Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βασικά δεν το πούλησα ακόμα απλά είμαι σε συμφωνία με ένα παλικάρι στο να το κάνω...
    Δεν ξέρω...Ακούγεται πως το μεγαλύτερο κομμάτι του PSN θα είναι πάλι online στις 3 του μηνός οπότε μπορεί τελευταία στιγμή να του πω πάρε πούλο Θα δείξει...

Comment

• Καλά μην το πας στο άλλο άκρο επειδή υπήρξε μία αναποδιά, όσο σοβαρή και να είναι. Ο ίδιος σνόμπαρες την Χ360 έκδοση στο άλλο topic.

Comment

• Ε ναι, και εγω προτεινω να περιμενεις λιγο να δουμε τι θα γινει και μετα αποφασιζεις. Σε 3-4 μερες λογικα θα εχουμε κανονικη ενημερωση. Οπως ειχες πει και εσυ η PS3 εκδοση ειναι by default η καλυτερη.

Βtw εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα αλλα λογικα θα περιμενω ουτως ή αλλως μεχρι το psn να ερθει στα ισα του και μετα θα ξαναανοιξω το μηχανημα.

Comment

• EPIC GAME HAS EPIC ENDING.
          Μέχρι αυτή την στιγμή μιλάμε για το GOTY του '11 και για το καλύτερο κατά την γνώμη μου puzzle που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Άμα θες να κάνεις κάποιον να εκτιμήσει τα Video Games για όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρουν, αυτό είναι το παιχνίδι που τον βάζεις να παίξει. Οι ατάκες, η αισθητική, η ευρηματικότητα που ξεχειλίζει σε κάθε σημείο του παιχνιδιού και ο συνδυασμός όλων αυτών ήταν απίστευτα.

L.A. Noire, Uncharted 3, Witcher 2, Battlefield 3 αν και εντελώς διαφορετικά παιχνίδια θα πρέπει να κάνουν κάτι απίθανο για να εντυπωθούν πιο πολύ στην μνήμη μου.

Comment

• You heard the man. Go buy the fucking game now .

Comment

• Ιt's better to download it or rent it!!!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Έπαιξα κοντά 4 ώρες σήμερα (replay το αυθεντικό πλέον ) και θέλω να δώσω το παρόν σε οποιοδήποτε coop session κανονιστεί, όταν φυσικά ανέβει ξανά το PSN (καλές διακοπές να λέμε ).

Το έφτασα στην τελευταία σειρά από tests (στο τέλος δηλαδή) και μάζεψα το 27% των trophies.

Comment

• μεσα για co-op να παρουμε και κανα trophy, στειλε αμα ανοιξει ποτε

Comment

• Το τερμάτισα τελικά . Το 2ο playthrough ήταν σαφώς πιο γρήγορο, η απόλαυση όμως ήταν η ίδια. Πήρα και διάφορα trophies, τώρα θα βάλω συγκεκριμένα κεφάλαια για να πάρω τα υπόλοιπα και μετά θα πέσει ένα ακόμα χαλαρό playthrough όλου του παιχνιδιού για να κλείσει ο βασικός κύκλος του single player, εν αναμονή των challenges φυσικά .

Comment

• Το τερμάτισα 3η φορά, πήρα όλα τα single player trophies, βρήκα τα περισσότερα lab rat's dens μόνος, χάρηκα τα πάντα και τώρα... περιμένουμε το PSN να αναστηθεί .

Για όσους έχουν όρεξη ας ψάξουν στο youtube το final transmission trophy/ achievement και μετά ας το πάρουν. Πολύ ωραίο κόλπο και το Portal 1 ήταν γεμάτο με transmissions μετά το τελευταίο update. Προφανώς και δεν το πήρα μόνος μου, ούτε καν ήξερα ότι υπήρχνε το συγκεκριμένο lab rat's den .

Παίξαμε και με Laharl τα πρώτα 6-7 co-op tests και ήταν φοβερά, συνολικά πρέπει να έχει γύρω στα 40. Να 'χαμε να λέγαμε βέβαια .

Comment

• Video or it didnt happen
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                          Video or it didnt happen
                          Που λέει η έκφραση "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα". ;)
                          sigpic

Comment

• Wheatley: "You know, there are test subjects in Africa who don't even have monitors in their testchambers. Why don't you think about that before you smash any more of them, yeah?"

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
                              Wheatley: "You know, there are test subjects in Africa who don't even have monitors in their testchambers. Why don't you think about that before you smash any more of them, yeah?"
                              Judgement is blind. Show us some proof, if you please.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
                                Wheatley: "You know, there are test subjects in Africa who don't even have monitors in their testchambers. Why don't you think about that before you smash any more of them, yeah?"

Comment

Working...
                                X