Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι ρε το μεγαλο εννοω. Στο επιπεδο που ειμαι τωρα το μικρο δεν με αγγιζει καν . Το Giga ειναι αλλη υποθεση βεβαια .
Ε πες έτσι μην μπερδευόμαστε. Εμένα μ' έσπασε τα @@ με τα 10.000 Needles. Το ίδιο και οι υπόλοιπες μάρκες. Τώρα αναβαθμίζω στο τέρμα το Crystarium πριν ξαναδοκιμάσω. Τώρα τελευταία νικάω τα adamanchelids χωρίς πρόβλημα. Σιγά σιγά θα φτάσω και για τα άλλα. Υπάρχει κάποιο farming να πάρω πιο μεγάλους πόντους εμπειρίας(Exp Points) ? Στα behemoth-like πράγματα βγάζει 4.000 XP, ενώ στα cactuar μόνο 5.000 XP. Τα Adamanchelids βγάζουν μόνο 4550XP. Πιο παραπάνω δεν υπάρχει ? Έτσι να προλάβω να πάρω όλες τις μάρκες κάτω και να τελειώσω κι αυτές των trials.
Όπως είπα, διάβασα κάπου ότι υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον Titan.
Den xtypas ton Titan.
Kai vres mia maxh pou ens Behemoth varaei enan terastio skylo, ekeinh einai kalh maxh teleiwnei grhgora kai dinei 6000+ kati exp.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
90 ώρες; Ω ρε φίλε, αυτά είναι. Εγώ στις 93 είμαι τώρα και μου μένουν τα tier 2 όπλα και 3 dark matters . Μεγάλες ατυχίες με το drop rate μάλλον.
nooto υπάρχουν 7 cie'th stones που σχηματίζουν κύκλο στην steppe. Όταν τα κάνεις και τα 7, τότε θα αντικατασταθούν τα adamantoises με τα guis, οπότε απλώς μην ολοκληρώσεις μία από αυτές (την 62 καλύτερα) μέχρι να τελειώσεις το farming.
Den xtypas ton Titan.
Kai vres mia maxh pou ens Behemoth varaei enan terastio skylo, ekeinh einai kalh maxh teleiwnei grhgora kai dinei 6000+ kati exp.
Το έχω βρει, αλλά δυστυχώς κάνει respawn μετά από κάτι λεπτά. Αυτό βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο στα ορυχεία. Εκεί κάνω μόνο τρελό buffing και μετά βαράω το behemoth πρώτα και μετά τον γιγαντιαίο κόπρο...
Αμεσως κανει respawn αν ανεβεις λιγο πανω απο το save point και ξαναγυρισεις θα ειναι παλι εκει.. Αν χρειαζεσαι buffing για να τους κερδισεις σε instant stagger μαλλον εισαι πολυ αδυναμος ακομα. Μπορεις να κανεις leveling και στα ορυχεια μεσα τους hoplite ειναι ηλιθιοι ευκολα τους κανεις pre-emptive strike. Αλλα το king behemoth εκει ειναι το καλυτερο σημειο imo.
Μετα απο περιπου 30 adamantoise πηρα 14 ingots και το πρωτο μου trapezohedron (οοοοοοοοοολε). Απο αποστολες εχω κανει μεχρι την 58 ολες με 5 stars εκτος απο το cactuar. Για το τελευταιο πρεπει να φταει ο αστειος εξοπλισμος μου, το εβγαλα σχετικα γρηγορα daze-buff up-6 γυρους με comando team αλλα μου εδωσε 3 αστερια...δεδομενου οτι τα hp πεφτουν γρηγορα λογικα θα θελει καλυτερο εξοπλισμο που σημαινει λιγοτερους γυρους.
Έχε υπόψιν σου πως το μεγαλύτερο Physical-Magic Attack μειώνει το target time. Το καλύτερο ίσως θα ήταν Auto-Haste, Auto-Brave, Auto-Faith ή Scarfs που δε σου αυξάνουν τα στατιστικά. Μια καλή στρατηγική για 5 αστέρια σε πολλές μάχες είναι να κάνεις equip στον Sazh (ή και σε όλους) 2 Speed Sash ή Energy Sash που σου δίνουν το Instant Stagger και να σπαμάρεις το Cold Blood. Αν δε σου τύχει στους 2-3 πρώτους γύρους κάνε retry καλύτερα. Κάθε Cold Blood έχει 8-9% πιθανότητα να το προκαλέσει. Στο cactuar με τo 777% stagger point λέει πολύ.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Αμεσως κανει respawn αν ανεβεις λιγο πανω απο το save point και ξαναγυρισεις θα ειναι παλι εκει.. Αν χρειαζεσαι buffing για να τους κερδισεις σε instant stagger μαλλον εισαι πολυ αδυναμος ακομα. Μπορεις να κανεις leveling και στα ορυχεια μεσα τους hoplite ειναι ηλιθιοι ευκολα τους κανεις pre-emptive strike. Αλλα το king behemoth εκει ειναι το καλυτερο σημειο imo.
Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα... Και πάνω στο save point είναι και το cactuar που κάνει 5000XP. Επίσης τα σκότωσα(το behemoth και τον κόπρο) και είδα είναι 6.600XP. Αν κόψω βόλτες πάνω κάτω, συνολικά θα έχω μαζέψει 11.500XP κάθε γύρα.
Όσο για τα άλλα, ναι, όντως είμαι αδύνατος. Γιαυτό θέλω τρελό lvling για να μπορέσω να τα σκοτώσω σε instant ως και τις μάρκες.
Skotwne mono ton behemoth kai ton allo, mhn xaneis xrono me to cactuar.
Ean katafereis kai nikhseis kai to neochu pou dinei to Growth egg tha perneis ta diplasia apo afth thn maxh.
Egw th nikousa se 10 secs peripou.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Straier θα το τσεκαρω. Τα περι target time τα γνωριζω απλα υποθετω οτι ενας καλος εξοπλισμος μειωνει σημαντικα των αριθμο των γυρων. Το προβλημα ειναι οτι προς το τελος κανει κατι σαν evade και χανεις μερικα hits με αποτελεσμα επιπλεον χρονο. Την επομενη φορα που θα παω θα τον δοκιμασω με accessories.
Tanno αν εισαι ακομα στο chapter 11 με stage 9 θα ελεγα μεσα σε οσα κανεις (αποστολες κλπ) να ριχνεις που και που κανενα behemoth. Δεν θα προτεινα να παρεις ουτε το growth egg τοσο νωρις ουτε να φας πολυ ωρα στο farming. Εγω πριν μπω στην eden ειχα κανει τις 40-43 πρωτες αποστολες και ειχα ασχοληθει σχετικα λιγο με το farming (απλα επαναλαμβανα καποια missions και εριχνα ανα διαστηματα τα behemoths). Σαν αποτελεσμα, ειχα φουλαρει τους βασικους ρολους στο crystarium και οταν τελειωσα το παιχνιδι ειχα 700Κ cp στον καθε χαρακτηρα αποθεμα.
Αφου τελειωσεις το παιχνιδι θα εισαι αρκετα δυνατος και για να παρεις το growth egg και για να λιωσεις στο grinding τα adamantoise που δινουν 80.000cp (με growth egg on). Το crystarium ειναι πολυ ευκολο να το fullαρεις post game πιστεψε με (εγω πλησιαζω). Στο σημειο που εισαι imo δεν εχει νοημα να κατσεις να λιωσεις για τα 4.000cp που δινουν τα behemoth.
Δεν ήξερα ότι το Growth Egg μπορεί να δώσει Double EXP Points. Μόλις γίνω αρκετά δυνατός, θα πάω για το Growth Egg. Αυτή η μαμά Marlboro είναι πολύ δυνατή.
Ochu kai malista oxi to aplo, to Neochu!
Malboro den thymamai sto game
Entelws kamia sxesh, to Ochu moiazei me Ochu pou hphrxan apo FF1 (opws kai ta Malboro) se ola ta FF.
Apla sto FF13 den yparxei Malboro..... oute victory theme....
Comment