Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πωπω κάτι τέτοια βλέπω και θέλω HDTV στο δωμάτιό μου. Τέλος πάντων, μάλλον θα με φιλοξενήσει το σαλόνι μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Comment


    • Νέες πληροφορίες για το Resident Evil 5
      http://www.gamers-odyssey.com/index.php?op...id=47&Itemid=53
      Μιλώντας στην ιστοσελίδα GameVideos, ο παραγωγός του Resident Evil 5, Jun Takeuchi προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις για τον τίτλο.

      Αρχικά, ανέφερε πως ο λόγος που επελέγη η Αφρική ως τοποθεσία για τα γεγονότα του 5ου μέρους, σχετίζεται με μια αποκάλυψη που είχε γίνει στο Code Veronica, όπου και ο παίκτης μάθαινε πως ο Progenitor Virus (από τον οποίο προήλθαν οι μεταγενέστεροι G- & T-virus) εμφανίστηκε πρώτα στην Αφρική. Ο Progenitor Virus θα είναι και το επίκεντρο της υπόθεσης του 5ου μέρους.

      Το 5ο μέρος θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 1. Ο Chris Redfield δεν ανήκει πλεον στην ομάδα S.T.A.R.S., οποία πλέον δεν υφίσταται.

      Ωστόσο,παρατηρώντας το σύμβολο στον δεξί του ώμο,ο παίκτης θα δει το λόγότυπο της οργάνωσης στην οποία ανήκει πλέον ο Chris.Το ποια είναι αυτή η οργάνωση και που αποσκοπεί, θα είναι είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης του Resident Evil 5. Τέλος, ο κος. Takeuchi ανέφερε ότι το 5ο μέρος θα απαντήσει και σε πολλά ερωτήματα σχετικά με την Umbrella corporation.[/b]

      Comment


      • Θα ξεκινήσω με το κλασσικό....
        WTF??????? :blink: :blink:
        ΦΗΜΗ
        Industry Rumblings Regarding Resident Evil 5 And Timed Exclusivity
        http://www.n4g.com/News-158929.aspx
        From what I have been told, Microsoft is looking to pay Capcom an undisclosed amount, for timed exclusivity of Resident Evil 5. It is still not known if Capcom has accepted the offer? The information we got, was only that Microsoft has made the offer.
        If this is going to be announced it will be @ E3. Similar to the GTAIV "showing of the tattoo" a couple of years ago. [/b]
        Με λίγα λόγια δλδ η MS θέλει να δώσει στην Capcom ένα σκασμό λεφτά για να έχει το RE5 time exclusive!
        Προσωπικά θεωρώ οτι είναι μλκια να γίνει κάτι τέτοιο.
        Και σιγά και το παιχνίδι δλδ!!
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

        Comment


        • Νεα στοιχεια για το επος κ scans απο το νεο Famitsu:

          - Sheva's last name is Alomar.
          - BSAA stands for Bioterrorism Security Assessment Alliance
          - She is from the same organization as Chris, and hails from the West African branch while Chris comes from the North American one. Their logos are very, with different coloring.
          - Chris and Sheva are seen working together in the battlefield, fighting back to back in one image (imageboard) and even jumping into a hole one right after the other.
          - Two new monsters are seen. One is the creature alluded to in previous coverage of the game, a bulky creature wearing a dark outfit a little similar to the RE4 merchant's, wielding a giant axe going after Chris and Sheva.
          - The other creature wears a cape and a solid mask with red eye covers. It's in another image, driving an unidentified, mysterious (hint: evil looking, not Wesker) Caucasian man in a car.


          http://i37.tinypic.com/30arw34.jpg
          http://i35.tinypic.com/106lu6p.jpg
          http://i33.tinypic.com/180q4l.jpg
          http://i36.tinypic.com/6zuj9k.jpg





          Comment


          • Videos!
            http://www.gametrailers.com/player/36228.html
            http://www.gametrailers.com/player/36199.html
            :blink: :blink:
            O oρισμός του MUST BUY!!
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

            Comment


            • Ωρε φιλε τι ειναι αυτο!! :blink: :blink: :blink:
              Ground_Zero:

              Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

              Comment


              • Πραγματικα σε κανει να θελεις να περασει ο καιρος...θα μπω σε κρυοσταση! .Ειλικρινα μετα το θειο RE4 ειπα πως η σειρα θα στοιχειωσει αλλα...we seem to be in for some chop fellahs! ;)
                <div align="center">

                "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                Comment


                • RE5 10 minute gameplay walkthrough
                  μέρος 1ο
                  http://www.gametrailers.com/player/u...es/244413.html
                  μέρος 2ο
                  http://www.gametrailers.com/player/u...es/244439.html


                  bonus
                  αν και δεν έχει σχέση με το 5ο μέρος, εντάσσεται στην υπόθεση της σειράς
                  Resident Evil: Degeneration DVD Trailer
                  http://dvd.ign.com/dor/objects/14269199/re...ion_072408.html
                  NDS themes

                  Comment


                  • - lol σκηνή όταν οι αραπάδες ορμάνε στον Chris και τη Sheva. Έπρεπε να γίνει Κεντέρης&#33;
                    - Ολόιδια controls με RE4 ή αλλιώς "δε στρίβω με τίποτα και κουτουλάω από τοίχο σε τοίχο σαν μεθυσμένος"...Κρίμας.
                    - Τα νέα close-ups με τους μαύρους πολύ ωραία. Και τα μπουνίδια του Chris επίσης.
                    - Δε πιστεύω να κουβαλάς σε όλο το game τη γκόμενα μαζί.... Οκ, αυτή τουλάχιστον έχει όπλο και κάπως σώζει την κατάσταση. Μακάρι να μπορείς να την πετάς σε κάνα κάδο απορρημάτων όπως την Alice.
                    sigpic

                    Comment


                    • H αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να το παίξω. Το προηγούμενο δεν το έπαιξα όταν βγήκε και έτσι δεν το έλιωσα, αλλά αυτό το περιμένω πώς και πώς. Βέβαια φαίνεται πανομοιότυπο με το 4, αλλά w/e.

                      Comment


                      • - lol σκηνή όταν οι αραπάδες ορμάνε στον Chris και τη Sheva. Έπρεπε να γίνει Κεντέρης&#33;
                        - Δε πιστεύω να κουβαλάς σε όλο το game τη γκόμενα μαζί.... Οκ, αυτή τουλάχιστον έχει όπλο και κάπως σώζει την κατάσταση. Μακάρι να μπορείς να την πετάς σε κάνα κάδο απορρημάτων όπως την Alice.
                        [/b]
                        Ισότητα των φύλων και των φυλών βλέπω...ελπίζω να ήταν απλά κάποιο είδος..."χαριτωμένης" έκφρασης.
                        <div align="center">

                        "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                        Comment


                        • Έλα με τις ρατσιστικές ευθυξίες, αμέσως να το ισοπεδώσεις.... Προφανώς και δεν υπήρχε ούτε η ελάχιστη δόση, πέραν του χαβαλέ. Αλλά πες μου τώρα, είσαι ο Chris οκ; Σε πέρνει πρέφα ο τύπος με το μεγάφωνο και ακούς την αγριοφωνάρα του να προτρέπει ένα τσούρμο λυσσασμένους μαύρους (νομίζω είναι infected στο video, σε κάποιους έτρεχαν σάλια και τα μάτια τους είχαν περίεργο χρώμα) που ξαφνικά ορμάνε ΟΛΟΙ καταπάνω σου&#33; Εϊναι να μη χεστείς και να το βάλεις στα πόδια; Sorry, αλλά μου φάνηκε αστείο.

                          Όσο για την Alice, καλή χρύση η κορασίδα του προέδρου, αλλά βάρος όπως και να το κάνουμε. Άσε εκεί που προσπαθεί να χτίσει ατμόσφαιρα και να απομονώσει εσένα με το περιβάλλον πρέπει να έχεις και το νου σου που θα κρύψεις την Alice... H παρουσία ενός χαρακτήρα σαν τη Sheva ή γενικότερα ενός κομπάρσου AI χαρακτήρα κάπου σπάει το "είμαι μόνος μου σε ένα τελείως fucked up μέρος και πρέπει να επιβιώσω απ&#39;τους τρελάρες που με κυνηγάνε" σήμα κατατεθέν της σειράς.
                          sigpic

                          Comment


                          • Εχει καλως φιλε μου, απλα οι λεξεις που χρησιμοποιησες μου φανηκαν κομματακι...περιεργες.Σαφεστατα και αν καποιος απο αυτους παει να αγγιξει τον Redfield θα φαει ενα τεμαχιο απο το SMG μου, δε παει να ειναι λευκος, μαυρος, κιτρινος ή πρασινος (μπορει να εκανε βουτια στον Θερμαικο ).Οσο για την Ashley οντως πολλες φορες προκαλουσε προβλημα και ηταν ισως το πιο αδυνατο σημειο του τιτλου...η Sheva ομως...just look at those babies man &#33;
                            <div align="center">

                            "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                            Comment


                            • Ήθελα απλά να τονίσω την περίσταση. Θεωρώ πως οι infected μαύροι είναι ότι πιο τρομακτικό μπορούσε να εισάγει η σειρά σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποτελεί πιστή αντιγραφή των Resi4 μηχανισμών.

                              Δηλαδή οκ, στην αρχή είχαμε τα αργοκίνητα zombie, παραμορφωμένα στη φάτσα από τη σαπίλα και τα άσχημα pixels. Σε ένα σκηνικό κλειστό, όπως αυτό μιας έπαυλης ή σε ένα στενό σοκάκι σίγουρα κάνουν αίσθηση. Σε πιο ανοιχτούς χώρους, απλά έβαζες την Claire να τρέχει μέχρι το αστυνομικό τμήμα ντριπλάροντας τις αργοκίνητες σαπίλες. Μετά, έχουμε τη λυσσασμένη ισπανίδα γιαγιά με τη μαντήλα στο κεφάλι και τον παππού με τη τραγιάσκα και το cult μουστάκι. Πιο γρήγοροι, πιο "έξυπνοι", πιο επικίνδυνοι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πιο τρομακτικοί. Τώρα, έχουμε τον παλίκαρο τον αφρικανό, με το αθλητικό σωματότυπο και με ένα απλό t-shirt και σορτσάκι που παρεπιπτώντως είναι πολύ γρήγορος, με κατακόκκινα μάτια και αφρούς στο στόμα. Σκέψου ένα σκοτεινό μέρος γεμάτο τέτοιους. Ή δες απλά στα video τα φοβερά close-ups όταν αρπάζουν τον Chris&#33; Mπρρρ...

                              Το μωρό είναι ωραίο, καλό θα ήταν όμως να είναι και λίγο ευέλικτο στην ΑΙ του. Α και να πεθαίνει σε κάποιο σημείο του έργου, μετά την απαραίτητη ανάπτυξη ερωτικής έλξης μεταξύ των πρωταγωνιστών, ώστε και δράμα να έχουμε και να μπορούμε να παίξουμε με την ησυχία μας Πιστεύω πως το Resi ήδη είναι αρκετά action, με τη προβολή όμως ενός δευτερεύοντα χαρακτήρα κάπου χαλάει η συνταγή της απομόνωσης. Οκ δεν θέλω να προδικάζω, παραδειγματίζομαι όμως από το 4. Αλλά που ξέρεις, μπορεί να έχει τέτοιες στιγμές έντασης και τέτοια scripted events που πραγματικά τσάμπα η γκρίνια μου.
                              sigpic

                              Comment


                              • Κατ εμέ η απομόνωση δεν ήταν βασικό στοιχείο του 4, τουλάχιστον στην συντριπτική πλειοψηφία της διάρκειας του παιχνιδιού. Η αγωνία για επιβίωση και η δράση το έκαναν αυτό που είναι για μένα.
                                Μέχρι στιγμής, φαίνεται αυτά τα στοιχεία να διατηρούνται και στο 5 (με αυξημένο τον αριθμό των εχθρών, ώστε να ανταποκρίνονται σε 2 παίκτες πλέον) και κατά τα φαινόμενα, έχουμε μια περίπτωση εξέλιξης του gameplay του 4, κι οχι ριζική ανανέωση όπως έφερε το 4 σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ενοχλεί κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχει κορεστεί το gameplay τύπου RE4.
                                Βέβαια, το potential για νεωτερισμούς ΙΜΗΟ έγκειται κυρίως στο co-op mode, που αν υλοποιηθεί σωστά και ουσιαστικά (πολύ καλύτερα από το 0 δλδ.) θα προσθέτει πολλούς πόντους. Τέλος, το animation και o xειρισμός φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολύ, ωστόσο μέχρι τον Μάρτιο υπάρχει άπλετος χρόνος για να τα βελτιώσει η Capcom.

                                <---Hyped

                                Υ.Γ.
                                http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured
                                NDS themes

                                Comment

                                Working...
                                X