Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μιας και το βρήκα στην τύχη,ας κάνω ένα BUMP να μην το ξαναψάχνω.Γιατί μπορεί να το χρειαστώ σε ένα μήνα,αλλά μπορεί και σε 1 βδομάδα,και σε 1 μέρα,δεν ξέρεις ποτέ.
Το ξεκίνησα.Έχω παίξει ελάχιστα,αλλά αν συνεχίσει έτσι τότε μάλλον έχουμε το καλύτερο της σειράς.Οι μηχανισμοί είναι αρκετά βελτιωμένοι,ενώ και η ιστορία μου φέρνει αναμνήσεις από το 1.Το melee combat εμφανώς βελτιωμένο,ενώ επιτέλους έχει evade.To cover system επίσης είναι αρκετά βελτιωμένο.Μακάρι να ήταν έτσι και στα GeOW.Τα γραφικά σαφώς βελτιωμένα από το ΜΕ2.Γουστάρω.Πάμε δυνατά.
Είμαι Citadel,το άφησα όμως γιατί πόνεσαν τα μάτια μου.Ίσως συνεχίσω το βράδυ ή αύριο.
Θα σου πρότεινα να ΜΗ βάλεις το Extended Ending DLC για να έχεις πλήρη εικόνα του γιατί έγινε ό,τι έγινε με το παιχνίδι. Κάνε ένα save στο φινάλε, πέρασε το DLC και δες και τις δύο εκδοχές.
Από εκεί και πέρα για ό,τι χρειαστείς υπάρχουν μερικά εξαιρετικά ποστ πιο πίσω, και αν δεν έχουμε καλύψει κάτι απλά ρώτα.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό που λες,αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να δω το απλό φινάλε στο ίντερνετ.Αλλά οκ,μέχρι να φτάσω εκεί βλέπουμε,μπορεί να το κάνω όπως λες.
Ευχαριστώ Τίτε θα ρίξω μια ματιά και στις προηγούμενες σελίδες.
Ξεκίνησα και γω την παιχνιδάρα στο insanity με soldier και import από το ME2. Παίζω story εναλλάξ με multiplayer. Χθές τελείωσα με την αποστολή στον Sur'Kesh. Η μάχη με το Atlas ήταν υπόθεση 2 λεπτών με τους Garrus και Javik να κρατούν particle rifles και εγώ Scorpion (το αγάπησα αμέσως!)...
Μέχρι στιγμής μπορώ να πω πως το παιχνίδι είναι όσο καλό το περίμενα. Δε ξέρω πόσο μπορεί να καταστρέψει την συνολική εικόνα ένα πρόχειρο τέλος. Άποψη όταν φτάσω εκεί...
Ρε,τόσες μέρες σε βλέπω,λιώνεις συνέχεια και είσαι μόνο 1 main mission μπροστά από μένα;Κι έχω να παίξω και μια βδομάδα single. Normal βέβαια,όχι Insanity.
Αν το μετράς σε main missions τότε ναι, μόνο ένα. Αλλά αν σκεφτείς πως ανάμεσα σε αυτά έχει και side και πολύ μπλα-μπλα τότε θα δεις πως μαζεύονται οι ώρες... Εξ'άλλου είπαμε, παίζω και multi (περισσότερο από το στόρυ).
Νομίζω έκανα βλακεία.Εκεί που μίλαγα με την Λιάρα της λέω ότι θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της,πήρα και το σχετικό achievement.Μπορώ μετά μέχρι το τέλος να πάω με άλλη ή πάει,έδεσε το γλυκό;
Επίσης έχω να πω πως χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους συναντάω ξανά ουσιαστικά διλλήματα σαν αυτό στον Virmire,και που βλέπω χαρακτήρες να πεθαίνουν.Πολύ συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές.
Ως τώρα έχω χάσει τους Mordin & Thane,ενώ για μια στιγμή νόμιζα ότι έχασα και Kasumi,Jacob,Jack,Grunt.Τι διάολο ρε γαμώτο,λες και όλοι οι χαρακτήρες από το 2,δεν ήταν γραφτό να ζήσουνε,πιο Final Destination δεν γίνεται.
Μόλις συνάντησα και την Tali κι ετοιμάζομα για το Geth Dreadnought.Έχω κάνει και όλα τα sidequests που μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι εδώ.
Και 2 άσχετα πραγματάκια.
1)Ο Kai Leng πολύ παλικάρι,θα το ευχαριστηθώ πολύ όταν τον σκοτώσω.
2)Έκατσε κανείς να δει/ακούσει το Blasto 6 Partners in Crime;Μου πήρε κάνα τέταρτο,πλάκα είχε.
Λοιπόν κύριοι τα φώτα σας.Είμαι στη Thessia.Δηλαδή 2 αποστολές πριν το point of no return.Να κάτσω να κάνω το Leviathan τώρα ή μετά το φινάλε;Θα μπορώ να το κάνω μετά ή θα μείνω με τη Liara στο χέρι;Πλέον ναι,δεν μπορώ να γκομενίσω με άλλες.
Comment