Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ένα πολύ βολικό βιντεάκι με τα διάφορα κουρέματα στο Witcher 2. Νομίζω πως θα διαλέξω το δεύτερο, που είναι και το μαλλί από το πρώτο Witcher.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Παιδιά, προτείνετε μου μαγαζιά που να μπορώ να το βρω το The Witcher 2 Collector's Edition. Έχω τα λεφτά, αλλά που διάθεση από κάποιον να μου απαντήσει ή να μου πει αν τα στέλνει για να το αγοράσω επιτέλους.

sigpic

Comment

• Αν εννοείς αυτή την έκδοση την είδα χτες στο public Συντάγματος:
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

Comment

• Originally posted by belmont View Post
          Αν εννοείς αυτή την έκδοση την είδα χτες στο public Συντάγματος:
          http://www.public.gr/prod/gaming/web...prod1320433pp/
          Αυτή που θέλω(αν και βρήκα ήδη που με βοήθησε ένα παλικάρι από το The Witcher Forums) είναι αυτή...

Ενώ αυτή που μου πρότεινες έχει... τα μισά!

sigpic

Comment

• Originally posted by Eurogamer View Post
            The Witcher 2: Enhanced Edition launches worldwide for Xbox 360 on 17th April, developer CD Projekt has announced.

The developer has added a raft of new features and insists it's the "most polished and definitive version of the game".

Here's a summary of what you can expect from the console release:
            New CGI intro sequence
            33 minutes of new cinematics
            Four additional hours of gameplay
            Two new adventures
            New characters
            New locations
            Revamped intelligent camera system
            New target locking system
            Improved Character Panel
            New panels navigation bar
            More responsive control system

Πληροφορίες και footage από την έκδοση 360:
            [YOUTUBEHD]bCQu-w9Sw5g?hd=1[/YOUTUBEHD]

CGI intro:

Έπος.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Περισσότερες λεπτομέρειες από το GOG. Ουσιαστικά βελτιώνουν το μόνο ελάττωμα του παιχνιδιού, το μικρό τρίτο κεφάλαιο. Τώρα είναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.

In celebration, we’re offering The Witcher 2 on sale for 15% off, starting now, for the next two weeks.

In case you didn’t hear the news from CDP RED, let’s go over what’s new and awesome about the Enhanced Edition:

New major adventures set in new locations. These consist of an underground system of chambers beneath Loc Muine and a temperate coniferous forest in the Loc Muine mountains, and a secret cave passage. These new adventures will add several hours of story-based gameplay to the game.

New major characters to the Witcher story. One of them is Brigida Papebrock Dame. This noble woman comes from the Temerian family Papebrock and is a 30 year old lady-in-waiting of the Temerian court. The other characters are secret--for now!

All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn. BAFTA Award winner and Academy Award nominee Tomasz Baginski brings this key historical event to life, setting the stage for the story told in The Witcher 2.

GOG.com will also be adding the Witcher comic book to our list of goodies on the 17th as a free gift to everyone who owns the Witcher 2; further, there will be a new game map, game guide, manual, and soundtrack available in your free goodies on that day as well.
              Επίσης συνοδεύεται από προσφορές και εκπτώσεις, συν ένα comic book.

Download the best classic and new games on Windows, Mac & Linux. A vast selection of titles, DRM-free, with free goodies and 30-day money-back guarantee.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• [YOUTUBEHD]YCRIjgqFW9U?hd=1[/YOUTUBEHD]

Gameplay trailer χωρίς gameplay lol.
                Άντε να έρθει επιτέλους.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Συνέντευξη του Adam Badowski, υπεύθυνου του CDProjekt στούντιο.

Επεξηγεί αναλυτικά τόσο την μεταφορά του TW2 στο ΧΒΟΧ360, όσο και τις δυσκολίες που είχαν στην μεταφορά του.

Στο τέλος λέει και για 2 νέους τίτλους που θα βγουν σε 2 χρόνια από τώρα!
                  sigpic

Comment

• Καινούργιο trailer από την έκδοση για 360:

[YOUTUBEHD]T72p3Mro9TI?hd=1[/YOUTUBEHD]

Comment

• Δε μου άρεσε σαν τρέιλερ, οι διάφορες σκηνές έμοιαζαν ατάκτως εριμμένες και οι λήψεις της κάμερας δεν ήταν και οι καλύτερες για δημιουργία εντυπώσεων. Πάντως οι περιοχές στην αρχή είναι in - game, λιώστε...

Comment

• ρε συ Titus αυτόν τον Letho το καθίκι πως τον νίκησες στο hard;;;

εγώ το παιζω normal, ειμαι (αν θυμάμαι) 11lvl και οσα χτυπήματα του κάνω του παίρνω ενέργεια με παχος μιας τριχας ενώ αυτός με παιρνει κουτιά. Μ'εχει δεν μ'εχει έχει 4-5 επιθέσεις ενώ εγώ για να τον βγάλω, όπως το κοβω, πρέπει να του κάνω καμια εκατοσταριά και βάλε χτυπήματα χωρις να δεχτώ πάνω απο 4-5 επιθέσεις.

γιατι τόσο imba αυτή η μάχη;

σαν να τα βάζω με ένα χαρακτήρα με διπλάσιο lvl και πολύ καλύτερο εξοπλισμο, σαν να παρπατώ ξυπόλυτος στ' αγκάθια...

κριμα να με εκνευρίσει το game και να το παρατησω, ουσιαστικά ειμαι ακόμη στα αρχικά του.

πάντως το ξαναλέω το game έχει γραφικάρες σίγουρα τα καλύτερα σε rpg αυτή τη στιγμή

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Aard στην επίθεση, Quen στην άμυνα και περιμένεις μέχρι να γεμίσει ξανά η μπάρα. Works in every situation!
                          Άμα έχεις πρόβλημα να βγάλεις τον Letho, προφανώς δεν έκανες το sub-quest που μπαίνεις στο δάσος και σου 'ρχονται 10 elfs. Εκεί να δεις τι σημαίνει broken battle.

Comment

• Έχει πολλές ζόρικες μάχες μέσα. Εμένα με είχαν στριμώξει πολύ άσχημα εκείνα τα μπαμπαρδέλια που επρεπε να ρίξεις βόμβα στις φωλιές τους.

BigBoss μια λύση είναι η από πάνω. Μια δεύτερη είναι πολύ roll / evade και υπομονή. Δεν ξέρω βέβαια τι χαρακτήρα έχεις φτιάξει, αν και το level 11 μου φαίνεται πολύ μικρό.

Comment

• Οπως ηταν αναμενομενο και η Χ360 εκδοση εχει παρει παρα πολυ καλες βαθμολογιες, ενδεικτικα:

Game Informer: 9.5
                              Eurogamer: 9
                              IGN: 8.5

Για περισσοτερα:
                              Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.

Για οσους εχουν ασχοληθει, πρεπει κανεις να εχει παιξει και το πρωτο? Θελω να πω ειναι αμεσο sequel? Το παιχνιδι θα αγοραστει σιγουρα απλα θελω να ξερω τι παιζει για να παρω και το πρωτο αν ειναι (εχει το zavvi την Platinum στα 12 ευρω νομιζω).

Comment

• Νομίζω κάποιες επιλογές σου μεταφέρονται κλπ αλλά δεν είμαι σίγουρος.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X