Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν ξερω αν γυρνουσατε ολο το χαρτη ψαχνοντας quests, παντως οσα quests εχω βρει κινουμενος μεταξυ των βασικων πολεων τα εχω ολοκληρωσει, κανοντας παραλληλα και καποια challenges στα πρωτα επιπεδα εστω. Με τζογο δεν εχω ασχοληθει καθολου περα απο μια παρτιδα liar's dice που χρειαζοταν για να παρει μπρος ενα side quest.
    Γενικα σε αλλα παιχνιδια βιαζομαι αλλα εδω πραγματικα νιωθω πως το παω αρκετα χαλαρα. Τωρα οκ καταλαβαινω πως μπορεις να παιζεις και 50 ωρες αν γουσταρεις, αλλα πραγματικα νιωθω μια χαρα με αυτους τους ρυθμους και δε βλεπω και νοημα στο να ψαξω το χαρτη σπιθαμη προς σπιθαμη. Ετσι οπως πανε τα main quests, μαζι με τα διαφορα εμβολιμα quests απο strangers, καθως και λιγο bounty hunting, dueling κτλ, πιστευω πως η ωρα περνα αρκετα ευχαριστα και δε γινεται καθολου αγγαρεια η ολη εμπειρια.

Comment

• wow 12 ωρες να βρισκεσαι μεξικο και με sidequests,ειχα φτασει γυρω στις 20 ωρες μεξικο και το ετρεχα μεχρι εκεινη την στιγμη μετα αρχισα να κανω sidequests κτλπ επισης εχει καποια εφυεστατα trophies/achs οπως αυτο που πρεπει να ανεβασεις bounty στο θεο σχεδον και πρεπει να ταμπουρωθεις σε καμια πολη για να το πετυχεις αυτο ακολουθοντας το ρητο ''οτι κινειται εκτελειται''

Comment

• Αν θυμάμαι καλά,γύρω στις 25 ώρες το είχα τελειώσει,αλλά οκ δεν παίρνω και όρκο.Και είχα κάνει αρκετά πραγματάκια,κυρίως challenges.Ίσως το ξαναβάλω να κάνω ότι έχω αφήσει,για τα διαλλείμματά μου από το FF13.
        Carpe diem

Comment

• I just finished Red Dead Redemption

Overall πολύ ωραία εμπειρία,σίγουρα δεν κουράστηκα σε καμία περίπτωση και το διασκέδασα με την ψυχή αλλά μου έλειψαν 2 πράγματα.Πρώτον κάποιες κλασσικές αποστολές Άγριας Δύσης με τραίνα-άμαξες σε ψιλό evil mode.Τι εννοώ?Οι περισσότερες αποστολές του παιχνιδιού είναι πήγαινε εκεί,σφάξε ένα κάρο άτομα και φύγε.Ήθελα πχ να κόψουμε δέντρα να τα στήστουμε πριν το τραίνο να το σταματήσουμε και να πιάσουμε έναν φυγά ή κάτι τέτοιο.Γενικά μια μεγαλύτερη ποικιλία στις αποστολές,όχι straight killing.

Και το δεύτερο που μου έλειψε έιναι ένα ωραίο Battle System.Το BS του παιχνιδιού είναι το μόνο που με κούρασε λίγο για να πω την αλήθεια.Θα έπρεπε να έχει λίγο περισσότερες ιδιαιτερότητες όπως τα duels που άλλαζε εντελώς το σύστημα ήταν μια πολύ ωραία προσθήκη.Κάτι τέτοιο extra ακόμα να είχε και θα ήταν τέλειο

Γενικά πάντως άριστο παιχνίδι,ίσως όχι τόσο φανταστικό όσο το βγάζουν οι περισσότεροι αλλά σίγουρα άριστο.

Comment

• Τελειωσα και εγω το Red Dead Redemption.
            60 + ωρες μου πηρε και το απολαυσα πραγματικα. Διαφωνω με Laharl για Battle System, για εμενα ειναι ισως το καλυτερο σε sandbox game και πιστευω αυτο φαινεται ευκολα και στο online .

Για τις αποστολες τωρα, εγω πιστευω οτι εκαναν τι δουλεια τους και γενικα υπηρχαν αρκετα πραγματα να κανεις εκτος των αποστολων
            : Horsebreaking,Nightwatch,Gang Hideouts, Ambient Challenges, Bounty hunting, Stranger Missions διαφορα Minigames, ως και Cattle Herding εχει.

Εχοντας παιξει και το Red dead revolver ειδα τεραστια βελτιωση στα παντα και θεωρω οτι το Redemption ειναι ο ορισμος τους ιδανικου Spiritual successor.

τελος να πω οτι γουσταρα παρα πολυ με τον τροπο που εκλεισε το story και μιλαω για ολο το τελευταιο κοματι απο οταν γυρισε ο Marston στην οικογενεια του και μετα

Comment

• Ναι το τέλος θα συμφωνήσω πως ήταν εκπληκτικό και μου άρεσε πολύ.

Για τις κύριες αποστολές δεν λέω ότι δεν κάνανε την δουλειά τους απλά δεν ήθελες λίγο παραπάνω ποικιλία?Ας πούμε πολλά Strangers Task ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα από τις κύριες αποστολές

Για το Battle System θεωρώ πως κάπου το κούρασαν το θέμα,ήθελα μια δύο πινελιές ακόμα ala duels.To online κομμάτι είναι απλά απολαυστικό γιατί παίζει πολύ ξύλο και επειδή δεν θέλει τεράστιο skill για να νικήσεις,εκεί όντως το battle system φαντάζει υπέροχο και για αυτό άλλωστε έχω φτάσει και 35 lvl στο online.

Comment

• Ναι εχεις δικιο για τις αποστολες αλλα ως ενα βαθμο ειναι και λογο οτι ειναι story driven και δεν μπορουν να ξεφευγουν παρα πολυ. Καταλαβα τι λες για το BS, δεν εχεις αδικο , αλλα παντα πρεπει να υπαρχει και κατι να διορθωσουν-προσθεσουν και στα sequel για να μας ποαρουν τα λεφτα :xp:

Comment

• Το ξεκίνησα κι εγώ μετά από πόσους μήνες . Ό,τι και να πω έχει ήδη ειπωθεί, θα μείνω στα πράγματα που με ενθουσίασαν, που είναι όλα βασικά . Η ατμόσφαιρα είναι απερίγραπτη, το soundtrack ταιριάζει απόλυτα (θυμίζει όντως Dead Man όπως είπε ο burai κάποια στιγμή, πολύ καλή παρατήρηση), το στήσιμο μου φαίνεται πολύ καλό (ok 2 ώρες έπαιξα), οι χαρακτήρες ενδιαφέροντες κτλ κτλ.

Τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά στην 360 έκδοση. Στο μυαλό μου είχε μείνει η PS3 έκδοση που μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημη και πριν το ξεκινήσα φοβόμουν ότι θα ξενερώσω πάρα πολύ. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη βασικά. Κρίμα που αυτά τα παιχνίδια δε βγαίνουν πλέον στο PC, θα κέρδιζαν πάρα πολύ από καλύτερο hardware.

Comment

• Για το θέμα των γραφικών στο ps3, σε βρίσκω υπερβολικό. Κατά τα άλλα μιλάμε για GOT( last)Y.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πράγματι στο 360 είναι καλύτερο. Δεν το είδα στο PS3, αλλά αυτοί στη Sony δεν ξέρουν να φυλάξουν δυο γαιδάρων άχυρα(μοιράσουν είναι το σωστό, αλλά του πάει), γραφικά θα φτιάξουν;; Εξάλλου εγώ το έπαιξα στο 360, οπότε...
                      Τα συμπεράσματα δικά σας

Comment

• Όποιος θέλει πάντως να παίξει online κυρίως στα dlcs ας μου πει...

Comment

• To Outlaws to the end,το ψήνεις;
                          Carpe diem

Comment

• Θα το αρχισω απο αυριο παλι.Το ειχα παρατησει τοσο καιρο κυριως λογω του στρατου αλλα με επηρεαζε και ο καιρος.Δεν μου εκανε αισθηση να παιξω τετοιο παιχνιδι που οσο να'ναι σου βγαζει μια ζεστη και μια ξερα'ι'λα και εξω να ριχνει αστραπες και να κανει κρυο.Τωρα που εφτιαξε ο καιρος μου ηρθε αυτοματα η ορεξη να το συνεχισω.

Comment

• Λοιπόν... Κι εγώ στις 13 ώρες ολοκλήρωσα όλες τις βασικές αποστολές του πρώτου κομματιού και πλέον μπορώ να πάω στο Μέξικο . Ναι, κι εγώ έκανα strangers' tasks, έπιανα ζωντανούς outlaws, έπαιζα σε μερικά παιχνίδια, έψαχνα, ποτέ fast travel, μόνο άλογο (για να απολαμβάνω τα τοπία και να σκοτώνω κανά ελάφι στην πορεία), ασχολήθηκα ελαφρώς με κάποια challenges κτλ. Εν ολίγοις, άκρως ρεαλιστικός ο xeno παραπάνω . Αντιθέτως οι 20+ ώρες του Vaynard μου φαίνονται ένα τεράστιο wtf .

Πέραν της πλάκας, το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο (φαντάζομαι κλασικό στοιχείο στα sandboxes) ώστε και στις 7 ώρες να μπορείς τραγικά άνετα να το προχωρήσεις. Skill δε χρειάζεται, τα λεφτά είναι σχεδόν ανούσια μέχρι τώρα, οι story quests είναι πάναπλες (πάνε εκεί με αυτόν και κάνε αυτό, μετά γύρνα και πάνε ξανά σε αυτόν για να κάνεις αυτό), οπότε όλα τα υπόλοιπα, που είναι και τελείως προαιρετικά, τα κάνει όποιος έχει όρεξη. Προσωπικά ασχολούμαι με διάφορα πράγματα για να μπω στο κλίμα, για το completion και - εν γένει - επειδή παρουσιάζουν συγκεκριμένα σκηνικά ενδιαφέρον. Το να κάνω ντου σε ένα gang και να τους ισοπεδώσω όλους, για παράδειγμα, είναι κάτι που θα το κάνω. Το να κάτσω να διαβάσω μία εφημερίδα όμως, ή να αράξω στα camps άλλων τυπάδων θα το κάνω δύσκολα. Poker και blackjack ούτε καν, δεν ξέρω και πώς παίζονται . Μόνο horseshoe έπαιξα (1$ bet γιατί αλλιώς έκαναν κάτι παλαβά και τα έπαιρνα) για να πάρω ένα outfit, κάτι με ζάρια που ήταν γαμάτο ( ) και φυσικά εκείνο με το μαχαίρι και τα δάχτυλα .

Τώρα το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά πραγματικά πρέπει να γουστάρεις το ανούσιο των sandboxes. Έχω μάθει σε παιχνίδια που σου δίνουν κάποιο ουσιαστικό βραβείο όταν κάνεις κάτι, ή που με την ολοκλήρωση ενός quest/ πίστας/ σημείου θα προχωρήσεις σεναριακά/ θα συμβεί κάτι ή οτιδήποτε. Τους strangers τους κάνεις επειδή έχουν ενδιαφέρον, τίποτε άλλο όμως δεν έχει κάποιο λόγο να το κάνεις πέραν του να το κάνεις, απλά για το fun factor. Δεν μπορώ να μπω 100% σε αυτή τη λογική, όσο και να προσπαθήσω.

Το battle system θα συμφωνήσω με τον Laharl, αν και διασκεδαστικό (γουστάρω άπειρα) αδικείται από το αστείο AI. Ως τώρα το παιχνίδι είναι πραγματικά πανεύκολο. Θα συμφωνήσω και στα των αποστολών. Μπορείς να το παίξεις κακός, αλλά δεν έχεις πραγματικά τίποτα να κερδίσεις κάνοντάς το. Θα ήθελα να υπήρχαν 2-3-4 gangs για παράδειγμα, που αν έπεφτε το honour σου να σε δέχονταν και να έπαιζες μετά μαζί τους. Γιατί να πρέπει να σκοτώσεις τον Bill με τη βοήθεια καλών και όχι κακών; Καταλαβαίνω ότι αυτό θα ήταν κάπως αντίθετο στο σενάριο, αλλά το να υπήρχε περιθώριο για κάτι τέτοιο θα έδινε τεράστια ώθηση στον τίτλο. Το AI των NPCs επίσης ώρες ώρες σπάει κόκκαλα με τη βλακεία του αλλά αυτό πραγματικά δε με ενοχλεί, το βρίσκω πάρα πολύ αστείο.

Τέλος να πω ότι με εντυπωσιάζει κάθε στιγμή η οποιαδήποτε λεπτομέρειά του. Από το animation και τα γραφικά, μέχρι την παραμικρή αντίδραση των ζώων και ανθρώπων γύρω σου. Πολλά στοιχεία των sandboxes και η εμμονή στη λεπτομέρεια πρέπει να γίνουν standards για άπειρους άλλους τίτλους, με πρώτα και καλύτερα, κατά τη γνώμη μου, τα TLoZ.

Αυτά, συνεχίζω .

Comment

• Ρε συ evans ποιο το νόημα της υπερανάλυσης που μας έκανες για ένα game που οι περισσότεροι εδώ μέσα το παιξαμε πέρυσι και του δώσαμε τον τίτλο GOTY 2010; άσε που κάνεις την τρίχα τριχιά
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X