Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάντως το παιχνίδι είναι τρομερό κόλλημα. Παίζεις παίζεις παίζεις και δεν λες να ξεκολλήσεις. Σε θέμα ατμόσφαιρας και πως σου μεταδίδει το πνεύμα της περιπέτειας είναι καταπληκτικό, οι πιθανότητες να μπλέξεις σε κάποιο quest εκεί που ψάχνεις κάτι άλλο πραγματικά άπειρες σε σημείο να προσπαθώ να χαράξω μια πορεία και να μην μπορώ απ'το overdose. Τον έχω lvl.16 και κάνω quests γύρω από το Whiterun χωρίς να έχω ξεμακρύνει παρ'όλο που μερικά quests που σε στέλνουν στου διαόλου τη μάνα κοντέβουν να σαπίσουν στο journal. Σε βάζει απ'την αρχή, αν θες, να διαλέξεις μεριά στον πόλεμο αλλά ακόμα τίποτα, ουδέτερος. Όταν με το καλό ξεμπλέξω από όλα τα quests στο whiterun και τα περίχωρα τότε μάλλον με βλέπω να ασχολούμε με αυτό εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο στη πορεία.

Ακόμα το παλεύω στη demi φάση, full light armor set, one-handed και μαγικά στο άλλο χέρι. Πρόβλημα το mana managment και μου φαίνεται τελικά θα αγοράσω αλογάκι για να πάω στους μάγους, προσπαθώ να βρω ένα δικό μου στυλ όμως τα mage gear με mana regen ναι μεν είναι χάλια σε άμυνα αλλά δίνουν άλλο αέρα. Πλέον με το summon που έμαθα, το heal σε companion και τις μαγικές παγίδες ξεμπέρδεψα με το άγαρμπο του block/melee και βρίσκω να έχω τον πλήρη έλεγχο της μάχης. Θα το παλέψω άλλο λίγο κι αν δεν τραβήξει πάω full mage supporter. To lockpicking και τα κλέψιμο πάει σύννεφο, πολλά ΧP από εδώ.
    sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
      Πάντως το παιχνίδι είναι τρομερό κόλλημα. Παίζεις παίζεις παίζεις και δεν λες να ξεκολλήσεις.
      ωχ κατάλαβα θα πάθω "ζημιά"

Originally posted by deus_d0pe View Post
      Σε θέμα ατμόσφαιρας και πως σου μεταδίδει το πνεύμα της περιπέτειας είναι καταπληκτικό.
      όπως τοτε που ως πιτσιρίκια ανεβαίναμε στο βουνό

Originally posted by Bartman
      Καθυστέρηση για το Skyrim στην Ελλάδα
      http://www.enternity.gr/Article/%CE%...E%B1/5270.html
      για αυτό μου είπαν πως θα το έχουν διαθέσιμο απο 15/11:whip:
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Άστα να πάνε, μερικά quests είναι απλά τρομερά σε σύλληψη, παρουσίαση και εκτέλεση, με τους διαλόγους να σε βάζουν στο πνεύμα. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά στον κόσμο του παιχνιδιού, τόσο στις εξωτερικές τοποθεσίες όσο και στα dungeons.
        sigpic

Comment

• Εγώ έχω να πω ότι το game είναι καταπληκτικό παρόλο που δεν έχω παίξει πολλές ώρες(μόνο 12 από εχτές )τα γραφικά πολύ ωραία οι συνομιλίες και το Story απλά σου δίνει μια γερή δόση επικότητας και το gameplay γρήγορο εντυπωσιακό και καθόλου βαρετό.Μια ερώτηση τα dlc που θα βγουν ξέρεται περί τίνος πρόκειτε;
          But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• Το melee combat με απογοητευσε για λιγο που το δοκιμασα. Τετοια υπερπαραγωγη θα πρεπει να υλοποιει καποια βασικα πραγματακια και οχι να νιωθεις οτι χτυπας αερα.
            Do a barrel roll!

Comment

• παιζεις λοττο ωρες ωρες με την στοχευση βασικα ακομα και οταν ο αντιπαλος βρισκεται στο μισο μετρο και καλυπτει το 85% της οθονης:jumpy::jumpy::jumpy:

σαπιλα μεγαλη τα dark brotherhood quests που κανω atm , γουσταρω καργα

ειμαι σιγουρος οτι το πρωτο 100αρι σε skill θα το παρω σε destruction hoho

το animation ειναι λιγο κλαμα και το combat γενικα χωρις να ειναι μετριο ειναι σαν να του λειπει κατι ειδικα αν γινει η συγκριση στο μυαλο μας οσων παιξαμε προσφατα dark souls heh, τουλαχιστον αποζημιωνει σε immersion, ατμοσφαιρα,quests, exploring, πληθος επιλογων, OMG DRAGONSZZ κτλ κτλ, ε κλασσικα πραγματα elder scrolls,

παντως ειναι ποιο κοντα στο oblivion παρα στο morrowind

Comment

• Την Dark Brotherhood που την βρίσκεις;
                sigpic

Comment

• G-A-M-E - O-F - T-H-E - Y-E-A-R
                  Απλα πραματα...

Do a barrel roll!

Comment

• Zelda και Sonic φάγανε άκυρο για το Skyrim.

Btw, Ραμπίδη να κανονίσουμε για εκείνο το motion+ που έλεγες γιατί το Zelda πάει για ωραιότατη παραγγελία από Pirate Bay.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν; δεν γίνεται όλοι να είναι Uncharted 3
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• molis tora pira ola ta achievements.epitelous meta apo 80 ores,axize to kathe lepto omos

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                          Btw, Ραμπίδη να κανονίσουμε για εκείνο το motion+ που έλεγες γιατί το Zelda πάει για ωραιότατη παραγγελία από Pirate Bay.
                          Sorry που συνεχιζω το off-topic αλλα εχω κι εγω ενα ξεχασμενο m+, θυμησε το μου οταν ειναι για να στο πασαρω.

Comment

• Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν;
                            Πλάκα κάνεις; Ούτε σύγκριση. Στο Dark Souls τα animation λειτουργούν τέλεια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay.
                            Sorry offtopic αλλά αναφέρθηκε το Dark Souls και το fanboy μέσα μου δε μπορούσε να κρατηθεί.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Πες τα ρε Straier.
                              Carpe diem

Comment

Working...
                              X