Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Να κάνω μια οff topic ερώτηση το Skyrim βολέυει πιο πολύ με gamepad; στο pc πάντα μιλάω.Του xbox360 το ενσήρματο gamepad δουλέυει στο pc για το Skyrimhttp://www.plaisio.gr/Gaming/Control...-S9F-00002.htm; η χρειάζομαι κάποιο άλλο
    But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• Οτι ειπες, ειναι καλυτερα με pad και ναι δουλευει το ενσυρματο του 360 μια χαρα, βασικα ειναι το native χειρηστηριο του interface του παιχνιδιου.
      Do a barrel roll!

Comment

• Aρα απλά το συνδέω βάζω τους Drives και δουλέυει;
        But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΑΡΦΑΡΦΑΡΦΑΡΦ ΣΚΟΤΩΣΑ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ DRAGON SOUL ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ

Θα αναγκαστώ να την περάσω με console command αλλά ελπίζω να μην αρχίσει τα περίεργα, έχω διαπιστώσει bugs γενικά με το 1.3.10...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Εσυ εισαι πιο πανω απο Dragon Souls dear fighter Titus... Εγω εφτασα lvl 25 τωρα και καθαριζω μερικα Dungeons για να προχωρησω σε λιγο main story. Αυτο το Mace of Molag Bal δεν εχει το Draedra του, μιλαμε οτι κοπαναω αβερτα-κουβερτα το κεφαλι οποιουδηποτε μου αντισταθει... Επισης εφυγε και ο δευτερος Dragon Priest, αλλοι εξι μειναν και θα τους #$@$#$% το $#@#$...

Υ.Γ.: και ολα αυτα με πρωτη απατσαριστη εκδοση για 360, ποσο πιο πανω πλεον ειμαι...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Nα ένα όπλο για να παγιδεύεται souls στα souls gems, το παιρνεται αν κάνετε το quest στο abandoned house στο Markarth

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• στο authority πρέπει να τρολάρουν ή να είναι haters ή ελιτιστές

Skyrim απο τις τρεις απογοητεύσεις της χρονιάς:troll:

Ακόμα και οι Ιάπωνες developers λατρεύουν το Skyrim

Το Skyrim συνεχίζει να λαμβάνει καθολική αναγνώριση, ακόμα και στην Ιαπωνία. Μετά το πρωτοφανές για δυτικό παιχνίδι 40/40 που έλαβε από το περιοδικό Famitsu, το αριστούργημα της Bethesda τιμήθηκε και από τους developers. Πολλοί Ιάπωνες δημιουργοί σε πρόσφατη δημοσκόπηση επέλεξαν το Skyrim ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2011. Ανάμεσα σε αυτούς οι Naoki Yoshida (Final Fantasy XIV), Satoshi Sakai (Phantasy Star Portable) και Akihiro Hino (Professor Layton). Δεύτερο πίσω από τo Skyrim βγήκε το Dark Souls, ενώ το Portal 2 είναι ένα ακόμα δυτικό παιχνίδι που προτίμησαν οι Ιάπωνες developers. Eσείς συμφωνείτε με την καθολική αναγνώριση του Skyrim;
                Το Skyrim συνεχίζει να λαμβάνει καθολική αναγνώριση, ακόμα και στην Ιαπωνία. Μετά το πρωτοφανές για δυτικό παιχνίδι 40/40 που έλαβε από το περιοδικό Famitsu, το αριστούργημα της Bethesda τιμήθηκε και από τους developers. Πολλοί Ιάπωνες δημιουργοί σε πρόσφατη δημοσκόπηση επέλεξαν το Skyrim ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2011. Ανάμεσα σε…

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                  στο authority πρέπει να τρολάρουν ή να είναι haters ή ελιτιστές

Skyrim απο τις τρεις απογοητεύσεις της χρονιάς:troll:

Εδώ βγάλανε ότι το BF3 έχει καλύτερα γραφικά από το U3.

Comment

• Παιδιά γούστα είναι αυτά. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε το άρθρο και ρίξτε ένα βλέφαρο και στο review του Skyrim για να δείτε πως αιτιολογούν την άποψή τους. Δεν ξύπνησαν ένα πρωινό κακόκεφοι και ψήφισαν όπως τους ήρθε.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                      Παιδιά γούστα είναι αυτά. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε το άρθρο και ρίξτε ένα βλέφαρο και στο review του Skyrim για να δείτε πως αιτιολογούν την άποψή τους. Δεν ξύπνησαν ένα πρωινό κακόκεφοι και ψήφισαν όπως τους ήρθε.
                      τα διάβασα αλλά έστω και αν δου σου άρεσε τοσο το Skyrim θεωρώ ακραίο να το βάζεις στις απογοητεύσεις της χρονιάς, δεν πρέπει να το είδα πουθενά αλλού ως μια απο τις απογοητεύσεις της χρονιάς

αν θυμάμαι ακόμη και το EDGE 9 του έδωσε.

Comment

• Δεν λενε πουθενα οτι δεν τους αρεσει, 8/10 του εχουν βαλει. Ελιτιστες μπορει να ειναι αλλα το πως οριζουν την απογοητευση το εχουν εξηγησει καλα.

Comment

• Ενταξεί το να λες πως κατι σου αρέσει αλλά το θεωρείς απογοήτευση δεν είναι κάτι λογικό, το πρώτο είναι παντελώς αντίθετο με το δεύτερο

Comment

• Όχι.Μπορεί κάτι να σου αρέσει,αλλά παρ'όλα αυτά να σε απογοήτευσε από την άποψη ότι είχες υψηλότερες προσδοκίες οι οποίες δεν εκπληρώθηκαν.
                            Carpe diem

Comment

• Αν σου είχαν τάξει τούρτα σοκολάτα επειδή σου αρέσει πολύ η σοκολάτα και σου έδιναν τελικά μια Lacta απογοητευμένος θα ήσουν. Δεν είμαι στο μυαλό τους για να ξέρω αλλά πολύς κόσμος, όπως κι εγώ, έχει βρει μειονεκτήματα στο Skyrim αλλά συνεχίζει να παίζει.

EDIT - Με πρόλαβαν
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αν αυτός που βλέπει τα προβλήματα ενός τίτλου και τα αναφέρει είναι ελιτιστής, αυτός που τα βλέπει και δε τα αναφέρει τι είναι;
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X