Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Den einai mono ta grafika, alla kai h leptomeria sto sxedio kai h poiothta tou animation.
    To na mporeis na deis ola ta frame ths kinhshs pou thn kanoun toso smooth einai ola ta lefta, to kalytero paradeigma pou mporw na dosw meta to SOTN einai to Street Fighter, 3d strike kai to King of fighters 12, h epitomh tou 2D animation.

To OoE htan ontws to deftero kalytero se afto ton tomea, alla makria akomh.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Jedah View Post
      Εγώ νομίζω ότι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να συγκριθεί με SOTN είναι το Portrait of Ruin. Και αυτό ακόμα είναι λιγότερο σε περιεχόμενο, κυρίως επειδή είναι μέσα σε ένα μικρό cartridge.
      Το βλεπεις και μονος σου. Ειναι μια συγκριση ανιση. Το Portait of Ruin Ηταν οντως πολυ φιλοδοξη προσπαθεια αλλα υστερει σημαντικα, κυριως τεχνικα απτο Sotn.

Δε μπορω να καταλαβω τι εννοουσε ο παικτης, ακουστηκαν ηδη 2 διαφορετικες αποψεις, παντως το επερχομενο παιχνιδι δε φαινεται να εχει οπτικη..σχεση με το Sotn. Και δε μπορω να καταλαβω γιατι οι χαρακτηρες ειναι τοσο υποβαθμισμενοι σε σχεδιο.

Επισης, καλο-χρυσο το Οrder αλλα οπως ειπε κι ο Ground
      To OoE htan ontws to deftero kalytero se afto ton tomea, alla makria akomh.
      Δυσκολα θα βρεθει ισαξιος διαδοχος του Sotn γιατι εχουν αλλαξει πολλα στην Κοναμι και γενικοτερα στη βιομηχανια.

η δικη μου σειρα παει, Chi no Rodo, Sotn, Portrait, Order
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Πάντως- λίγο off topic- αν και τείνω να συμφωνήσω με Scatman για διάδοχο του SotN( για πολλούς λόγους) θεωρώ πως σε psp θα μπορούσε να βγει κάτι αντάξιο ή και καλύτερο σε 2d. Πάντως το Dawn of Sorrow μου άρεσε πάρα πολύ. Απλά σαν ατμόσφαιρα/αισθητική θεωρώ το SotN πολύ ανωτερο. Πιστεύω πως πρέπει στην konami να επανεξετάσουν το θέμα της αισθητικής για τα 2d games( κάτι πλησιέστερο σε Ayami Kojima ή gothic/ μελαγχολικό παρά σε anime αισθητική των Portrait/ Dawn of Sorrow)

ΕDIT
        Αν θέλετε συνεχίζουμε στο Castlevania θέμα στο General Discussion.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ένα δισδιάστατο Castlevania στο PSP με full online coop θα με έκανε να βάλω official firmware...
          Insert Coin

Comment

• Μερικά παιχνίδια δν πρέπει να έχουν multiplayer...Το castlevania δν νομίζω να χρειάζεται...

Επίσης σε κονσόλα της Νιντέντο παίζει να έχουμε και καινούριο παιχνίδι επειδί βγήκε το DSi
            sigpic

Comment

• Εγώ θα ανεχόμουν co-op σε Castlevania.
              Αρκεί να μην είναι unplayable το solo, όπως το Resi5.

Comment

• O enas tha kanei ton Belmont kai o allos to mastigio?
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Χα, χα.

Comment

• Εννοούσα τα περιβάλοντα του wiiware castlevania μοιάζουν πολύ με αυτά του sotn και ότι το order of ecclesia θέτει τα δικά του standards στη σειρά χωρίς να μοιάζει στο sotn πολύ και να καταφέρνει να ξεχωρίσει.Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και το ecclesia το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Δεν ξέρω αν μεταφέρθηκε η κουβέντα σε άλλο θέμα,θα το τσεκάρω μετά και άμα είναι μεταφέρετε το ποστ εκεί,αλλά για μένα ο διαδόχος του Symphony ως τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο το Aria.Tα Order + Portrait τα παίζω αυτόν τον καιρό και όσο και να μου αρέσουν και να εκτιμώ τα στοιχεία που προστέθηκαν/άλλαξαν το Aria παραμένει το δεύτερο αγαπημένο μου.Μόλις τα τελειώσω θα δούμε τι θα αλλάξει.;)
                      Carpe diem

Comment

• Kai to Arria kalo, alla GBA...
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Βασικά συμφωνώ με τον Altair. Θεωρώ το Aria εξίσου καλό με το SOTN και σε κάποια σημεία (πχ σενάριο και χαρακτήρες) είναι και καλύτερο. Τα 3 που βγήκαν σε DS είναι καλά αλλά όχι τόσο καλά όσο το Aria. Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου.

Από τεχνική άποψη (σχέδιο, κίνηση) το παιχνίδι είναι τέλειο, η μουσική είναι φοβερή, είναι από τα λίγα Castlevania που το σενάριο είναι απρόβλεπτο.

Όσο για το νέο WiiWare Castlevania το έχει αναλάβει ο IGA.
                          https://www.emulator-zone.com
                          I am an iteration closer to my desired solution!
                          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                          Hyperdimension Neptunia

Comment

• Για εμένα κανένα από τα castlevania των ds και gbadvance δεν μπορεί να συγριθεί με το symphony of the night.

Δεν έχουν ούτε το βάθος,ούτε την ατμόσφαιρα,την μουσική του symphony.Δεν είναι άσχημα παιχνίδια,ίσα ίσα είναι πολύ καλά,αλλά δεν συγκρίνονται με τίποτα με το symphony.

Tα αγαπημένα μου castlevania είναι τα symphony of the night,super castlevania 4 kai rondo of blood.Ακόμη,μου άρεσε πολύ και το lamment of innocence από το λίγο που το είδα.

Γενικά τα ψιλοβαρέθηκα τα castleroid.Θέλουμε ένα καλό κλασσικό castlevania.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Τελείωσα τα Castlevania Portrait of Ruin & Order of Ecclesia με τον κακό τερματισμό έκαστο και τώρα το παλεύω για τον καλό.Έχω θετικές εντυπώσεις και από τα 2.Περισσότερα όταν τα τελειώσω με τον καλό τερματισμό και δω ακόμα περισσότερα.
                              Carpe diem

Comment

• Σήμερα το είδα αυτό:

Castlevania on-rails. Μακάρι να το βγάλουν στο wii.

Comment

Working...
                                X