Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δες λιγο το ποστ μου παλικαρα...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Απιστευτο...

Comment

• Έτσι έτσι... Ωραία κομμάτια.

Comment

• Σε ποια "κομμάτια" αναφέρεσαι ακριβώς;

Comment

• Έτσι σε θέλω!

Comment

• Είμαι σε φάση να επιλέξω να κάνω join στους Dark Brotherhoods ή να τους εξολοθρεύσω, και είμαι σκεπτικός. Any suggestions? Για το Guild τον Thieves μάλλον θα πω όχι και θα τους εξολοθρεύσω.

Comment

• Στο Oblivion δε μπηκα DB και μετα εμαθα οτι εχουν τις καλυτερες quests οποτε στο Skyrim λεω να κανω τα παντα για να μη χασω κατι καλο.
                Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                  Είμαι σε φάση να επιλέξω να κάνω join στους Dark Brotherhoods ή να τους εξολοθρεύσω, και είμαι σκεπτικός. Any suggestions? Για το Guild τον Thieves μάλλον θα πω όχι και θα τους εξολοθρεύσω.
                  Ο bro που έχει τελειώσει την Brotherhood υποστηρίζει ότι η quest-line είναι αρκετά καλή όχι όμως τόσο καλή όσο στο Oblivion. Με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.
                  sigpic

Comment

• Τι ωραία...

Ανεβαίνεις το ψηλότερο βουνό του χάρτη για να βρεις κάτι γέρους που δε μιλάνε και θα σε διδάξουν να χρησιμοποιείς τη Φωνή. Όταν ανεβαίνεις, σε περνάνε από κάτι τεστάκια της πλάκας και μετά αποφασίζουν

να σε στείλουν στου διαόλου το κέρατο να βρεις μια αηδία που άνηκε στον ιδρυτή τους αλλιώς δεν έχει άλλη εκπαίδευση! Δηλαδή για χαμάλη με θέλανε! Ρε είμαι ο πρώτος dragonborn εδώ και τόσα χρόνια, πλάκα μου κάνετε???

Τέλος πάντων, θα καθαρίσω μερικά μπουντρούμια στο δρόμο να βγάλω και κανά ψιλό. Έτσι κι αλλιώς προς εκείνη την κατεύθυνση είχα και ένα quest από το Whiterun (που δε με εντυπωσιάζει καθόλου σαν πόλη) οπότε θα τα κάνω μαζί.

Όπως με βλέπω θα μπω σε όλες τις guilds, θα γίνω μέγας και τρανός, και αφού σκοτώσω τον τελικό κακό θα ασχοληθώ με τον εμφύλιο πόλεμο.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Χμ... Τότε θα μπω, νοουμενου ότι αν δεν μπω κάνα 2 quests παίρνεις να τους εξολόθρευσης και τέλος.

Comment

• Btw, το παιχνίδι έχει απίστευτες και πολύ πετυχημένες προσωπικότητες. Πολύ εντονους χαραχτήρες. Ο Ulfric για πράδειγμα, έντονος ρόλος. Ο τρόπος που μιλα, ο τόνος της φωνής του, ο τρόπος που κάθεται... Και το δεξί του χέρι με την αρκούδα για helmet, αυτός με την βραχνή φωνή, πολύ cool τυπάς. Καλά αν ζούσε σήμερα αυτός ή σουβλατζής θα ήταν, ή κασάπης, ή φορτηγατζής, ή μπετατζής, ή όλα μαζί...! Δεν υπάρχει θέμα.

Comment

• Το game, οσο περνάνε οι ώρες που παιζω, τόσο χειρότερα τρέχει. Πχ ο αδερφός που ξεκίνησε νέο game τρέχει μια χαρά και σε μένα που έχω κοντά στις 50 ώρες τρέχει χειρότερα απ'οτι έτρεχε στην αρχή. Έχω εκνευριστεί, σταματάω να παιζω το game μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Αίσχος

Dj το ειδα αυτο που έβαλες και μάλλον έχει να κανει με αυτο, και άλλοι pc gamers με καλά συστήματα μιλάνε για ανεξήγητο lag
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Καλά που μου είπες BigBoss να κατεβάσω το νέο Catalyst. Άνοιξα πριν λίγο το FRAPS να δω τι γίνετε με το FPS, και κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα. Κάπου στο 50κάτι, ενώ κάπου-κάπου μπορεί να πέσει 30 (κάνα loading, ή μόλις πάω σε νέα τοποθεσία). Προς το παρόν δεν μου εμφάνισε ιδιαίτερο πρόβλημα σε θέμα γραφικών ή lag.

Comment

• Σημερα επαιξα αρκετες ωρες, εφαγα και 2 δρακους, ο ενας απο quest ενω εσωσα και εκλεισα μολις βρηκα εναν ακομη ο οποιος δε με εχει αντιληφθει. Το μονο που με χαλαει στο game ειναι οτι ενω οι περισσοτεροι enemies ειναι gtp αλλα με κανουν pawn σε 2 χτυπηματα (πχ κατι τιγρεις), ισως βεβαια φταει και το οτι εχω πολυ μικρο armor rating καθως φοραω hood και robes.
                              Do a barrel roll!

Comment

Working...
                              X