Χμμ,με λίγο ψάξιμο,βλέπω ότι μάλλον δεν υπάρχει κάτι πρήχτικο σαν τον Ρααμ,οπότε το ξαναρχίζω στο Hardcore.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gears of War 3
Collapse
X
-
@Altair: Εγώ παίζω το 2 αρκετά συχνά. Πες μου πότε θες και μπαίνω. Ελπίζω να μην εννοείς το achievement των 50 waves γιατί θα σε βάλω να παίξεις co-op για να πάρω εγώ εκείνα. (πλάκα κάνω προφανώς)
Πάντως αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο με το 3 είναι ότι έχει...χρώματα!Παίζοντας το 1 και το 2 πολλές ώρες αρχίζεις να νιώθεις σα σκύλος!
Comment
-
Χαχαχαχαχα, οντως η παλετα ειναι τελειως διαφορετικη και δεν υπαρχει το ασπρομαυρο των δυο προηγουμενων τιτλων. Επιπλεον βλεπεις full εξωτερικα τοπια μεγαλης ποικιλιας και οχι το κλασσικο τσιμεντο-μεταλικο των 1-2.
Καλα η μαχη με των Raam ηταν broken λογω κακου σχεδιασμου-AI, ελπιζω να μην εχουν βαλει κατι αντιστοιχο στο 3...
Comment
-
Τελικά το άφησα normal.Τελείωσα το δεύτερο Act.Οκ η αλήθεια είναι ότι το πρώτο chapter ενώ ξεκινάει ωραία,μου φάνηκε κάπως βαρετό.Από κει και πέρα,ο τίτλος απογειώθηκε.Μέσα σε 2 acts έχω δει ποιότητα και ποικιλία από set pieces που άλλοι τίτλοι δε δίνουν ούτε σε όλη τους τη διάρκεια.Τα γραφικά από άλλο πλανήτη και πραγματικά ζορίζουν το μηχάνημα (1-2 φορές υπήρχε τόσο slow down που λέω,πάει,θα κολλήσει),με πανέμορφα χρώματα και ωραία σκηνικά.Επέστρεψαν και οι παλιοί καλοί Locusts και βλέπω αιματάκι κόκκινο κόκκινο.
Τα νέα όπλα είναι πολύ ωραία και μου αρέσουν κάποιες αλλαγές που απ'όσο θυμάμαι δεν υπήρχαν στα προηγούμενα.Βλέπε first person view στο hammerburst και περιορισμένη χρήση του hammer of dawn.Carpe diem
Comment
-
Δεν έχασαν χρόνο όμως με τα DLC και ζητάνε προκαταβολικά 2400 points για το πάσο διάρκειας ενός έτους. Ίσως σε βάθος χρόνου να συμφέρει αλλά δείχνει άσχημο γιατί ξέρουν πως κανείς δε μπορεί να παίξει multi χωρίς DLC. Στο Halo3 δε μπορώ να παίξω καν τα περισσότερα modes (εκτός από Lone Wolves και Team Slayer) επειδή δεν τα έχω. Και εντάξει για κάποιον που έδωσε τα χρήματα για τη βασική έκδοση. Αυτοί που τα έσκασαν χοντρά όμως για τις άλλες δυο και για προπαραγγελίες προκαταβολικά ίσως θα μπορούσαν έχουν κάποιο map pack εκτός από αγαλματάκια και σημαιούλες...
Comment
-
Είδα το φινάλε της τριλογίας.
Λίγα λόγια.
Αρνητικά:
Το τέταρτο Act με κούρασε.Επίσης σε πολλές σκηνές που γινόταν χαμός,έλεγα,τώρα θα μου κολλήσει.Έβλεπα δηλαδή ότι ζορίζεται.Δεν ξέρω αν λύνεται αυτό με εγκατάσταση στο σκληρό.Αυτά.
Θετικά:
Γραφικάρες που τσακίζουν κόκκαλα και φέρνουν το μηχάνημα στα όριά του,μουσικάρα,φοβερή ατμόσφαιρα με όλιγη από Mad Max και γενικά post apocalyptic σκηνικά,ωραία χρώματα,πολλοί εξωτερικοί χώροι,απίστευτα set pieces,απροσδόκητα συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές.Ειδικά μία ήταν απίστευτη,και παρόλο που κάποιος καραγκίοζης την είχε σποϊλεριάσει σε σχόλια στο youtube,ήταν τόσο απίστευτα δοσμένη.Επίσης το κλασσικό gameplay της σειράς έγινε καλύτερο,πιο ισορροπημένο και πολύ πιο ευχάριστο.Στα συν,να πω ότι είχε πολλά bosses.
Γενικά,το καταευχαριστήθηκα.Κι αν ξέχασα να πω κάτι,σιγά,όπου να'ναι το τελειώνουν κι άλλοι.
Όποιος θέλει 4-player co-op insane,horde,beast,multi ας μου πει ώρες και μέρες να κανονίσω.Carpe diem
Comment
-
@Αltair
Δεν ξερω αν λες για το θανατο του Dom, πραγματικα πολυ ωραια σκηνη ρε γαμωτο... Εγω ειχα φαει spoiler για τη μουσικη που παιζει απο πισω και ειχα ξενερωσει... Τεσπα παροτι φαινοταν τι θα γινει (βασικα επειδη ηξερα τι μουσικη θα παιξει περιμενα οτι καποιος θα πεθανει), η αποδοση ηταν απλα καταπληκτικη
Τελειωσα το act 3, ειναι πιο προσγειωμενο ως προς την κλιμακα αλλα εχει φοβερο shooting gallery + ειναι πολυ δυνατο σεναριακα. Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι σε καθε act βλεπεις κατι διαφορετικο απο πλευρας gameplay. Συμφωνω μεχρι στιγμης απολυτα με τα οσα ειπε ο Altair και ιδιαιτερα με το mad max post apocalyptic χαρακτηρισμο που δινει (υπαρχουν στιγμες που ειναι εντονα επηρεασμενες). Εχουν διαχειριστει πολυ ομορφα το σεναριο και το πως αυτο προσαρμοζεται μετα το τελος του 2.
Συνεχιζουμε με act 4!!
Edit: Εγω το εχω εγκαταστησει στο σκληρο και δεν εχω δει μεχρι στιγμης slowdowns, αν μπορεις τσεκαρε το να μου πεις αν ισχυει ή αν απλα ημουν τυχερος (βασικα δεν ξερω αν παιζει ρολο η εγκατασταση). Οντως παντως υπαρχουν στιγμες που γινεται χαμος στην οθονη... και εγω στην ιδια φαση ημουν ''πως στο καλο το 360 σηκωνει ολο αυτο''
Comment
-
Originally posted by nooto View Post@Αltair
Δεν ξερω αν λες για το θανατο του Dom, πραγματικα πολυ ωραια σκηνη ρε γαμωτο... Εγω ειχα φαει spoiler για τη μουσικη που παιζει απο πισω και ειχα ξενερωσει... Τεσπα παροτι φαινοταν τι θα γινει (βασικα επειδη ηξερα τι μουσικη θα παιξει περιμενα οτι καποιος θα πεθανει), η αποδοση ηταν απλα καταπληκτικη
Τελειωσα το act 3, ειναι πιο προσγειωμενο ως προς την κλιμακα αλλα εχει φοβερο shooting gallery + ειναι πολυ δυνατο σεναριακα. Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι σε καθε act βλεπεις κατι διαφορετικο απο πλευρας gameplay. Συμφωνω μεχρι στιγμης απολυτα με τα οσα ειπε ο Altair και ιδιαιτερα με το mad max post apocalyptic χαρακτηρισμο που δινει (υπαρχουν στιγμες που ειναι εντονα επηρεασμενες). Εχουν διαχειριστει πολυ ομορφα το σεναριο και το πως αυτο προσαρμοζεται μετα το τελος του 2.
Συνεχιζουμε με act 4!!
Edit: Εγω το εχω εγκαταστησει στο σκληρο και δεν εχω δει μεχρι στιγμης slowdowns, αν μπορεις τσεκαρε το να μου πεις αν ισχυει ή αν απλα ημουν τυχερος (βασικα δεν ξερω αν παιζει ρολο η εγκατασταση). Οντως παντως υπαρχουν στιγμες που γινεται χαμος στην οθονη... και εγω στην ιδια φαση ημουν ''πως στο καλο το 360 σηκωνει ολο αυτο''Ναι για το θάνατο του Dom έλεγα.Πολύ ωραία σκηνή και όμορφα δοσμένη.
Δυστυχώς δεν έχω χώρο στο σκληρό,γι'αυτό δεν έχω κάνει εγκατάσταση.Carpe diem
Comment
Comment