Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δυστυχώς το user rating, από εκεί που θα μπορούσε να αποτελεί τη ρεαλιστικότερη ίσως ένδειξη για τη ποιότητα ενός τίτλου, έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο για fanboy και anti-fanboy wars. Ειδικά στους πιο mainstream τίτλους πέφτουν άπειροι άσοι από κάθε λογής haters που, είτε δε χωνεύουν τον x τίτλο, είτε δε θέλουν να τον δουν να φέρει υψηλότερο user rating από την αγαπημένη τους κυκλοφορία.
Τραγικές καταστάσεις brought to you από τη γενιά του metacritic.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Sub μόλις τώρα πήρα είδηση ότι βγήκε και η Skidrow έκδοση. Καλή φάση, αλλά και πάλι πότε πρόλαβε ο καθένας να το παίξει αρκετά και να σχηματίσει και γνώμη? Έχουμε τρελαθεί τελείως?
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
ένα βιντεάκι που έγραψα με το xfire απο το ντέμο, είναι 480p (1080p θα έκανε να ανεβεί έως αύριο) επίσης απο κάποιο σημειο και μετά υπάρχει μια καθυστέρηση στον ήχο.
ο νουμπάς σε κάποιο σημειο προς το τέλος κατα λάθος χάνω μια φορά:xp:
Sub μόλις τώρα πήρα είδηση ότι βγήκε και η Skidrow έκδοση. Καλή φάση, αλλά και πάλι πότε πρόλαβε ο καθένας να το παίξει αρκετά και να σχηματίσει και γνώμη? Έχουμε τρελαθεί τελείως?
Άλλοι σχηματίζουν γνώμη πριν καν βγει ένας τίτλος,οι παραπάνω σε πείραξαν;
Δυστυχώς το user rating, από εκεί που θα μπορούσε να αποτελεί τη ρεαλιστικότερη ίσως ένδειξη για τη ποιότητα ενός τίτλου, έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο για fanboy και anti-fanboy wars. Ειδικά στους πιο mainstream τίτλους πέφτουν άπειροι άσοι από κάθε λογής haters που, είτε δε χωνεύουν τον x τίτλο, είτε δε θέλουν να τον δουν να φέρει υψηλότερο user rating από την αγαπημένη τους κυκλοφορία.
Τραγικές καταστάσεις brought to you από τη γενιά του metacritic.
Σύμφωνοι, αλλά το ανάλογο συμβαίνει κι από την μεριά των "σοβαρών" "δημοσιογράφων", όπου το Mass Effect 3 δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει κάτω από 9.8 από... την ημέρα ανακοίνωσης του. Το ότι μπορεί να το αξίζει ή όχι είναι άλλο θέμα.
Almost without realising it, I check in on Soldier every time I'm at the Citadel. I loiter and eavesdrop to see how she's getting on, if they've managed to cut through the red tape and get her daughter to safety. Eventually, I overhear the Asari clerk happily telling Soldier that everything has been arranged. Soldier is overjoyed. So am I, in a weird sort of way. I never even interacted with Soldier, but her story felt important all the same. It's a little splash of happiness in a story painted in thick strokes of dread and hopelessness.
Και όλο το κείμενο δεν είναι review του Mass Effect, αλλά review της ιστορίας ή του narration ή κάτι τέτοιο του Mass Effect.
Mass Effect 3 and the entire series stand alongside Uncharted and Skyrim in exemplifying what games can do that cannot be replicated in other creative forms. What is so unique in this game is how the presence of its conclusion feels like the existential dread that infuses the characters that make up its universe. The paradox of the game becomes painfully prescient as it draws inexorably towards its conclusion. Here, Shepard is trying to determining the fate of everything but the inevitability of the final is inescapable. All the decisions you continue to make in Mass Effect may be less consequential but they feel all the more grave as if the game is becoming a testament to who you are, or who you want to be.
Πέρα από τους βαθμούς και τα υπερβολικά σιρόπια και ρητορικές σάλτσες, τα reviews που έβαλες δε μου φάνηκαν και τόσο άθλια, απλά μέτρια. Το eurogamer δίνει απελπιστικά λίγες πληροφορίες για τα mechanics και τα νέα στοιχεία συνοδεύονται από την επωδό "είναι τέλεια". Αυτό του G4TV είναι καλύτερο αλλά υπερβολικά μεγάλο και ο γραφιάς νομίζει πως είναι ο Μπαλζάκ, κάποιος να τον μαζέψει. Το τρίτο είναι το καλύτερο νομίζω και το μόνο με κάποια πραγματική κριτική.
Αυτό που κατάλαβα είναι πως τα περισσότερα character building στοιχεία αφορούν τα upgrades των όπλων. Κρατάω επίσης το ότι η μάχη δεν περιγράφεται όσο fluid πρέπει.
Αυτό που αναφέρεις για το "υποχρεωτικό" multiplayer είναι πολύ χαζό. Παίζω single για να έχω τα πάντα υπό τον έλεγχό μου, όχι να βασίζομαι στον κάθε τυχαίο. Επιφυλάσσομαι μέχρι να έχω προσωπική γνώμη.
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Σύμφωνοι, αλλά το ανάλογο συμβαίνει κι από την μεριά των "σοβαρών" "δημοσιογράφων", όπου το Mass Effect 3 δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει κάτω από 9.8 από... την ημέρα ανακοίνωσης του. Το ότι μπορεί να το αξίζει ή όχι είναι άλλο θέμα.
Καμία αντίρρηση για το γενικότερο καθεστώς των φουσκωμένων βαθμολογιών, τα είχαμε πει άλλωστε και στο ανάλογο θέμα. Απλά σχολίασα για το user score μιας και είχε αναφερθεί προηγουμένως.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Για το COD μπορω να καταλαβω το μισος και το xαμηλο user score.1ον υπαρχει και το battlefield οπου εχουμε παντα μαχη μεταξυ των fanboys .2ον ειναι μια απο τα ιδια καθε χρονο, παρ'ολο που εχει μια Α ποιοτητα απο τη βαση του.
Το mass effect απο την αλλη δεν εχει καποιον ''αντιπαλο'',ωστε να υπαρχει αυτο το μισος,βγαινει παντου(σε ολα τα συστηματα) και οχι καθε χρονο οπως το COD.Συνηθως τετοια παιχνιδια δεν εχουν τοσο χαμηλο user score,ειδικα οταν μιλαμε για αντικειμενικα καλα παιχνιδια.
Από το ντέμο φαίνεται να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα το gameplay από το 2 οπότε δε νομίζω πως έχει νόημα να ξοδέψουν πολύ χρόνο σε αυτό αφού κατά 90% αυτοί που ενδιαφέρονται για το παιχνίδι έχουν ήδη παίξει το 2.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Μπήκα λίγο σε ξένα message boards για να δω τι λένε για το παιχνίδι και γιατί κάποιοι το έθαψαν.
Σε γενικές γραμμές αυτά που έλεγαν είναι ότι πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι με προσοχή στην λεπτομέρεια και γενικά βελτιωμένο σε σχέση με τους προκατόχους του αλλά με απαράδεκτο και εντελώς πρόχειρο τελευταίο κεφάλαιο και τέλος.Δεν ξέρω πόσο ισχύει αλλά είδα πολλά άτομα να κράζουν.Προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα,αυτοί οι τυπάδες είναι πιθανό να διάβασαν απλώς το script που έγινε leak,να μην τους άρεσε η τροπή και να άρχισαν να κράζουν.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Από τους δύο Imported χαρακτήρες μου, δεν αναγνωρίζει την εμφάνιση του ενός ενώ ο άλλος έχει διαφορετικό μαλλί. Δηλαδή θα πρέπει να ξαναφτιάξω το male Shepard από την αρχή ενώ λείπουν οι περισσότερες επιλογές, ειδικά στο χρώμα μαλλιών, ενώ τα μαλλιά για γυναίκες είναι πολύ άσχημα.
Να πάρει και να σηκώσει...
Comment