Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΥΓ2: Όταν το τερμάτισα και μου έβγαλε το "The End" κράσαρε, καλή φάση :xp: .
    Μήπως ήταν μέρος του παιχνιδιού; Σα να βλέπεις σκηνές μετά τα κρέντιτς ας πούμε;
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Συνεχιζω και εγω σιγα σιγα.Δεν παιζω πολλες ωρες καθημερινα,αλλα ηδη μου φαινεται οτι θα ειχα τερματησει το πρωτο στις ιδιες ωρες.
      Εξακολουθει να μου αρεσει πολυ το παιχνιδι και οσο προχωραω ακομα περισσοτερο.Εκει που το portal οντως εμοιαζε και ταιριαζε περισσοτερο για παιχνιδι ενος πακετου(Orange box) ή για psn-xbla game,το portal 2 ειναι σαφως μεγαλυτερο και πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι.
      Εξαιρετικο μεχρι στιγμης,με μεγαλυτερη ποικιλια στα επιπεδα και στο gameplay.

Βεβαια θα συμφωνησω με τον Evans για τα puzzles.Μεχρι στιγμης δεν με δυσκολευουν οσο του πρωτου portal.Βεβαια αν ξεκιναγα κατευθειαν με το δευτερο,ισως να με δυσκολευαν περισσοτερο και απο του πρωτου.

Για τα γραφικα επισης θα συμφωνησω με αυτο.
      Τα γραφικά είναι πολύ βελτιωμένα. Δεν περίμενα ότι 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του HL2 η Source θα μπορούσε να δώσει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα δείγματα στον οπτικό τομέα, αλλά αυτή η ιδιαίτερη αισθητική που πετυχαίνει η Valve στα παιχνίδια της τα καθιστά διαχρονικά.
      Παρ'ολο που φαινεται καπως γερασμενη η μηχανη,υπαρχει αυτο το κατι(Τα χρωματα των υφων?Ο φωτισμος?) στα γραφικα(οπως και στα προηγουμενα της valve),που τα κανει να δειχνουν ξεχωριστα.

Comment

Άντε περιμένω τις τελικές σου εντυπώσεις, αν και είμαι σίγουρος για το τι θα διαβάσω . Όταν μου έρθει παίζουμε και coop φυσικά, ανυπομονώ να δω τι έχει να προσφέρει.

Όταν το τερματίσεις κάνε τον κόπο και δες αν ξεκλειδώνονται challenges, όπως στο πρώτο portal. Όταν τελειώνει ο τερματισμός με πετάει έξω και δεν καταχωρείται ότι το τερμάτισα .

Ελπίζω οι hackers να σταματήσουν τη σπουδαία δουλειά τους και να λειτουργήσει το PSN όταν μου έρθει. Θέλω να ενεργοποιήσω τη Steam στο PS3, για να έχω το παιχνίδι στο PC.

Comment

Την source δεν την βαριεμαι ποτε ρε να την κοιταω, καπως λιγοτερο cpu bound να ητανε μονο, δεν γινεται να αλλαζεις ΤΕΣΣΕΡΙΣ καρτες γραφικων και το framerate σου να παραμενει ιδιο στο l4D, σιγουρα ομως εχει του περιορισμους της για καποιον που θελει να φτιαξει ενα παιχνιδι με κορυφαια γραφικα πχ η απουσια soft particles μου χτυπαει ΠΟΛΥ ασχημα στο ματι, εδω μεχρι και το cod2 ειχε ρεαλιστικο καπνο ( http://www.tweakguides.com/images/COD2_8.jpg ) που ητανε port απτο 360 :S

Οσο για τον χειρισμο, οσοι γκρινιαζετε οτι δεν γουσταρετε ουτε gamepad ουτε ποντικι ( noobs :p ) για εσας - razer does what nintendo DON'T !

Comment

το τελειωσα και εγω, τελεια αισθητικη φοβερη αφηγηση/script και pacing , πραγματικα λατρεψα τους χαραχτηρες , τα voice overs ητανε απο αλλο πλανητη, η Ellen Mclain (GlaDos) και ο Stephen Merchant (Wheatley) δινουνε τετοια ζωντανια στους χαραχτηρες τους που αλλλοι καλα καλα δεν καταφερνουνε να δωσουνε σε ανθρωπους

μια χαρα φρεσκαδουρα βρηκα και την source engine , ενω τα puzzles ητανε οπως επρεπε ουτε walk in the park ουτε εξαιρετικα πολυπλοκα , τελειοι μηχανισμοι τα gels και το funnel δεσανε πολυ ομορφα στο oλο gameplay των puzzles προς το τελος

το τελος ητανε epic σου αφηνει μια μελαγχολικη αισθηση

για καποια περιεργο λογο δεν εχω παξει το πρωτο portal κατι που θα γινει συντομα

οταν επιστρεψει και το psn θα χωθω και στο online co op

για μενα η valve επιβεβαιωνει για ακομα μια φορα οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους developers videoπαιχνιδιων στο κοσμο και ας μην δινει συχνα τιτλους

10/10 ευκολα για το portal 2 απο μενα και φανταστειτε δεν συνηθιζω να παιζω puzzle games

edit:αντε να δωσουνε και το επομενο επεισοδιο στο half life

Comment

edit:αντε να δωσουνε και το επομενο επεισοδιο στο half life
              Άραξε, το πιθανότερο είναι να το παίξουν τα παιδιά μας πρώτα .

Comment

το καλο παιχνιδι αργει να γινει,οποτε δεν βιαζομαστε.

Χθες δεν επαιξα γμτ.Αλλα το εχω προχωρησει αρκετα.Αριστες εντυπωσεις μεχρι τωρα.
                Για την δυσκολια Vaynard,αν δεν εχες παιξει το πρωτο portal ειναι οντως ιδανικη θα ελεγα.Μετα το πρωτο ομως(ειδικα αν εχεις παιξειτα challenges) μαθαινεις πραγματικα να σκεφτεσαι με portals.
                Δεν εχω κολλησει σχεδον καθολου μεχρι στιγμης,ενω στο πρωτο ειχα κολλησει αρκετες φορες.Πα'ρολο που θεωρω τα puzzles του 2 αντικειμενικα δυσκολοτερα.

Comment

Το καλό με τα puzzles του 2 είναι ότι δεν απαιτούν άλματα και κινήσεις ακριβείας, παρά μόνο να σκεφτείς τη λύση και να την εφαρμόσεις. Στο παιχνίδι δε νομίζω να έχασα πάνω από 15 φορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κόλλησα σε κάποιους γρίφους.

Comment

οχι εγω κολλαγα σε μερικα σημεια ασχημα μεχρι να βρω την λυση τουλαχιστον σε οσα επρεπε να εφομοσεις κατι καινουργιο, εχει να κανει μαλλον με το γεγονος οτι δεν εχω παιξει το πρωτο

Comment

• Μόλις τέλειωσα p0rtal 2 . Pure awesomeness το παιχνίδι , τι να λέμε τώρα .Το κατεβάζω για mac από τον κωδικό που περιέχει η ps3 έκδοση για να το ξανατελειώσω και στα καπάκια πιάνω co-op ...
                      Μετά το p0rtal 2 , τι ;

Comment

• To DLC του.
                        Carpe diem

Comment

• Απλά...

Comment

• Tελος και απο μενα,δεν εχω να προσθεσω και πολλα,τα ειπατε σε προηγουμενα posts.
                            Εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις και σαφως πιο γεματο παιχνιδι απο το πρωτο.

Και κατι ακομα(θα ενδιαφερει τον Evans σιγουρα και οχι μονο)

Free Portal 2 Content Brings New Test Chambers and Challenge Modes This Summer

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                              Free Portal 2 Content Brings New Test Chambers and Challenge Modes This Summer
                              http://kotaku.com/#!5797142/free-portal-2-content-brings-new-test-chambers-and-challenge-modes-this-summer
                              Bring it on!!!
                              PS: Πούλησα την ps3 έκδοση και κράτησα τον κωδικό (καφρίλα) , οπότε παραγγέλνω το παιχνίδι για xbox360 και είμαι κομπλέ.
                              GTFO PS3

Comment

• Tζαμπα τον κρατησες.
                                Σου ειναι αχρηστος λογικα χωρις την ps3 εκδοση.

Comment

Working...
                                X