Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Evans View Post
    Σύντομα θα γίνουμε 4 οι 100% και officially το πιο hardcore greek gaming forum .
    Μόνο που είμαι εγώ εδώ,είσαστε ήδη,μην αγχώνεστε.Ολόκληρο FF13 τερμάτισα.
    Carpe diem

Comment

• Αντε καλή συνέχεια και, τι να πω, καλή πρωτιά στο παγκόσμιο total deaths leaderboards :xp:
      Χαχαχαχα, περιπου 3.000 φυγαν στην αρχη μεχρι να θυμηθω λιγο το παιχνιδι .

Το the guy θα παει μαλλον για το τελος, αν και που και που το παιζω μια 2 φορες ετσι για το καλο .

90% total completion και επισημα!!! Το μονο που φοβαμαι ειναι τι γινεται με τα στατιστικα που το παιχνιδι κανει οτι του καπνισει πχ world 4 με ολα Α+ και 17 bandages μου τον δειχνει 96% (μου εριξε το χθεσινο ποσοστο απο 95 στο 94)...

Comment

• Λογικά στο τέλος όλα θα είναι όπως πρέπει, οπότε συνέχισε κανονικά. Πραγματικά απορώ πώς κατάφεραν να έχουν bug στον υπολογισμό του ποσοστού ολοκλήρωσης .

SMB και WipEout HD πάντως είναι by far τα δύο παιχνίδια που ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει σε αυτή τη γενιά, μαζί με Demon's Souls φυσικά και FF XIII. Το καθένα το πήγαινα μαζί με τουλάχιστον 1 άτομο (δεν είναι τυχαίο πλάκα πλάκα που πάντα αυτό το άτομο ήταν ο laharl ) και το κους κους που έπεφτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα απογείωνε την εμπειρία.

Περιμένουμε εξελίξεις πάντως κι εσύ phantom επέστρεψε, το 2011 πρέπει να κλείσει με 4 πρωταθλητές στο SMB :xp: .

Comment

• Ενα ακομα update γιατι ειμαι χαρουμενος και επειδη το επομενο λογικα θα αργησει (αρχιζουν τα δυσκολα)

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
          Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
          Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
          Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 A+
          Κόσμος 5: 71 %, 11 bandages, 1 warp zones, 36/40 A+
          Κόσμος 6: 67 %, 1/2 bosses, 7/10 Α+
          Κόσμος 7: 83 %, 33/40 Α+

Total Progress: 93%
          Light World: 100 %
          Dark World: 89 %
          Total Deaths: 16.001
          Levels Beaten: 287
          Total Bandages: 91

Η 4.8x μου εβγαλε την πιστη μεχρι να παρω το bandage, πρεπει να πεθανα καμια 700ρια φορες, ειναι και οτι τα δαχτυλα δεν εχουν επανελθει, δηλαδη εχω το στυλ αλλα οχι την τεχνικη . Κατα τα αλλα ο Tim απο το Braid με εχει σωσει τις περισσοτερες φορες, οχι μονο πας το χρονο πισω αλλα εισαι και ατρωτος κατα τη διαρκεια, τα περισσοτερα bandages τα οφειλω σε αυτον. Επισης μολις πηρα και τον pink knight απο το castle crashers.

Τωρα οπως ειπα αρχιζουν τα δυσκολα, αντε να δουμε τι ψαρια πιανουμε...

Comment

• Όχι ότι δεν το ξέρεις ήδη, αλλά once you start getting owned, you can't stop playing .

Σε μία βδομάδα θα είσαι 95+ .

Comment

• Ισχυει!!!

Btw εκανα Α+ στην 6.5 που δεν την ειχα ξαναπιασει απο την πρωτη φορα που την τελειωσα και μπηκα λιγο για πλακα στην 6-5x :dr00l:. Anyway δεν την προσπαθησα πολυ αλλα δεν ξερω πως θα βγει αυτο το πραγμα...

Α και κατι ασχετο, evans νομιζω οτι λογος που εχεις 304 επιπεδα beaten στα leaderboards ειναι επειδη πρεπει να επαιξες 2 warp zones στο τελος. Το παιχνιδι απ'οτι εχω παρατηρησει μετραει τα warpzones αφου τερματισεις καποια κανονικη πιστα (πχ 281->281 οταν βγαλεις καποια warpzone-> 285 οταν βγαλεις ακομα ενα level). Go figure... παντως συνολικα εχει 310 πιστες ετσι?

292 levels so far...madness:w0000t:

Comment

• Nαι, κανονικά έχει 310. Για τις πίστες τώρα πραγματικά δεν ξέρω με τι κριτήριο τις μετράει, έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο . Πάντως το πας πολύ δυνατά, σύντομα θα κλείσει και για σένα αυτός ο κύκλος. Η 6-5x είναι ένας εφιάλτης, αλλά είναι τόσο τέλεια πίστα .

Comment

• Οk το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα για καποιο λογο θελω να γραφω συνεχεια την προοδο μου

Τελος ολος ο 5ος κοσμος σε οτι αφορα τα καθαρα επιπεδα, εχω ανοιξει πλεον ολα τα warp zones αλλα προς το παρον εχω καταφερει να βγαλω μονο ενα (edit 2 )...

Αυτα που μενουν λοιπον για να κλεισει ο μεγαλος αυτος κυκλος ειναι 2 πιστες απο τον 7ο κοσμο (Dark Cotton Alley), 1 πιστα απο τον 6ο κοσμο (6.5x) + το Boss και τελος τα 2 warp zones του 5ου κοσμου (the guy yeah baby ). 5 levels + Boss επι της ουσιας.

Εχω ακομα να μαζεψω 9 bandages + αυτο στο cotton alley οποτε μαλλον προς τα εκει θα κινηθω μιας και τα επιπεδα που μενουν θελουν πολυ δουλεια.

Οπως προεβλεψε ο evans ειμαι πλεον

Total Progress: 96%
                  Light World: 100%
                  Dark World: 98%

Levels Beaten: 301

Παντως δεν περιμενα να το ξαναπιασω δυναμικα, ημουν σιγουρος οταν το αφησα οτι δεν μπορουσα να παω παραπερα ποσο μαλλον τωρα που η χρονικη αποσταση αφαιρει πολλα απο το skill, ωστοσο ισχυει αυτο

οnce you start getting owned, you can't stop playing

Πραγματικα παντως καταπληκτικο παιχνιδι, πιστευω δεν θα σταματησουμε να μιλαμε ποτε για το super meat boy...

Συνεχιζουμε!!

Comment

• Έπιασα αποφασισμένος από την περασμένη Πέμπτη το SMB. Τελικά ήταν θέμα timing και κάτι δε μου είχε καθίσει καλά την πρώτη φορά που το είχα πιάσει.

Μόλις έβγαλα το The Guy μετά από ένα δίωρο και ένα κύμα ευφορίας με έχει πλημμυρίσει.

Βασικά σε κάθε chapter προσπαθούσα αρχικά να κάνω τα πάντα και μετά να συνεχίζω με 100% στο επόμενο. Στο 4 βέβαια έπαιξα 6 πίστες από το Dark World και συνέχισα στο Chapter 5 όπου βρήκα και το warp zone και καταπιάστηκα να το ολοκληρώσω- μου αρέσει που έλεγα τελειώνω τους light world και μετά χαλαρά.
                    Οπότε πλεόν είμαι 100% στα τρία πρώτα chapters με όλα τα bandages και το chapter 4 με 44% και 7/20 bandages. To 5ο chapter μόλις το ξεκίνησα και είμαι στο 21% με 1/20 bandages. Λογικά θα πάω για τερματισμό στο light world και μετά σιγά σιγά τα dark world. Καταραμένα τα Α+ έχω χάσει τον ύπνο μου να μην έχω ούτε μία πίστα χωρίς Α+. Ακόμη και στο Teh internets προσπάθησα- σχετικά νωρίς βέβαια όταν ήμουν ακόμη 2ο chapter- αλλά δυστυχώς 3-4 τις έχω απλώς ολοκληρώσει.

πονάνε τα δάχτυλά μου λέμε:kill:
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Μόλις έβγαλα το The Guy μετά από ένα δίωρο και ένα κύμα ευφορίας με έχει πλημμυρίσει.
                      :dr00l::dr00l::dr00l::dr00l::resp::resp::resp:

Τι να πω εισαι ΘΕΟΣ!!! Πιστευα οτι δεν μπορει να βγει πριν εχεις το whole picture... You are the man!

Εμενα μου εχουν μεινει μονο 4 levels για το 100%, θα το πιασω ξανα μεσα στους επομενους μηνες (ειχα παθει ενα μικρο overdose η αληθεια ειναι και λογω των εξετασεων ηθελα λιγο την ηρεμια μου ).

Ειλικρινα you are stroooooooong

Comment

• Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις βγάλει όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Τι να λέμε τώρα για το Guy. Επίσης τι ακριβώς είναι το Internetz ? Ξεκλειδώνεται κάπως ή πρέπει να το κατεβάσω ?

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Wtf ρε Κώστα, τι comeback είναι αυτό; Διαβάζω πρώτα το post του nooto και λέω "Ποιος έβγαλε το The Guy," διαβάζω το δικό σου και λέω "ΜΑ ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ GAME," διαβάζω όλο το post σου και λέω "Ok he is the true mastah" .

Καλή συνέχεια φίλτατε, το πας σωστά .

Comment

• ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο ρε Κώστα που έβγαλες την υπερπιστάρα!Συνέχισε σταθερά και δεν θα έχεις πρόβλημα μέχρι το τέλος,μην ανησυχείς!

Comment

• Xα χα...Thanks παίδες. Η αλήθεια είναι πως πείσμωσα και ήθελα να ξεμπερδεύω με τον βραχνά του The Guy από νωρίς. Τελικά, πάντως, δε μου φάνηκε τόσο απίστευτα δύσκολο. Προφανώς δεν το υποτιμώ απλώς πιστεύω πως πρέπει κάποιος να αφιερώσει ένα δίωρο+, να έχει κοιμηθεί καλά, να έχει πρόχειρο ένα καφέ ή τσιγάρα, να έχει χαλαρώσει- κοινώς να φέρνει σε Βραχμάνο βουδιστή...

Mου έκανε εντύπωση- δεν είμαι γενικά ήρεμος gamer- πόσο νηφάλιος ήμουν. Βέβαια στη δεύτερη πίστα, όπου θεωρώ πως ή τρίτη στήλη είναι απίστευτα σπαστική, όταν έφτασα στο τέλος και αντί να πάω στη bandage girl έπεσα σε ένα καρφί κάτι έσπασε μέσα μου Υπομονή και επιμονή θέλει. Το χειρότερο είναι πως εφόσον έχεις περάσει μία πιστα απλώς δεν μπορείς να το αφήσεις- πραγματικά είχε περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το xbox ανοιχτό όσο χρειαστεί μόλις έφαγα την ήττα της δεύτερης πίστας- ευτυχως δε χρειάστηκε

Η πρώτη και η τρίτη πάντως εφόσον προσαρμοστείς βγαίνουν κάπως άνετα η δεύτερη, θεωρώ, πως χωλαίνει λίγο με αυτά τα ανέβα κατέβα. Απλώς να πω πως βγάζοντας και το the guy μετρόυσα 9500 θανάτους- δεν έκανα κράτει μιας και πειραματίστηκα σε αρκετές πίστες ενώ το Teh Internets με γονάτισε...

Phantom Duck το Teh Internets πρακτικά είναι DLC αποκλειστικό για το 360. :S( και δωρεάν παρακαλώ!!) Η Team Meat ήθελε να το φέρει και σε Steam αλλά η Microsoft έχει άλλη γνώμη. Btw διαβάστε ένα πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο- making of για το Super Meat Boy που θα σας κάνει να το λατρέψετε ακόμη περισσότερο.

Respect στα παληκάρια που μίλησαν τόσο ανοιχτά, ειδικά μετά τον τρόπο που τους φέρθηκε η Microsoft.
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Το ξαναέπιασα κι εγώ μετά τις διακοπές σήμερα για πρώτη φορά, παρακινούμενος από τον Burai. Σχεδόν καθάρισα και με τον 7ο κόσμο, πλέον μου μένουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                                Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                                Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                                Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 A+
                                Κόσμος 5: 074 %, 14 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 39/40 A+
                                Κόσμος 6: 084 %, 1 Glitch Zone, 1/2 bosses, 9/10 Α+
                                Κόσμος 7: 095 %, 38/40 Α+

Total Progress: 100%
                                Light World: 100%
                                Dark World: 98%

Το χαμηλό ποσοστό στον 5ο κόσμο οφείλεται στο ότι δεν έχω τερματίσει κανένα Warp Zone, επομένως δεν έχω πάρει και κανένα Bandage από εκεί. Στον 6ο κόσμο μου μένει μία πίστα, και στον 7ο η 7-20 και 7-20x. Η 7-20 μου έχει βγάλει την πίστη. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι η 7-20x.

Ασχολήθηκα κι εγώ σοβαρά με το Guy σήμερα πρώτη φορά. Όντως, δεν μου φάνηκε τόοοοοσο δύσκολο όσο είχα φανταστεί, όμως προκειμένου να το βγάλεις πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά και να πας στον αγώνα με σκοπό να νικήσεις όσο και αν σου πάρει. Έπαιξα ένα μισάωρο και έφτασα περίπου λίγα πηδήματα πριν το τέλος της πρώτης πίστας. Βέβαια μου μένουν και οι άλλες δύο, επομένως κρατάω μικρό καλάθι

Αυτά που μου μένουν αναλυτικά είναι:
                                1ος κόσμος: Perfect Score
                                2ος κόσμος: Perfect Score
                                3ος κόσμος: Perfect Score
                                4ος κόσμος: Perfect Score
                                5ος κόσμος: 1 πίστα, 3 Warp Zones (με τα 6 Bandages που περιέχουν), 1 Warp Zone "The Guy" (και 1 Glitch Zone )
                                6ος κόσμος: 1 πίστα και το δεύτερο Boss
                                7ος κόσμος
                                : Δύο πίστες (7-20 και 7-20x)

Στην 7-12x έχω διαβάσει πως υπήρχε ένα bandage, αλλά τελικά ήταν glitch για το XBOX και αφαιρέθηκε από την Steam έκδοση. Έχω γυρίσει όλη την πίστα αλλά δεν βρήκα τίποτα, ξέρει κανένας τίποτα περισσότερο;

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X