Announcement

Collapse
No announcement yet.

Catherine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τώρα σοβαρά, σας θυμίζει προφυλακτικό και όχι δονητή....;
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
      Τώρα σοβαρά, σας θυμίζει προφυλακτικό και όχι δονητή....;
      Ίσως είναι και δονητής, αλλά μου κάνει και σα προφυλακτικό για πέη.:xp:
      sigpic

Comment

Κάθε ποστ έχει μια λεπτομέρεια στο τέλος που κάνει την διαφορά διάολε! Σηκώνει μελέτη το θέμα χωρίς πλάκα, μπορούμε να μάθουμε πολλά.

Comment

Έλα τώρα μπορεί να εννοούσε προφυλακτικό για αυτοκίνητα.
          Εμένα μου μοιάζει με το Master Sword από τα Zelda με blunt damage attribute.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Mporei na einai to Master sword apo ta zelda gia "πεη" omws
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Τα παιδία πέη, που λένε.

Comment

Κυκλοφόρησε το demo σε US PSN, οπότε όσοι πιστοί... Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το demo οπότε κρατάω το preorder. Κυκλοφόρησαν και τα πρώτα reviews
                IGN 9/10

Game Informer 7/10

Θυμίζει σαν gameplay κάτι μεταξύ Κurushi και Q*bert ενώ αν κρίνω από το δεύτερο "όνειρο" του demo μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό και αν δε σκεφτείς γρήγορα και αποτελεσματικά χάνεις για πλάκα.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Επικό thread resurrection!

Το τελείωσα σήμερα.
                  Απ'τα πιο κουλά παιχνίδια που έχω παίξει. Παίρνεις τον ρόλο του Vincent που τα έχει με την Katherine μέχρι που μπαίνει στην ζωή του η Catherine (με C) και αρχίζει να βλέπει εφιάλτες.
                  Όλο το gameplay βρίσκεται σε αυτούς του εφιάλτες. Πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε Q*bert και τα block puzzles των Zelda. Ουσιαστικά μετακινείς blocks προκειμένου να σκαρφαλώσεις στην κορυφή την ώρα που η πίστα διαλύεται σιγά-σιγά. Κάθε εφιάλτης έχει 2-3 πίστες εκ των οποίων η τελευταία έχει και ένα boss το οποίο σε κυνηγάει.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Το ξεκίνησα στο normal, αλλά διάβασα στο net για εξωφρενική δυσκολία (μέχρι και patch με super easy έβγαλε η Atlus!) και το πήγα στο easy. Εντάξει βατό ήταν, αν και easy δεν το λες. Είχε και ένα απίστευτα σπαστικό boss ο πέμπτος κόσμος.

Κατά τ'άλλα δεν κάνεις και τίποτα άλλο. Μπορείς να κόβεις βόλτες και σε ένα μπαρ που αράζεις με τους φίλους σου και να παίξεις ένα arcade το οποίο ομως είναι ίδιο με το βασικό game, κουλό τελείως.

Η ιστορία έχει φάση, τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει ένα χιούμορ χωρίς να το λες κωμικό, τσόντα δεν έχει κρατήστε τα σάλια σας.
                  Βασικά έχει να κάνει με τις επιλογές ενός άντρα όσον αφορά τις σχέσεις (αν και το τέλος παρατραβάει).

Αξίζει, δοκιμάστε το.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                    Επικό thread resurrection!

Το τελείωσα σήμερα.
                    Απ'τα πιο κουλά παιχνίδια που έχω παίξει. Παίρνεις τον ρόλο του Vincent που τα έχει με την Katherine μέχρι που μπαίνει στην ζωή του η Catherine (με C) και αρχίζει να βλέπει εφιάλτες.
                    Όλο το gameplay βρίσκεται σε αυτούς του εφιάλτες. Πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε Q*bert και τα block puzzles των Zelda. Ουσιαστικά μετακινείς blocks προκειμένου να σκαρφαλώσεις στην κορυφή την ώρα που η πίστα διαλύεται σιγά-σιγά. Κάθε εφιάλτης έχει 2-3 πίστες εκ των οποίων η τελευταία έχει και ένα boss το οποίο σε κυνηγάει.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Το ξεκίνησα στο normal, αλλά διάβασα στο net για εξωφρενική δυσκολία (μέχρι και patch με super easy έβγαλε η Atlus!) και το πήγα στο easy. Εντάξει βατό ήταν, αν και easy δεν το λες. Είχε και ένα απίστευτα σπαστικό boss ο πέμπτος κόσμος.

Κατά τ'άλλα δεν κάνεις και τίποτα άλλο. Μπορείς να κόβεις βόλτες και σε ένα μπαρ που αράζεις με τους φίλους σου και να παίξεις ένα arcade το οποίο ομως είναι ίδιο με το βασικό game, κουλό τελείως.

Η ιστορία έχει φάση, τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει ένα χιούμορ χωρίς να το λες κωμικό, τσόντα δεν έχει κρατήστε τα σάλια σας.
                    Βασικά έχει να κάνει με τις επιλογές ενός άντρα όσον αφορά τις σχέσεις (αν και το τέλος παρατραβάει).

Αξίζει, δοκιμάστε το.
                    to paixnidi einai love it or hate it. proswpika gia mena einai ''hate it''...
                    Deus Misereatur...
                    Gloria filiorum patres i.e.m.e
                    Viva los Vatos Locos

---------------------
                    UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Επαιξα κανα 3ωρο, δεν ξερω αν το παιξε και κανας αλλος εδω περαν του Enpsty που εγραψε εντυπωσεις, αλλα το παιχνιδι ειναι τελειως κουλο. Απο τη μια τρωγομαι να συνεχισω να δω που θα καταληξει αυτο το οτιναναι σεναριο, απο την αλλη το μονο που θα μου αφησει αυτο το παιχνιδι νομιζω πως ειναι νευρα λογω δυσκολιας και ενα disturbing κλιμα λογω θεματολογιας. Η team persona ειπε μια φορα να κανει το κεφι της, αλλα οκ ξεφυγε το θεμα. Οντως πολυ καλη η μηχανη γραφικων που ετοιμασαν για το Persona 5, κριμα που το παιχνιδι βεβαια δε θα βγει ποτε σε αυτη τη γενια.

Comment

Τι έχει ρε? Έπαιξα το demo όταν είχε βγει και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θα το αγοράσω αργά η γρήγορα, ίσος και collector's edition. Θέλω μποξεράκι.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                          Οντως πολυ καλη η μηχανη γραφικων που ετοιμασαν
                          Έχω άσχημα νέα....

Comment

Το έχω τερματίσει το παιχνίδι και μου άρεσε αρκετά. Δεν είναι βέβαια απο τα παιχνίδια που θα παίξω και θα καώ για πολλές συνεχόμενες ώρες. Δεν είμαι fan του συγκεκριμένου είδους, μόνο fan της Persona Team.

Comment

Originally posted by Aion View Post
                              Τι έχει ρε? Έπαιξα το demo όταν είχε βγει και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θα το αγοράσω αργά η γρήγορα, ίσος και collector's edition. Θέλω μποξεράκι.
                              Και γιατί, ρε; Σε ξεβρακώσανε στο σχολείο, όταν ήσουν μικρός; :troll:
                              sigpic

Comment

Originally posted by 丹野 View Post
                                Και γιατί, ρε; Σε ξεβρακώσανε στο σχολείο, όταν ήσουν μικρός; :troll:
                                Όχι απλά θέλω να βλέπουν τα κοριτσάκια ότι είμαι ευαίσθητο παιδί καταβάθος καταβάθος. Καταβάθος.

Comment

Working...
                                X