Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• That's the reason we love indie devs ;) .

Comment

• Οκ, αυτό δεν το περίμενα. Έχω διαβάσει και τις συνεντεύξεις που έχουν παρατεθεί στο thread και πραγματικά τα παιδιά φέρονται με άψογο επαγγελματισμό, ενώ παράλληλα σέβονται απεριόριστα τους υποστηρικτές τους. Τους αξίζει να σαρώσουν τα βραβεία.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτές τις μέρες ασχολήθηκα με time attack καταφέρνοντας να ρίξω τους χρόνους μου. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα φαντάζουν όλα γυρνώντας πίσω. Λέω σιγά σιγά να πιάσω και το Teh Internets, ήξερα τα περί δωρεάν extra content αλλά δεν είχα ιδέα ότι μιλάγαμε για 5 ολόκληρους κόσμους δωρεάν lol.

Έπος.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

•  

Oh yeah!!! 100% at last!!
          Για τέλος μου είχαν μείνει τα περισσότερα warp zones από 5ο και 4ο κόσμο όπως και τα περισσότερα bandages- είχα 70% τον 4ο και 80% τον 5ο. To Scyscraper ήταν απίστευτο warp zone. Το πιο σπαστικό χαλαρά για μένα- για όλο το game- ήταν η τρίτη πίστα του Meat is Death- οι ανεμιστήρες γενικά μου τη σπάνε απίστευτα πολύ.

Τώρα στο δια ταύτα δεν ξέρω τι άλλο να γράψω... Ίσως το καλύτερο platformer που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ εθιστικό, δε θυμάμαι πρόσφατα να είχα τέτοιο κόλλημα με το Α+. Παράλληλα όπως έχουμε πει όλοι μας, αυτό το θέμα είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο υπήρχε για εμψύχωση, συμβουλές, ψυχανάλυση κτλ.

Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ σιγά σιγά και μετα glitch zones και φυσικά τα Teh Internetz( αν και ήδη έχω παίξει κάποιες σκόρπιες πίστες)
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Συγχαρητήρια από πλευράς μου, αν και πλέον γνωρίζαμε λίγο πολύ πως ήταν θέμα χρόνου, μιας και είχες ήδη ξεφορτωθεί τα μεγάλα παλούκια. Καλώς ήρθες στο γκρουπ. Επίσημα δηλαδή πλέον, έχουμε 6 άτομα. Evans, Laharl, Phantom, Loggo, Nooto και Burai.

Το warp zone που λες ήταν όντως δύσκολο, όμως δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψε και τόσο. Έφυγε μαζί με τα υπόλοιπα 2 warp zones του κόσμου την ίδια ημέρα. Για εμένα, το πιο δύσκολο ήταν το Skyscraper που απαιτούσε να είσαι συνέχεια στην τσίτα. Τα Glitch Zones δούλεψέ τα τώρα που έχεις φόρα, θα τα βγάλεις πολύ εύκολα. Έχουν πολύ ωραίο level design, ειδικά του 3ου κόσμου. Θυμάμαι το είχα παίξει με το που πήγα στον 3ο κόσμο και μου βγήκε η πίστη ανάποδα. Προσωπικά θα το κατέτασσα σε κατηγορία 4ου ή 5ου κόσμου.

Το υπογεγραμμένο κουκλάκι από πού το τσίμπησες;

Comment

• To Skyscraper δεν ξέρω γιατί, δε με δυσκόλεψε σχεδόν καθόλου. Τη δεύτερη φορά που έφταση στην 3η πίστα το πέρασα- εκείνο το σημείο με το καρφί στο τέλος, που είναι και η μόνη παραφωνία δλδ μιας και η πίστα είναι αρκετά εύκολη σε σχέση με τις δύο πρώτες.

Τώρα προσπαθώ την 6-5x μήπως και βελτιώσω το χρόνο και θα τσεκάρω χαλαρά πλέον και τα glitch zones.

To statue το πήρα από το e-shop της Team Meat στο etsy.com.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Πήρα τελικά το παιχνίδι από το Steam μιας και το έχουν μισοτιμής λόγω των γενεθλίων. Κατάφερα να περάσω και τα saves που είχα μέχρι στιγμής και πλέον μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι όπως του αρμόζει.

Με το που πέρασα τα saves, δεν μου δόθηκαν ορισμένα achievements, όμως ευτυχώς τα πιο σημαντικά (Golden God κλπ) τα έχω. Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως ενώ μου έχει κρατήσει τους χρόνους σε κάθε πίστα, δεν μου τους εμφανίζει στα leaderboards. Για να τους εμφανίσει, πρέπει να ξαναβγάλω την κάθε μία πίστα ξεχωριστά, με οποιονδήποτε χαρακτήρα, κάνοντας οποιονδήποτε χρόνο. Μου έδωσε έτσι την καλύτερη αφορμή για να ξαναπάρω το παιχνίδι από την αρχή και να ξεκινήσω time attack

Ξαναπήρα τις πίστες από την αρχή, και μέχρι τώρα έβγαλα τον 1ο & 2ο κόσμο και τον 3ο light. Ευτυχώς αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, οι πίστες είναι ήδη γνωστές, έχω ξεκλειδώσει ήδη όλους τους χαρακτήρες για να επιλέγω όποιον θέλω, και δεν έχω να ανησυχώ για bandages και warp zones. Με λίγα λόγια γουστάρω όσο δεν πάει άλλο, αυτό το πρόβλημα σε συνδυασμό με τα leaderboards μου δίνουν αφορμή για να ασχολούμαι με τις ώρες με το παιχνίδι

Το Super Meat World έχει ΠΟΛΥ πράμα. Μερικά επίπεδα είναι απολαυστικότατα, θα μπορούσαν άνετα να είχαν συμπεριληφθεί στο κανονικό παιχνίδι. Έχει επίσης επιλογή για random generated κόσμους ανάλογα με τη δυσκολία που επιλέγεις, με τις καλύτερα βαθμολογημένες από το κοινό πίστες. Ωραία πράματα, θα έχω να ασχολούμαι με το Super Meat Boy για πολύ καιρό ακόμα.

Evans (κυρίως, αλλά και όποιος άλλος θέλει), το όνομά μου στο steam είναι "duck.phantom". Πρόσθεσέ με για να συγκρίνουμε χρόνους. Ο 3ος light κόσμος νομίζω πως έχω ξαναπεί πως είναι ο αγαπημένος μου. Σε ορισμένες πίστες του έχω κάνει πολύ καλούς χρόνους με τη Naija και τον Captain Viridian, μπαίνω στους πρώτους 300 ή ακόμα και 200.

EDIT
                Όταν εγκατέστησα το παιχνίδι στη Steam ήμουν στη θέση 2.000και-κάτι-ψιλά. Ύστερα από απανωτά speed runs (και κάμποσες ώρες) κατατάσσομαι στη θέση 1.907 με συνολικό χρόνο 3.741,18. Ενδιαφέροντα στατιστικά, τόσον καιρό δεν μπορούσα να τα δω.

Comment

• Phantom θα σε κάνω add, αλλά το παιχνίδι το είχα παίξει στο 360, όχι στη Steam, οπότε ό,τι σύγκριση και να κάνεις θα είναι άκυρη :/ . Θέλω πολύ να ασχοληθώ ξανά και πριν κανά μήνα το ξεκίνησα πάλι, αλλά πέρασα μόλις τον πρώτο κόσμο και αυτόν χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο χρόνος μου έχει αρχίσει να είναι κάπως περιορισμένος, η πίεση αρχίζει και αυξάνεται, το wireless adapter χάλασε (άρα δεν μπορώ να παίξω με χειριστήριο μέχρι να αγοράσω καινούριο), οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι ο ιδανικός "αντίπαλος" αυτή τη στιγμή . Πέρασαν και δέκα μήνες από τότε που πήρε το 100% και η σκουριά είναι εμφανής xD . Θα προσπαθήσω να το βάλω στο πρόγραμμα, αν και σε λίγες μέρες θα παραλάβω το Sonic Generations.

Comment

• Οκ, σε έβαλα στη λίστα (ο πρώτος μου εικονικός φίλος ). Απλά είπα κυρίως εσένα επειδή θυμάμαι πως είχες ξεκινήσει χαλαρά στο Steam πριν λίγο καιρό και είπα να είμαστε συνδεδεμένοι για να βλέπουμε τι γίνεται. Αν μη τι άλλο, στην 3-11x πιστεύω θα ρίξεις ένα replay με τους νέους χαρακτήρες :xp:

Comment

• Είπα να βάλω λίγο SMB τώρα που μου ήρθε το wireless gaming receiver και έπαθα ένα μικρό σοκ από τους χρόνους του Phantom. Δεν ξέρω τι έκανες, αλλά εντυπωσιάστηκα με τους χρόνους που πέτυχες στον πρώτο κόσμο (εκεί βρίσκομαι) και αποφάσισα να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να σε φτάσω ή/και να σε περάσω. Βέβαια έχω μόνο το Meat Boy, οπότε έπαιξα μόνο τις πίστες που τερμάτισες με Meat Boy. Αν θυμάμαι καλά λοιπόν κατάφερα να περάσω όλα τα scores σε Light World 1 και τώρα παλεύω το Dark World.

Αρχηγέ είσαι κορυφή απλά .

Για πες όμως, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ score στην 1-12x πώς στο καλό το βρήκες; Κατάλαβα πιο shortcut χρησιμοποίησες και κατάφερα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ, αλλά ο χρόνος που έκανες ξεπερνιέται πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα. Magic fingers, όχι αστεία . Μόνος σου το ανακάλυψες το shortcut;

Comment

• Μόλις είδα πως απάντησες στο thread, ήμουν σίγουρος πως θα σχολίαζες τους χρόνους μου :xp:

Άσε, με το που πέρασα το παιχνίδι στο Steam και μου εμφάνισε τα Leaderboards, κάηκα εντελώς. Άρχισα και replay όλες τις πίστες με τη σειρά για να μου εμφανίσει τους χρόνους (λόγω κάποιου bug δεν μου τους εμφανίζει αν δεν βγάλω πρώτα clear ξανά την κάθε πίστα) και ξαναμπήκα στο τρυπάκι. Πήρα τις πίστες με τη σειρά και σε όσες μου άρεσαν, δεν τις άφηνα αν δεν έμπαινα στους πρώτους 1.000. Και όπου έβλεπα πως είχα περιθώρια βελτίωσης του έδινα και καταλάβαινε για τα καλά Για να καταλάβεις κάψιμο, από τη θέση 1.907 με συνολικό χρόνο 3.741,18 που ήμουν πριν 6 ημέρες, τώρα είμαι στην 848 με χρόνο 3.415,57. 330 δευτερόλεπτα κάτω. Αφού σε κάποια φάση άρχισα να το ξαναβλέπω στον ύπνο μου, τι να λέμε τώρα :xp:

Στον 5ο Dark κόσμο έχω κάνει πολύ καλούς χρόνους παρεμπιπτόντως. Σε πάρα πολλές πίστες είμαι μέσα στους 500, όμως με διάφορους χαρακτήρες εννοείται, όχι μόνο με Meat Boy.

Για την 1-12x μην με ρωτήσεις πώς κατάφερα να το κάνω, προσπαθούσα να σπάσω τον χρόνο μου και δεν μπορούσα με την καμία. Τώρα για το shortcut ok, πιστεύω πως δεν ήταν και τόσο κρυφό. Όταν έχεις βγάλει όλο το παιχνίδι καταλαβαίνεις πότε χωράς ανάμεσα στο πριόνια και πότε όχι. Το πώς θα καταφέρεις να το υλοποιήσεις είναι άλλη υπόθεση βέβαια.

Το πιο αναπάντεχο κενό πάντως σε πριόνια το είχα βρει στην 5-8x. Αν στα πριόνια που ξεκινάνε στο 0:12 κολλήσεις στον αριστερό τοίχο, θα κατέβεις κάτω ανέπαφος σαν κύριος. Δοκίμασέ το στο XBOX αν θέλεις.

Σήμερα είναι ολίγον τι περασμένη ώρα, από αύριο θα δω τους χρόνους για να δω πόσο με ξεφτίλισες Αν και έλεγα να βγάλω ακόμα 5ο light κόσμο , 6ο και 7ο πριν ασχοληθώ με τόσο βαθιά speed runs.

Comment

• Το παίζω στο laptop, το Xbox 360 είναι πίσω Ελλάδα και δύσκολα θα ανέβει εδώ πάνω. Ήθελα να σε ρωτήσω κι όλας για κάτι συχνά κολλήματα που έχω. Με πετάει από το παιχνίδι που και που, βγάζοντάς μου ένα μήνυμα για ένα bug. Σου συμβαίνει κι εσένα;

Πάντως, δυστυχώς, δεν μπορώ να αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο στο παιχνίδι αυτήν την περίοδο. Οι απαιτήσεις του master αρχίζουν να αυξάνονται, ενώ ταυτόχρονα ψάχνομαι για άλλα θέματα, οπότε δεν είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να συγκρίνεις χρόνους . Δεν έχω και τόσο φρέσκο τον τίτλο, οπότε αυτά που εσύ κάνεις για την πλάκα σου, εμένα μου παίρνουν αρκετή ώρα.

Θα προσπαθήσω να μη δω videos, γιατί η μαγεία του να σπάσεις ένα ρεκόρ, είναι να βρεις το ιδανικό shortcut. Όταν στην 1-12x είδα το 1.3 που έκανες, απόρρησα, αφού εγώ είχα κάνει 8+. Δε δυσκολεύτηκα να βρω το κόλπο εν τέλει, αλλά ήταν σίγουρα ευχάριστη ανακάλυψη .

Δεν υπόσχομαι πολλά λοιπόν, αλλά να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι ένας σπαστικός Evans θα προσπαθεί, αραιά και που, να χαλάει τους χρόνους σου .

Edit: Έβαλα 10 λεπτά σήμερα, για να τελειώσω τον πρωτο κόσμο, και αυτό το bug που με πετάει από το παιχνίδι εμφανίστηκε τουλάχιστον 5 φορές. Δεν ξέρω που οφείλεται, είναι πάντως εξαιρετικά εκνευριστικό. Σε τυχαία σημεία μάλιστα πέφτει το frame και πρέπει είτε να πατήσω pause και resume, είτε να βγω από το παιχνίδι και να ξαναμπώ.

Edit 2: Το έλυσα με windowed mode (lame). Τέλος και ο πρώτος κόσμος με 100% και ανανεωμένους χρόνους . Στην 1-15x μάλιστα κατάφερα κάτι καλό.

Comment

• Αυτό το bug ή ό,τι άλλο είναι που σε πετάει έξω ναι, μου έχει εμφανιστεί κι εμένα μερικές φορές. Όμως στις 20κάτι συνολικά ώρες που γράφει το steam, το πολύ να μου έχει εμφανιστεί 3 φορές. Framedrop μου έχει εμφανιστεί πάλι 2-3 φορές, όμως για ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά, όχι κάτι extreme.

Comment

• To laptop του κρεμανταλα μας ειναι χαλια ρε, για αυτο του βγαζει bugs. Πουλα το Evans και παρε αμεσα Alienware, τι να λεμε.... Αλλα ετσι ειναι, αν εισαι ασχετος απο τεχνολογια... lol (θα τις φαω...)
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Alienware, overpriced οσο δεν παει..

Comment

Working...
                                X