Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Direct quote: "Without question, Grand Theft Auto IV is the best game since Legend of Zelda: Ocarina of Time" από το review του IGN. Όπως είπε κι ο DjSolid, τα μισά να ναι αλήθεια και θα έχουμε σύντομα μια παιχνιδάρα στα χέρια μας.

Comment

ena mikro spoiler gia tous taksitzides tou gta(parakato me leyka grammata)
      to paixnidi dn to exw alla paidia eipane pws otan trakarane me kati taksitzides tous eipan wtf re malaka! gogogo greece

Comment

Everything in GTA IV works in harmony. The story would be nothing without the city; the city gains realism from the physics engine; the physics compliment the improved AI; the AI would make no sense without the new cover system. And on and on. There is no one major weak aspect. A "10" is not a score we give out very often. In fact, the last time we gave a 10 to a console game was Soul Calibur in 1999. A 10 doesn't mean a game is perfect -- it means a game is pushing boundaries, expanding a genre, and doing many things to a level so far above and beyond its competitors that they overshadows any flaws. Certainly, GTA IV has some issues, the most noticeable being the occasional flaw in the cover system, but there are many more pieces of GTA IV that are better than anything I've seen from a game in the past decade. We don't give 10s often -- just to games that merit the score.

http://ps3.ign.com/articles/869/869541p7.html

+ το video review τους τελειωνει καταπληκτικα . Φαινονται πολυ πολυ ενθουσιασμενοι , αντε να δουμε .

+ ακομα ενα βιντεο http://www.gametrailers.com/player/33252.html

Comment

Έβγαλαν και Podcast Review για το GTA IV. Μπορείτε να το βρείτε εδώ : http://ps3movies.ign.com/ps3/audio/article...V%20Podcast.mp3

Comment

Πω πω
            Η αλήθεια είναι ότι φαινότανε πως πήγαινε για μεγάλα πράγματα το GTA 4, αλλά δεκάρι και κυρίως τέτοια σχόλια ομολογώ ότι δε τα περίμενα.
            Όπως και να χει, όλα από τα χέρια μας περνάνε και κρίνονται.

Don’t believe the hype
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Τι γίνεται ρε σε όλα 10 πήρε!!!
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Eurogamer review

Otherwise, GTA IV is the 10/10 you were expecting. Almost everything you do in Liberty City would be good enough to drive its own game, and the best parts would be good enough to outrun the competition, but the reason it works so well is that Rockstar has made a game that requires no patience to play. This, as much as its usual coherency and the best script in the series, is what makes GTA IV the best openworld game yet, and why it will take something miraculous to rob it of game of the year status.

10/10

http://www.eurogamer.net/article.php?artic...d=134493&page=1

Σημερα σταματαει και το εμπαργκο οποτε απο αυριο θα εχουμε τα περισσοτερα reviews

Edit : Gametraillers 9.8

http://www.gametrailers.com/game/2924.html

και οι υπολοιποι εδω

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933037.asp
                http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933036.asp

Αναθεωρω τις αποψεις που περι bungie και ultimate hype , ετσι οπως το κοβω τα περισσοτερα reviews θα ακολουθησουν αυτη τη λογικη οποτε πρεπει να πιασουμε τον τιτλο στα χερια μας για να καταλαβουμε ακριβως .

Comment

Μέχρι στιγμής τα review στο 360 (8) βγάζουν 99,1% και στο ps3 (5) 100%!! :blink:
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Όλοι οι reviewers φαίνεται πως καταλήγουν στο ίδιο σχόλιο όταν συγκρίνουν τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού, αγόρασε την έκδοση που θα πάρουν και οι φίλοι σου. Είπα λοιπόν να φτιάξω με τα παιδιά του forum που θα πάρουν την κάθε έκδοση για να έχουμε τα Gamertags/PSN IDs των παιχτών μαζεμένα και να κρίνει ο καθένας ποια έκδοση θα πάρει.

Προτείνω να κάνετε απλά posts ή pms με Gamertag/PSN ID και έκδοση στην οποία σκοπεύετε να πάρετε το παιχνίδι. Θα κάνω update αυτό το post με κάθε νέο post/pm και θα γράφω πρώτα το Gamertag/PSN ID και μετά σε παρένθεση το όνομα του χρήστη στο forum. Παρακαλώ να μην δω fanboy-ίστικα σχόλια του τύπου γιατί πρώτα το 360 και μετά το PS3, κάποιο πρέπει να πάει πρώτο και κάποιο δεύτερο.

Xbox 360

Alexandros GR (Alexandros)
                    Nooto (Songoku)
                    I have no equal (UEG)
                    Supertrunksz (Supertrunksz)
                    ChostGR (ChostGR)
                    parTALi (TAL)

Playstation 3
                    Zorandi (Neltharion)

Comment

• Μιλάμε για παραλλήρημα του Τύπου... Μακάρι να είναι δικαιολογημένο!
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Αυτο που εχω συγκρατησει κυριως απο τις κριτικες ειναι το εκπληκτικο online τμημα που φαινεται να εχει δημιουργηθει . Ειλικρινα δεν μπορω να το φανταστω να υλοποιειται και περιμενω να το δω με τα ματια μου . Παντως εστω και σαν συλληψη φαινεται καταπληκτικο . Στο single μερος απο την αλλη τα σχολια ειναι τοσο θετικα που δεν μπορω να συλλαβω τι συμβαινει ειδικα τα 10αρια του ign σε ολους τους τομεις ( που για να πω την αληθεια μου φαινονται λιγο γραφικα ) . Το παιχνιδι το εχω παραγγειλει και εγω για 360 , nooto (songoku) αν και δε ξερω ποτε θα μου ερθει με ολο αυτο το χαμο που γινεται... Anyway με κοβω πρωτα να ασχολουμαι το lost odyssey που θα το εχω τριτη -τεταρτη .

Comment

• Η ημερομηνία 29 Απριλίου ισχύει και για Ελλάδα ή εδώ θα αργήσει μερικές μέρες?Δεν ξέρω,το περιμένω πως και πως,ελπίζω να μην απαγοητευτώ...
                          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• i have no equal(UEG) Xbox 360 φυσικα... B) B)

Να πω οτι η αρχικη αρνητικη εντυπωση που ειχα εχει φυγει εντελως, το παιχνιδι εχει ΑΠΕΙΡΑ πραγματα να κανεις και λεπτομερεις που θα σας αφησουν.. :blink: :blink: :blink:

Δε λεω περισσοτερα παω να παιξω...

Comment

• 360 supertrunksz
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• 'Εμένα αυτό το 10 μου φέρνει στο μυαλό το άρθρο που είχε ποστάρει ο Jedah για τον τύπο.

Μιλάμε για μια τεράστια παραγωγή(GTA4) που απλά ΠΡΕΠΕΙ να κάνει πωλήσεις έχουν στηρίξει πολλά πάνω στην πορεία του συγκεκριμένου τίτλου και η Microsoft και η Sony αλλά κυρίως η Take2 για το μέλλον της εταιρίας....Αυτά περί βαθμολογίας.

Στο θέμα άμα αξίζει το δεκάρι θα το κρίνουμε ιδίοις όμασι. Προσωπικά είχα εντυπωσιαστεί από τον τεχνικό τομέα από τα trailers ΑΛΛΑ το gameplay που το χαρακτηρίζουν επαναστατικό σε καμιά περίπτωση δεν είναι....Το πρόλαβαν τα προηγούμενα της σειράς....Σε αυτή την περίπτωση τα μάτια μας λένε πάντα της αλήθεια(υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

Comment

Working...
                                X