Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deus Ex: Human Revolution

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απίστευτη ταινία και έχει επηρεάσει και αρκετά games και δημιουργούς γενικότερα. Αν και την έχω δει την ταινία αρκετές φορές, ψήνομαι να βάλω να δω την Final Cut του Scott που έχω σε blu-ray και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω .

Καλά ούτε εγώ τους είχα σώσει τους hostages, κλασικά δεν πήγα κατευθείαν στο ελικόπτερο γιατί εξερευνούσα τους χώρους για να δω μην μου είχε ξεφύγει τίποτα .

Comment

• Η εκδίκηση των designers για τον gamer που ψάχνει τα πάντα από OCD

Κι εγώ την έκδοση σε blu ray πήρα- η συγκεκριμένη υπάρχει μόνο στο amazon.de. Είπα να το κάνω σωστά. Ήξερα πως αγορά του Deus Ex θα με αναγκάσει να δω την ταινία. Και δυστυχώς εδώ, δεν υπάρχουν torrents etc
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ως OCD gamer δύσκολα κάνω μικρά playthrough . Και εννοείτε το κανείς σωστά , ωραία εκδοσή είναι αυτή που πήρες, εγώ έχω μια έκδοση της σειράς .

Ιντερνετ με κλειδωμένα torrents είναι .

Comment

• Και δυστυχώς εδώ, δεν υπάρχουν torrents etc
          Τι εννοείς;
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Εδώ στην Deutschland δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Γνωστός μου πλήρωσε διόλου ευκαταφρόνητο πρόστιμο γιατί κατέβασε δισκογραφία από torrent.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Δε το ήξερα πως είναι τόσο μαζεμένοι οι Γερμανοί σε αυτά τα πράγματα. Θες να σου στείλω λαθραία DVD με δισκογραφίες μέσω ταχυδρομείου?

Εγώ απλά περιμένω post σας όταν πάτε για πρώτη φορά στο δωμάτιο του Jensen. Κυριολεκτικά, έχουν καταφέρει να περάσουν όλη την ψυχοσύνθεση και προσωπικότητά του, μαζί με μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας του παιχνδιού, σε ένα διαμέρισμα. Απίστευτοι.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μόλις ξεμπέρδεψα με το αστυνομικό τμήμα. Μπήκα από sewers- όπου μου την πέσανε κάτι punks και εξαιτίας του πρώτου έχασα το Ghost bonus... Κατά τα άλλα επιμένω σε knockdowns. Μου αρέσει πολύ η όλη αίσθηση. Το μόνο σπαστικό ήταν, πως για να βγω από το αστυνομικό τμήμα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την automatic unlock συσκευή γιατί η πόρτα ήταν lvl 3 ή 5 hacking και έχω lvl 2.

Άνοιξα και άλλο ένα sidequest με την undercover cop ενώ βρήκα και τον υπάλληλο που έκλεβε το Neuropozyne και θέλει να του κάνω και χάρη. Πολλά πράγματα ανοιχτά και πάω να ζαλιστώ.

EDIT:
                Τσίμπησα και το Missing Link στα 600msp να το παίξω μετά το πέρας του game.

Comment

• Εδώ στην Deutschland δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Γνωστός μου πλήρωσε διόλου ευκαταφρόνητο πρόστιμο γιατί κατέβασε δισκογραφία από torrent.
                  Σοβαρά; Αλλάξαν οι καιροί φαίνεται...
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μόλις ανακάλυψα πως μπορείς να ανατινάξεις όποια πόρτα θες- σχεδόν- και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις λόγω hack lvl. Επιπλέον όταν μπήκα ένα διαμέρισμα, είδα μια πόρτα με κάγκελα lvl 4 ή 5 και παρατήρησα πως είχε ένα κενό από πάνω. Οπότε πήρα ένα κιβώτιο σκαρφάλωσα και τσίμπησα ένα Praxis kit.
                    Επίσης μπήκα στο δωμάτιο του omalley για να βρω ενοχοποιητικά στοιχεία και άνοιξα πάλι μια πόρτα ανώτερου lvl πυροβολώντας με το shotgun. Τέλειο game!

Comment

• Εγώ απλά περιμένω post σας όταν πάτε για πρώτη φορά στο δωμάτιο του Jensen. Κυριολεκτικά, έχουν καταφέρει να περάσουν όλη την ψυχοσύνθεση και προσωπικότητά του, μαζί με μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας του παιχνδιού, σε ένα διαμέρισμα. Απίστευτοι.
                      Πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγα ότι τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το δωμάτιο, παράτησα το παιχνίδι;

Πριν ανέβεις με τη βαριά στο χωριό και με κρεμάσεις από τη γέφυρα της Museum str, θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ, λέγοντας ότι εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πόσο βαθύ είναι το παιχνίδι και πόσο αδύνατον είναι να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του κατά τη διάρκεια ενός master. Περιμένω τη στιγμή που θα έχω ελαφρώς περισσότερο χρόνο (θεωρητικά το καλοκαίρι), το desktop μου και ένα αξιοπρεπές σύστημα ηχείων, ώστε να το παίξω όπως του αρμόζει.

Comment

• Ωωωωω παιδιά όταν πρωτομπήκα στο διαμέρισμα του Jensen μου ήρθε ταράκουλο. Η μουσική που παίζει σε εκείνο το μέρος συμβάλλει τα μέγιστα να σε βάλει στο τρυπάκι να αναρωτηθείς το πως αισθάνεται ο πρωταγωνιστής.

Το hacking είναι ο πυλώνας που βασίζεται το παιχνίδι. Χακάρεις ακόμα κι αν έχεις τους κωδικούς για εξτρά xp και θα δείτε ότι στην πορεία θα ξεκλειδώσετε γρήγορα τις ικανότητες που χρειάζεστε για να εκληρώσετε τους στόχους σας.

Έχω βάλει ψηλό κιβώτιο σε σημείο που χακάρω dedicated terminal ακριβώς πίσω μου και η κάμερα δεν με παίρνει χαμπάρι.Αχαχαχαχαχα apisteutable!

Comment

• Μπήκα κι εγώ στο διαμέρισμα και έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ. Ήταν σαν να βιώνω το Blade Runner "εκ των έσω".Είχα κανει προηγουμένως και το sidequest με τη μητέρα της Megan που με περίμενε στο lobby. Φοβερό το πώς επηρεάστηκε το συγκεκριμένο sidequest εξαιτίας του ότι έκανα προηγουμένως το mainquest με το πτώμα στο νεκροτομείο. Όλοι οι αστυνομικοί ήταν τέρμα εχθρικοί και μόνιμα σε alert. Αλλά με περηφάνεια δηλώνω, δε σκότωσα κανέναν και τρελάθηκα και στο hacking.

Φανταστικό game μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.

Comment

• Αγαπημένα μου στοιχεία στο διαμέρισμα του Adam Jensen είναι (προφανώς) ο σπασμένος καθρέφτης, τα στόρια που σηκώνονται όταν μπαίνεις, αλλά και το χόμπι του Jensen: είναι ωρολογοποιός. Επιδιορθώνει ουσιαστικά αθάνατες μηχανές που μετρούν το χρόνο και υπακούουν πάντα στους ίδιους κανόνες κάνοντας τις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

Και τώρα είναι ο ίδιος, εν πολλοίς, μηχανή. Αυτό συν τα αρκετά διαφορετικά βιβλία που διαβάζει.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αυτό με τον καθρέφτη και τα βιβλία το παρατήρησα. Σχετικά με τα γρανάζια, ωραίος Τίτε, δεν έπιασα την αναφορά. ;)

Comment

• Πάει και ο Barret. Η μάχη πραγματικά είναι από τις πιο σπαστικές ever αν δεν έχεις τα κατάλληλα augmentations. Εγώ δίνω βάση σε stealth προσέγγιση και hacking οπότε... Τελικά, αφού έχασα καμμιά 10 αριά φορές, χρησιμοποίησα δυο EMP grenades, μια frag και τα gas canisters με δυο exploding barrels που βρισκόντουσαν στο δωμάτιο. Ο τύπος ήταν κινούμενο τανκ και με είχε για την πλάκα...

H συγκεκριμένη μάχη πέρα από difficulty spike είναι και εκτός κλίματος αν παίζεις κυρίως stealth( και η πλάκα είναι πως το stealth δίνει και περισσότερο exp) Μέχρι τώρα δεν έχασα παρά λίγες φορές από βλακεία ή έκανα reload όταν έχανα κανά hacking από απροσεξία. Έπρεπε να το είχαν προσέξει λίγο περισσότερο αυτό το σημείο ειδικά στο Give me Deus Ex επίπεδο που σε έχει για την πλάκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω σκοτώσει κανέναν- είπαμε εκτός της εισαγωγής- έκανα όλα τα sidequests τα οποία ήταν σαν κανονικά quests και όχι "πήγαινε πάρε το άλφα να το δώσεις στον βήτα" ή "σκότωσε 10 και έλα να μου μιλήσεις". Πολύ καλή ποικιλία και σφιχτά δεμένα με την κεντρική πλοκή.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την αίσθηση, το σενάριο, την εξερεύνηση κτλ και ανυπομονώ να δω πώς συνεχίζει. Μου αρέσει που το upgrade του απλού pistol με laser, rate of fire etc φέρνει αρκετά στο όπλο του Deckard στο Blade Runner Παιχνιδάρα λέμε...

Comment

Working...
                                X