Πέρασα το Land of Dragons.Είμαι Beast's Castle.έχω κλείσει 7 ώρες.έχω την εξής απορία.Κάποια στιγμή που πέθανα,εμφανίστηκε ο Mickey και με "έσωσε".Αυτό κάθε πότε συμβαίνει;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 2
Collapse
X
-
Vgazoume to symperasma pws einai tyxaio"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Nαι όπως τα λέει ο ground είναι.Εμένα μου είχε εμφανιστεί σε ένα boss ξέρουν τα παιδιά στο beast's castle.Έμεινα λίγο μαλ...ας όταν το είδα και ξαφνιάστηκα!Εμένα πάντως δεν μου άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις η τελική μάχη.Παίζει λογικά και το γεγονός ότι το έπαιζα στο normal.Μου φάνηκε αρκετά εύκολη και ανιαρή.Δεν ήταν σαν ορισμένες γαμάτες boss fights με μέλη της organization.Ξαναξεκινάω σήμερα bbs επιτέλους.Ναι ο μοχλός του psp έφτιαξε.Μετά από το υπεργαμάτο σύστημα μάχης του recoded θα είναι ότι πρέπει νομίζω να δω και τι παίζει με το σενάριο συνολικά.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by nooto View Post2) Δεν περιμενα το 2 και το BBS να εχουν τοσο στενη σχεση, αν ειχα παιξει το 2 στην ωρα του και εβλεπα οτι το παιχνιδι του psp λεγεται Birth By Sleep θα ημουν σιγουρα Hypeαρισμενος καργα μονο και μονο απο την ανακοινωση.
Originally posted by nooto View PostΤελος να πω οτι δεν αντεξα και διαβασα το plot summary του Days (του chain το ειχα διαβασει πριν αρχισω το 2) αφου δεν νομιζω να ασχοληθω (τουλαχιστον αμεσα). Παροτι τα γεγονοτα που περιγραφονται εχουν πανω κατω αναφερθει σε cut-scenes του 2 αλλα και στα ansem reports, θεωρω οτι εχει πολυ ενδιαφερον σεναριο και σιγουρα προσθετει υλικο απο τη στιγμη που βλεπεις τα πραγματα απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια (roxas και organization ΧΙΙΙ). Θα μπω στο Days topic του forum να δω και τις δικες σας αποψεις.
Altair GO GO!!
Πάντως το days είναι ΠΟΛΥ καλό παιχνίδι και αξίζει να το παίξεις αν έχεις ds.Έχει ίσως την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων σε kh τίτλο και έχει ορισμένες εξαιρετικά συγκινιτικές στιγμές.Το τέλος είναι...άστα.Κάθε φορά που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.Όποιος έχει τελειώσει την εισαγωγή του 2 ξέρει τι γίνεται,αλλά παρόλα αυτά αξίζει να παίξεις το παιχνίδι,έχει να προσφέρει πολλά τόσο από άποψη πλοκής όσο και gameplay.To σύστημα αναβάθμισης χαρακτήρα είναι εξαιρετικό και πολύ διασκεδαστικό,στην ουσία αναπτύσσεις τον ήρωά σου από το 0 και τον διαμορφώνεις όπως θέλεις δίνοντάς του κλιση εκεί που επιθυμείς.
Αλταιρ ο μικυ έρχεται για να σε σώσει αν χάσεις σε συγκεκριμένες μάχες και μάλιστα κάθε φορά που το κάνει μειώνεται πολύ η πιθανότητα να έρθει να σε ξανασώσει την επόμενη φορά.
Μαζί σου πάντως όσον αφορά το hollow bastion,η μουσική απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Άντε πήρες φόρα και εσύ βλέπω,θα σου πω ότι είπα και στον νουτο,τα καλύτερα δεν τα έχεις δει ακόμη.;)
Πάντως μην ανησυχείς,θα δεις πρόκληση στο παιχνίδι.Ορισμένα bosses είναι αρκετά προκλητικά.
Παιχτη δεν σε δυσκόλεψε ο τελικός για τον λόγο που είπες,επειδή έπαιζες στο νορμαλ.Στο proud έχει πρόκληση η τελικά μάχη.Πάντως συμφωνώ μαζί σου,οι μάχες με τα μέλη της οργάνωσης είναι απλά καταπληκτικές.
Α και μια χάρη,αν δεν σου κάνει κόπο γράψε λίγα πράγματα για το recoded για να μάθουμε και εμείς τι παίζει με αυτό.Πάντως κάποιες πρώτες εντυπώσεις που έχω διαβάσει σε φορα κάνουν λόγο για ένα φοβερό παιχνίδι με πολύ πλούσιο gameplay.
Τι να πω,από ότι φαίνεται η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο.Ο Νομουρα φαίνεται ότι προσπαθεί πραγματικά και μπρώ να πω ότι τα καταφέρνει και το παραπάνω.Αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι να πιάσουν επιτέλους και το ρημάδι το kingdom hearts 3,αρκετά με τα φορητά συστήματα,ο λαός θέλει kingdom hearts 3 σε επιτραπέζια κονσόλα!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
To τελειωσα κι εγω μολις τωρα με το ρολοι να γραφει στο τελευταιο save 28+ ωρες.
Εν τελει οι εντυπωσεις μου ειναι σιγουρα θετικες και σε αυτο βοηθανε οι τελευταιες ωρες του παιχνιδιου οι οποιες κυλησαν πολυ ευχαριστα και ειχαν αρκετο ενδιαφερον.
Στα θετικα σιγουρα κραταω την πλοκη που ηταν αρκετα συμπαθητικη, καθως και το fanservice το οποιο περαν απο αφθονο, ηταν και αρκετα ποιοτικο. Οι χαρακτηρες της Disney σιγουρα προσθετουν μια παραπανω απο ξεχωριστη πινελια της σειρας, σε αντιθεση με αυτους της Square οι οποιοι ειναι παραπανω απο κομπαρσοι.
Σημειο που μου αρεσε και δεν το περιμενα ποτε μα ποτε ηταν η Atlantica. Χαλαρα απο τις πιο ευχαριστες παρενθεσεις σε παιχνιδι, μονο και μονο τα κομματια εκει ηταν πραγματικα απιθανα και με πηγαν πολλααααα χρονια πισω.
Αλλο highlight ηταν σιγουρα το Timeless River.
Τελος φοβερες και οι συνθεσεις της Shimomura.
Επισης να πω και οτι δεν ετυχε να νιωσω τη συγκινηση που νιωσαν καποιοι σε ορισμενες μαχες.
Καμια δε με ξετρελανε και μονο 1 με ζορισε λιγακι (αυτη με τον Xaldin στο Beast's Castle).
Τωρα για τα Kingdom Hearts σαν σειρα εχω πολλα παραπονα και μαλλον εχω αλλη γνωμη απο την πλειοψηφια εδω, κρινοντας απο τον ενθουσιασμο των περισσοτερων για τη σειρα.
Εγω θεωρω τραγικη τη μεταχειριση της σειρας απο τη Square, το Nomura και οποιον αλλον κοβει και ραβει εκει μεσα.
Το timing κυκλοφοριας KH τιτλων ηταν πολυ αραιο και τωρα πυκνωσε αποτομα. Αντι να δωσουν βαση σε εναν πιο high budget home console τιτλο, εχουν ριξει ολο το βαρος στα φορητα τελευταια και βγαζουν παιχνιδια που μπαλωνουν σεναριακα κενα με τη σεσουλα.
Περιττο να πω πως για να παιξεις ολα τα KH θες καμποσες κονσολες, ασχολιαστο και αυτο.
Ας μην ξεχναμε πως το 1ο KH βγηκε το 2002 και οπως ελεγα και με τον Nooto ειναι κριμα που καποιος που ηταν τοτε πχ 18 χρονων να πρεπει να 30αρισει σχεδον για να δει εναν επιλογο σε αυτη τη σειρα.
Δε θυμαμαι αλλο franchise με παιχνιδια που συνδεονται αμεσα στο θεμα του σεναριου μεταξυ τους να κυκλοφορει τιτλους με τοσο κακο/αραιο timing.
Εγω δεν εχω προθεση να ασχοληθω με ολες τις παραγωγες "δευτερης" διαλογης για να εχω μια πληρη αποψη για τη σειρα, ευτυχως που υπαρχει και η Wikipedia.
Κατα τ' αλλα don't get me wrong που λενε, τα 2 main KH τα εχω ευχαριστηθει παρα πολυ και ακομα και το 358/2 δεν ηταν κακο (οκ αν δεν ημουν στρατο απλα δεν παιζει να το επαιζα εδω που τα λεμε), αλλα οπως και να χει εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθειμενος να ακολουθησω τη λογικη της Square σε αυτη τη σειρα.
Το BBS δεν παιζει να το παιξω αμεσα, αλλα καποια στιγμη θα του δωσω μια ευκαιρια να δω αν εχει ενδιαφερουσα θεματολογια. Για το recoded οκ τι να πω, ειπαμε πως ξαφνικα βρεχει KH.
Comment
-
Den me xalaei to skorpisma twn paixnidiwn se polles konsoles kyriws epeidh ta paixnidia afta einai perissotero parentheseis kai oxi main storyline (me eksairesh to BBS pou einai poly vasiko gia thn seira).
To allo pou les gia thn syxnothta me thn opoia vgainoun entaksei, mexri kai to KH2 evgainan kanonika pistevw.
Aplws kapoia stigmh anakoinwthikan 3 mazi ena gia DS, ena gia PSP kai ena gia cellphones ta opoia vghkan ontws poly konta to ena sto allo.
O Nomura leei pws to KH3 tha arghsei arketa akomh kai pws tha einai to telos tou Xehanort Saga, alla oxi to telos twn KH me prwtagwnisth ton Sora.
Egw proswpika den xaliemai pou den teleiwnei akomh, to gameplay einai top, h mousikh einai poly kalh, ta grafika den xreiazetai kan na anaferthoun kai fysika to story einai poly endiaferon parolo pou aplwthike se arketous titlous.
Gia ton kosmo ths Atlantica apo thn mia xarhka pou den htan underwater kosmos opws sto 1 giati den goustarw pistes me nero, alla apo thn allh mono mini games re paidia?
Apoti fenetai egw afton ton kosmo den prokeitai na ton efxarisththw."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Πάει και το Beast's Castle.Η τελική μάχη με ζόρισε,παρόλο που την έβγαλα με την μία.Ειλικρινά δεν καταλάβαινα στο τέλος τι γινόταν.Ευτυχώς άλλαξα με τη μία τον Donald για τον Beast και άρχισα να σπαμάρω το Limit μέχρι να ψοφήσει.
Πάω για 100 Acre Wood & Olympus Colliseum.
Πραγματικά σε σημεία μου φαίνεται τόσο εύκολο που χαίρομαι που τελικά διάλεξα το proud.Ελπίζω να μην μου βγει ξινό προς το τέλος μόνο.Carpe diem
Comment
-
H monh dyskolia tou proud sta KH einai oti oi exthroi sou kanoun double damage, mhn perimeneis perissoterous exthrous, h extra death attacks h ton xarakthra sou na einai poio adynamos h tipote tetoia.
Sto BBS yparxei akomh ena epipedo dyskolias to opoio ektos apo to double damage pou sou kanoun oi exthroi prosthetei kai to oti o xarakthras kanei to miso damage stous exthrous.
Tipote apo ta 2 omws den ephreazei ta 2 secret Bosses tou BBS.
Ekei to damage pou kaneis kai sou kanoun einai set se opoiadhpote dyskolia."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Fail.Δεν θυμόμουνα από το 1 ότι για να παίξω το 100 Acre Wood πρέπει να βρω τις σελίδες.Και δεν φαντάστηκα ότι το ίδιο θα ισχύει κι εδώ.Οπότε συνεχίζω με Olympus Coliseum και βλέπουμε.
Ground μόνο το double damage έχουνε ως bonus;Καλό αυτό δεν το ήξερα.Μια χαρά τότε.Το μόνο που έχω να κάνω λοιπόν,είναι να μάθω να μένω εκτός πεδίου βολής.Carpe diem
Comment
-
Θα πω ένα στοιχείο για το recoded(το παίζω στο proud).Σε ένα σημείο που κάνεις αποστολές(είναι γεμάτο το παιχνίδι με τέτοια) έπρεπε να παίζω υπερβολικά συγκεντρωμένα.Έπρεπε να μην φας πολλά damage και ήταν κάτι εχθροί που με 1 2 χτυπήματα σε ρίχναν και αυτοί θέλαν αρκετά.Φαντάσου να έχεις 2 3 τέτοιους σε κάθε δωμάτιο...Εγώ πήγαινα αργά αργά ψάχνοντας το κατάλληλο μέρος ώστε να μην υπάρχει κανείς και έβγαινα σε 1 δυνατό κάθε φορά.Τον βαρούσα και γυρνούσα πάλι πίσω στη θέση μου.Εξαφανιζόταν αυτός αλλά το damage έμενε που του έκανα.Μετά από αρκετές προσπάθειες με spells τα έριχνα.Κάποιες φορές πέθαινα βέβαια καθώς τα τέρατα αυτά ήταν αρκετά γρήγορα και έρχονταν κατευθείαν κατά πάνω σου.Αυτό με εντυπωσίασε καθώς κάτι ανάλογο το έχω δει μόνο σε κάτι mmo games όπου παίζεις με κάτι θηρία και πρέπει να προσέχεις το κάθε σου βήμα!
Κατά τα άλλα το "panel" system είναι απλά απόλαυση και εξέλιξη του παλαιότερου στο days ουσιαστικά.Το gameplay με τα commands είναι ανάλογο του bbs και τα όπλα πλέον έχουν και αυτά levels με τα οποία ανοίγεις διαφορετικές ικανότητες με τη μορφή limits δηλαδή όσο βαράς ανεβάζεις μια μπάρα που πάει από το level 1 ως το 5 στο οποίο κάνεις την τελική επίθεση που επηρεάζεται από άλλου είδους επιλογή.Γενικά πάντως είναι πολύ απολαυστικό το παιχνίδι με πολλές δόσεις platforming side scrolling και μη, turn based μάχες(σε μια συγκεκριμένη πίστα) και πολύ δράση.Το μόνο που περιμένω είναι να καταλάβω και το σενάριο όταν βγει Ευρώπη και αν είναι καλό μιλάμε για ένα πολύ καλό kingdom hearts και ένα εξίσου πολύ καλό παιχνίδι.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Den prokeitai na ginei potes afto omws...
Paixtis anoikse ena topic gia to recoded re, giati ta grafeis sto KH2?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Στο θεμα παντως των ημερομηνιων κυκλοφοριας συμφωνω με τον xeno. Το 2002 οταν βγηκε το πρωτο KH ημουν 17-18, το 3 οπως το παει ο Nomura θα το δω στα 30 μου. Και οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι σειρα εντονα story driven, κατι που καθιστα τετοιες χρονικες αποστασεις τελειως ακυρες (ειναι λογικο μεσα στο target group να ειναι και οσοι επαιξαν το πρωτο παιχνιδι οταν βγηκε).
Απο κει και περα δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα chain of memories, 358/2 Days, re coded κλπ κλπ οποτε δεν μπορω να τα κρινω ως παραγωγες.Το Birth By Sleep ειναι ξεχωριστη περιπτωση γιατι η ανακοινωση του ως το επομενο της σειρας γινεται στο KH2 (και απο οσα εχω δει μεχρι στιγμης μπορει να φερει δικαιωματικα εναν τετοιο τιτλο). Το οτι το κυκλοφορησαν τελικα σε φορητο ειναι αλλο ζητημα...
Ground η Atlantica ηταν epic ρε συ...το οτι ειχαν βαλει τα τραγουδια και μονο ηταν respect. Δεν με πειραξε οτι ειχε μονο mini games, ισα ισα σου προσεφερε ενα διαλειμμα αν ηθελες λιγο να ξεφυγεις.
Κανα re των πρωτων 2 η του BBS θελω να δω σε καμια ninty κονσόλα να τα παίξωκ εγώ.
Comment
-
Η Atlantica ήταν η πιο τραυματική εμπειρία σε ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια (KH 1). Όποτε πήγαινα εκεί έβαζα το παιχνίδι όσο πιο σιγά γινόταν και έβαζα τον υπολογιστή να παίζει Dimmu Borgir και In Flames για να καλύψει τη μουσική της γοργόνας. Η πίστα επίσης δεν ήταν δομημένη όπως του Πήτερ Παν που πετούσες, είχε πολλά προβλήματα που μου βαρούσαν στα νεύρα και η μουσική ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Πρέπει να είναι και η μοναδική φορά που έχω κάνει κάτι τέτοιο, να σταματάω δηλαδή τη μουσική ενός βιντεοπαιχνιδιού επειδή τη βρίσκω ανυπόφορη.
Το πόσο χάρηκα όταν είδα πως στο ΚΗ2 ο κόσμος αποτελούνταν από mini games, δεν περιγράφεται.
Comment
Comment