Πες μου ότι το κατέβασες και εσύ???Άρα πρέπει να φέρεις και Wii...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
Εβγαλα το πρωτο κοσμο(το Boss, οχι οτι πηρα ολα τα αστερια) και ηθελα να γραψω ποσο τελεια ηταν η πιστα που παιρνεις τον Cloud Mario. Η οποια πραγματικα μ' αρεσε παρα πολυ. Ομως ειπα να παιξω και την πρωτη πιστα του δευτερου κοσμου. Puzzle Plank Galaxy. :worthy::worthy::worthy::worthy:
Δεν υπαρχουν λογια, τελεια απλα. Το παιχνιδι ειναι υπεροχο μεχρι τωρα, ειναι sequel και παρ'ολα αυτα με εχει εντυπωσιασει εξισου με το πρωτο αν οχι περισσοτερο. Με τρομαζει μονο η δυσκολια του γιατι ηδη ειναι εκει που θα την ηθελα κι ειμαι πολυ αρχη ακομη.
Ειναι φοβερο οτι το παιχνιδι ξεκινησε σαν ενα SMG 1.5 και τελικα το original θα καταληξει να ειναι απλα ενας προλογος για το επικο δευτερο μερος.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΕβγαλα το πρωτο κοσμο(το Boss, οχι οτι πηρα ολα τα αστερια) και ηθελα να γραψω ποσο τελεια ηταν η πιστα που παιρνεις τον Cloud Mario. Η οποια πραγματικα μ' αρεσε παρα πολυ. Ομως ειπα να παιξω και την πρωτη πιστα του δευτερου κοσμου. Puzzle Plank Galaxy. :worthy::worthy::worthy::worthy:
Δεν υπαρχουν λογια, τελεια απλα. Το παιχνιδι ειναι υπεροχο μεχρι τωρα, ειναι sequel και παρ'ολα αυτα με εχει εντυπωσιασει εξισου με το πρωτο αν οχι περισσοτερο. Με τρομαζει μονο η δυσκολια του γιατι ηδη ειναι εκει που θα την ηθελα κι ειμαι πολυ αρχη ακομη.
Ειναι φοβερο οτι το παιχνιδι ξεκινησε σαν ενα SMG 1.5 και τελικα το original θα καταληξει να ειναι απλα ενας προλογος για το επικο δευτερο μερος.
Όχι άλλο plz!
Comment
-
Ρε ραμπίδη αν συνεχίσεις έτσι θα πάω χορτιάτη να πάρω το σκάκι του Evans και θα ρθω Αθηνα να σου το φέρω στο κεφάλι! (οχι τπτ δλδ αλλά δεν θα εχουμε και σκακι να παίξουμε μετά!)
Ελεος πια! Παλιο Le Chuck ! ΟΥΣΤ!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Originally posted by Raphael View Post10 από Gamespot και IGN. Αυτά είναι!
Παρταλε δε ξερεις ποσο ασχημα νιωθω που το παιζω κατεβασμενο, αν μπορουσα θα το αγοραζα χτες, ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ.
Comment
-
Originally posted by Pilgrim View PostΡε ραμπίδη αν συνεχίσεις έτσι θα πάω χορτιάτη να πάρω το σκάκι του Evans και θα ρθω Αθηνα να σου το φέρω στο κεφάλι! (οχι τπτ δλδ αλλά δεν θα εχουμε και σκακι να παίξουμε μετά!)
Ελεος πια! Παλιο Le Chuck ! ΟΥΣΤ!
Comment
-
-
Έφαγε άκυρο το RDR μιας και δεν το βρήκα όταν έπρεπε και ότι άλλο έπαιζα μέχρι να κατέβει το SMG2 . Έχω 2 αστεράκια μέχρι στιγμής και οκ αν και αρχή μπορώ να πω πως ξεκινάει πιο "γρήγορα" από το 1ο , δλδ σε βάzει στην δράση αμέσως.
Το "παιχνίδι" από άποψη αισθητικής , χρωμάτων και μουσικής είναι απλά τέχνη.-
ΥΓ: Αξίζει η αγορά Wii μόνο για το SMG1 και 2 , ΧΑΛΑΡΑΑΑ
Comment
-
Το πρωτο καστρο του Bowser - τελευταια πιστα του 2ου κοσμου - ειναι απλα Ε-Π-Ο-Σ. :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
Τοσες νεες ιδες αυτο το game κι ειμαι ακομη στα 19 αστερια. Οπως ειπα το πρωτο Galaxy ηταν μονο η αρχη.
Comment
-
OMG
Δε κρατήθηκα και είδα το spoiler από το Super Mario 64.
.................................................. .......
:jd::jd::jd:
Απλά.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
Comment