μονο μια μεγαλη περιοχη -Archylte steppe- η οποια λειτουργει ως hub-παιδικη χαρα, για να κανεις οτι δεν μπορουσες σε ολο το προηγουμενο παιχνιδι (treasure hunting, missions, optional bosses, πειραματισμους με το team).

Υπο αυτη την εννοια η αλλαγη που υπαρχει δεν ειναι τοσο δραματικη και κατα βαση το παιχνιδι δεν παρεκλινει απο την αρχικη του πορεια...Θεωρω οτι επρεπε να υπαρχει ενα τετοιο κομματι (θελω να καταληξω στο οτι επραξαν τελεια ) στο οποιο να μπορει ο καθενας να κατσει οσο θελει και να κανει οτι θελει.

Συνεχιζουμε .

Edit: Φανταστειτε οτι οταν μπηκα στην Archylte steppe, νομιζα οτι ειναι η πρωτη απο μια σειρα τεραστιων περιοχων (σε στυλ FFXII) και ελεγα αντε να βρεις τωρα ακρη...

Comment

• Θέλω να σε δω τι θα λες όταν θα φτάσεις στο σημείο να φαρμάρεις στα adamantoises .

Comment

• Xαχαχαχαχα ναι ρε, για να καταλαβεις διαβαζω απο σχετικη αποσταση τα οσα γραφετε για το post game . Απλα σε αυτη τη φαση το απολαμβανω και δεν θελω να φυγω ακομα για να δω τι γινεται παρακατω .

Παντως θελω να δω μεχρι που φτανουν οι απαιτησεις του τιτλου και αν σου ζηταει πραγματα τυπου danjuro (ετσι ηταν η ονομασια? προσπαθω να το ξεχασω )

Ασχετο, στο stage 9 απ'οτι ειδα ο hope αποκτα καποια απο τα buffs του sazh (haste κλπ) οποτε ισως ειναι καιρος να αλλαξω το βασικο team για να δω τι μπορουν να κανουν τα αλλα σχηματα.

Comment

• Afto einai to poio efkolo FF sto na ta kaneis ola, apo to FF7 kai epeita...
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Όντως είναι εύκολο, δεδομένου ότι έχει πάρα πολύ λίγα πράγματα να κάνεις (συγκριτικά με άλλα FF πάντα) και λίγες προκλήσεις. Απλώς η όλη διαδικασία είναι λίγο... μάταιη . Τέλος πάντων, είναι σίγουρα άπειρα διασκεδαστικό, απλώς είχε τα φόντα για να είναι κυριολεκτικά επικό. Δυστυχώς όμως δεν το προχώρησαν όσο θα έπρεπε.

Comment

• Παιδιά...

Έχετε προσέξει τις φορεσιές τους ? Για μένα μοιάζουν μ' αυτές των προηγούμενων FF χαρακτήρων. Του Hope ο Tidus, της Vanille η Yuna, της Fang η Rinoa, του Snow ο Seifer. Όλα δανεισμένα απ' εκεί κατά κάποιον τρόπο...

Πάντως η γκόμενα η Nartaam(η κάτι τέτοιο) εμφανισιακά μου θύμισε την Quistis Trepe...
                sigpic

Comment

• H Square ekane fantastikh souleia me afton ton xarakthra kai akomh kalyterh douleia ekane o voice actor tou (pou den mporw na pw to idio gia thn eknevistikh voice actor ths Vanille)...
                  Ο Sazh είναι ο δεύτερος πιο αγαπημένος μου και σίγουρα ο πλέον προσγειωμένος και ώριμος όλων (είναι και θέμα ηλικίας). Αν και προσπαθεί να ελαφρύνει την κατάσταση με τα σχόλια που κάνει δεν είναι comic relief χαρακτήρας. Η φωνή της Vanille και μένα με ενοχλεί κάποιες φορές αλλά σαν χαρακτήρας έχει πολύ ζουμί και θα έλεγα πως αυτή είναι η πρωταγωνίστρια και όχι η Lightning (όπως και η Yuna και όχι ο Tidus στο FFX).
                  Πλέον άλλαξα ομάδα και έχω Sazh, Fang, Vanille αν και τη δοκίμασα ελάχιστα. Είμαι στην αρχή του 10. Στην αρχή χάρηκα που είδα καινούργιους ρόλους αλλά μόλις είδα το κόστος λέω άντε γεια... Θα παραμείνω στους αρχικούς προς το παρόν...
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Emena pantws den mou thymizoun tipote apo alla FF oi foresies tous.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ένα ακόμα catalyst και έκλεισα . Η όλη διαδικασία με τα adamantoises είναι αρκετά ευχάριστη πάντως, προσωπικά δε βαρέθηκα καθόλου ως τώρα. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι CP, gil και τα catalyst, οπότε είναι μία μέθοδος που με καλύπτει από παντού. Σε 20 λεπτά με μισή ώρα έχεις 400-420k CP, γύρω στα 1-2 platinum ingots (λογικά) και αν σου κάτσει και κανά catalyst. Συνολικά έχω ξοδεψει γύρω στις 5-6 ώρες και έχω κάνει max 2 προεραιτικούς ρόλους, έχω μαζέψει 1.500.000 gil και 5 catalyst, οπότε δε με χαλάει και τόσο. Το χειρότερο είναι το μετά που θα πρέπει να φαρμάρω άπειρα gils χωρίς να έχω ούτε τα CP για να χαίρομαι, ούτε την ελπίδα για κάποιο catalyst .

Γενικά τα shaolong πέφτουν εύκολα;

Comment

• Μιλώντας για voice acting τους άκουσα κι εγώ. Η φωνητική ηθοποιός που υποδύθηκε την Vanille έχει εκνευριστική φωνή. Λες και είναι μία Αμερικάνα με φωνή Ιαπωνικού κοριτσιού και μάλιστα χαζοχαρούμενου. Ούτε που άντεξα να την ακούω και έτσι έβαλα την τηλεόραση στην σίγαση και έβαλα τους υπότιτλους on.

Καθυστερημένοι είναι αυτοί εκεί πέρα στην Αμερική και τους βάζουν σε φωνητικά ??? Θα έπρεπε να τους ήταν εκνευριστική η φωνή της και όχι χαρωπή σαν χαζή ξανθιά... Απορώ... Ναρκωτικά παίρνουν πριν τους ελέγξουν όλους ?
                        sigpic

Comment

• Actually kai h Iapwnikh ths fwnh eknevristikh einai, ase pou den einai Amerikanikh h profora ths alla Agglikh...

Efkairies psaxneis na vreis mou fenetai Tanno...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                            Actually kai h Iapwnikh ths fwnh eknevristikh einai, ase pou den einai Amerikanikh h profora ths alla Agglikh...

Efkairies psaxneis na vreis mou fenetai Tanno...
                            Αγγλική και Αμερικάνικη έχουν την ίδια γλώσσα, τα Αγγλικά... Μην το ψάχνεις... Το ξέρεις και πολύ καλά ότι η μισή Ευρώπη και οι Άγγλοι μετανάστευσαν στην Αμερική μετά την ανακάλυψη του Χριστόφορου Κολόμβου, έξου και η προέλευση της γλώσσας αυτής.

Επίσης η Microsoft είναι στην Αμερική(Λέμε το παίζω τόση ώρα στο ΧΒΟΧ 360) και εκεί στην Αμερική γίνονται οι φωνητικές ηχογραφήσεις. Δεν υπάρχουν τα Ιαπωνικά στο ΧΒΟΧ 360, όπως επεσήμαναν.
                            sigpic

Comment

• Αυτό που θέλει να πει ο ground είναι ότι η vanille μιλάει με αγγλική προφορά και όχι με αμερικάνικη.Κάτι το οποίο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

Επίσης όπως σου έχω ξαναπεί θα γίνει πιο ευχάριστος ο διάλογος μαζί σου αν σταματήσεις να βρίζεις και να κράζεις χωρίς να έχεις καταλάβει καλά καλά για το τι μιλάμε.

Προσωπικά μου άρεσαν πολύ όλοι οι χαρακτήρες.Στην αρχή δεν πήγαινα τους hope και vanille αλλά καθώς προχώρησα το παιχνίδι και είδα την ιστορία τους στο τέλος κατέληξαν να μου αρέσουν.Περισσότερο αρεστός ο sazh και λιγότερο ο hope.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Δεν είναι ακριβώς αγγλική η προφορά, Αυστραλέζικη είναι και ακόμα και έτσι είναι κάπως περίεργη.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X