Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το shortcut στην 1-12x κάνει μπαμ, είχα κάνει 1.75 με τον flywrench (τη γραμμή lol).

    Γενικά, μόλις έχεις λιώσει το παιχνίδι για το 105% και γυρνάς για τα speed runs, έχοντας την εμπειρία αλλά και τη γνώση του τι παίζει με όλους τους χαρακτήρες... βλέπεις πράγματα που δε μπορούσες να δεις πριν. Εγώ, μετά το playthrough που έκανα σε speed run mode, έφτασα τον χρόνο ολοκλήρωσης στα 3137.79, ήμουν θέση 445 και τώρα έχω πέσει στο 477.

    Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, με τα speed runs, τα deaths πήγαν ooooveeeeer 20.000. Αρρώστια λέμε.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

    Comment


    • Originally posted by i Have no Equal View Post
      Alienware, overpriced οσο δεν παει..
      Αντί για alienware παίρνεις ενα αξιοπρεπέστατο laptop και ένα τούμπανο desktop.-

      edit:

      @loggo καλά είπαμε, δεν είναι και τόσο εύκολο να το δεις . Αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι θα το έπαιρναν χαμπάρι αν δεν έβλεπαν ένα υπερβολικά χαμηλό χρόνο στα leaderboards.

      Comment


      • Είναι ότι γνωρίζεις τους χαρακτήρες.

        Αν δεν ήξερα τι παίζει με τον flywrench (ότι δηλαδή μπορεί να κάνει triple jump και να γίνεται απλή γραμμή για να περάσει εύκολα ανάμεσα) δε παίζει να το έβλεπα. Με το που είδα όμως το άνοιγμα λέω "όπα, εδώ παίρνουμε flywrench for great justice".

        Χωρίς τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δε παίζει να το σκεφτόμουν ποτέ.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

        Comment


        • Εγώ πάλι με τον Kid έχω βγάλει μερικά speed runs με τρελά shortcuts. Στην αρχή σνόμπαρα τον χαρακτήρα, όμως τελικά είναι τεράστια βοήθεια σε μερικές πίστες. Στην 4-2x για παράδειγμα δεν είχα ανάγκη να περιμένω την πλατφόρμα και την τελείωσα πολύ νωρίτερα.



          Μπορείς να περάσεις και πριν το πριόνι στο 00:08, μειώνοντας έτσι άνετα τον χρόνο κατά 3-4 δευτερόλεπτα. Βέβαια η συγκεκριμένη πίστα βγαίνει και με άλλους (Naija π.χ.) όμως γενικά σαν χαρακτήρας είναι πολύ βολικός σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Επίσης βάλανε και τον εξωγήινο στην Steam έκδοση και κάτι ακούγεται και για Tim. Μακάρι να ισχύσει.

          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

          Comment


          • Ο Kid είναι όντως φοβερός χαρακτήρας. Νομίζω ότι, μετά τον Meat Boy, είναι αυτός που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο στο παιχνίδι.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

            Comment


            • Το παιχνίδι είναι κόλλημα. Τώρα παίζω τον 7ο κόσμο που θυμόμουν ως κόλαση και βγαίνει σχετικά εύκολα. Εύκολα που λέει ο λόγος δηλαδή, παλούκι είναι οι πίστες αλλά τώρα μου φαίνονται πιο εύκολες απ' ό,τι τις θυμόμουν. Evans, στον πρώτο κόσμο σε μερικές σε κόντραρα, σε μερικές σε πέρασα και σε μερικές τα παράτησα. Αλλά στην 1-4x πιστεύω πως έκανα σχεδόν flawless run, έχω κρατήσει και death-less replay

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • Αδελφέ, μακάρι να μπορούσα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο, θα το χαιρόμασταν και οι δύο πάρα πολύ . Ενα 100% save file προσφέρει κάποιες ανέσεις, όπως κάποια έτοιμα scores και τους λοιπούς χαρακτήρες. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο Meat Boy, Headcrub και έναν ακόμα, ενώ βρίσκομαι στον 2x Dark World. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι προτεραιότητα δεν έχει τόσο το να κάνω τους τέλειους χρόνους, όσο το να περνάω πίστες που ήδη έχω περάσει, ώστε να ολοκληρώσω ξανά τον τίτλο - πρέπει και να επανακτήσω τη φόρμα που είχα πριν από 10 μήνες .

                Πάντως θα συμφωνήσω σε αυτό που λες. Τόσο καιρό μετά και οι κινήσεις βγαίνουν - και πάλι - με κλειστά τα μάτια. Κατάφερα να κοντράρω scores που έκανες, έχοντας φρέσκο τον τίτλο, σε πολλές πίστες μάλιστα πέτυχα καλύτερους χρόνους με την πρώτη.

                Περιττό να πω ότι σήμερα παρέλαβα Sonic Generations και με τα posts σου με κάνεις να θέλω να παίξω SMB και όχι Sonic .

                Όταν προχωρήσω λίγο θα επιστρέψω στις πρώτες πίστες ;) .

                Comment


                • Ενώ έκοβα βόλτες στο Newgrounds, βρήκα τον πρωτότυπο τίτλου του παιχνιδιού, το Meat Boy Ρίξτε μια ματιά, για flash game είναι μεγάλο με αρκετό περιεχόμενο, το έχει η Team Meat αυτό απ' ό,τι φαίνεται. Επίσης αν και η μουσική είναι πάνω κάτω ίδια, έχει μερικές ενδιαφέρουσες παραλλαγές των κομματιών που ήδη ξέρουμε. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει τους 2 πρώτους κόσμους με όλα τα bandages

                  Meat Boy @ Newgrounds
                  Για να συνδέσετε χειριστήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JoyToKey, το οποίο στην ουσία περνάει commands του πληκτρολογίου στο χειριστήριό σας.

                  PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                  Comment


                  • Μόλις μπήκα μέσα και είδα στα leaderboards τον Evans με 310 levels complete. Δεν έκατσα να δω τις πίστες μία μία όμως δεν έχω λόγο να πιστεύω πως δεν είναι όλες Α+. Δεύτερη φορά 100% στο Super Meat Boy, respect, τι να λέμε τώρα Έχεις και πολύ καλό χρόνο βλέπω, μέσα στην πρώτη χιλιάδα καμμένων Αλήθεια, με πόσους θανάτους έκανες clear; Εγώ είμαι πάνω από 30κάτι χιλιάδες.

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • Για χάρη σου ξαναμπαίνω, τι άλλο θες .

                      Ευχαριστώ για την αναφορά και τα συχαρίκια . Είμαι πολύ μακριά βέβαια από τη δικιά σου θέση και τους δικούς σου χρόνους, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Σε πολλές πίστες σε κοντράρισα, σε λίγες σε πέρασα, σε πολλές με ταπείνωσες πανηγυρικά . Συνολικά μου πήρε 22 ώρες και 6565 θανάτους (2000 λιγότερους από την πρώτη φορά), ενώ ολοκλήρωσα και τις 6 glitch zones, κάτι που δεν έκανα στο πρώτο 100% του Xbox 360.

                      Η συνολική εμπειρία ήταν κατά πολύ ανώτερη της αντίστοιχης πρώτης. Παίζοντας όλες τις πίστες από την αρχή είδα πολλά πράγματα και στοιχεία των επιπέδων που απλά μου διέφευγαν. Δυστυχώς δύναμη για συνέχεια δεν υπάρχει, οπότε σας το παραδίδω, κύριε Phantom, με τις καλύτερες ευχές για την πρωτιά .

                      Comment


                      • To ειχα αγορασει πριν λιγες μερες μαζι με το γνωστο bundle και ειπα σημερα να το βαλω λιγο να δω τι παιζει. Δεν ασχοληθηκα πολυ και δεν ξερω και αν εβαλα να παιξω την πιστα που ας πουμε θεωρειται πρωτη (μου φανηκε λιγο χαοτικο το μενου), αλλα ειχα τουλαχιστον καμια 50αρια θανατους χωρις να φτασω ουτε στο μισο της πιστας. Ακολουθει και εξεταστικη οποτε δεν ξερω αν θα μπω στη διαδικασια να μετρησω τις αντοχες μου με το παιχνιδι

                        Comment


                        • Το ξεκινησα τελικα... Εχω βγαλει ολο τον light του πρωτου κοσμου με Α+ και σχεδον τις μισες του dark. To παιχνιδι ειναι σκετο ΕΠΟΣ αλλα δεν ξερω αν θα το φτασω ως το τελος, ειναι δυσκολη περιοδος και μαλλον το παιχνιδι δεν προσφερεται για χαλαρα sessions. Δυστυχως εχασα και τις καλες εποχες που το λιωνανε 4-5 ατομα και απο εδω οποτε ο ανταγωνισμος ειχε χτυπησει κοκκινο.

                          Comment


                          • Ωραίος sub_zero, να ξέρεις πως η σκέψη μας είναι μαζί σου Δώστου να καταλάβει, το Meat Boy είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Btw αν το παίζεις στο steam μπορείς να με προσθέσεις για να έχω περισσότερους φίλους (), και εσύ να βλέπεις τους χρόνους μου. Το όνομά μου είναι duck.phantom .


                            Παρεμπιπτόντως κάτι που με παραξένεψε, ήμουν στη θέση 700κάτι με χρόνο περίπου 2.900 δευτερόλεπτα και μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού κατέληξα στη θέση 800φεύγα με χρόνο 3.100 δευτερόλεπτα. Hackers or something ?

                            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                            Comment


                            • πως το κανω να παιζω στο steam?

                              Comment


                              • Το είπα επειδή είδα πως το αγόρασες από το Humble Bundle που δίνει Steam Keys και υπέθεσα πως το παίζεις εκεί πέρα. Προϋποθέτει να έχεις account στο Steam, αν δεν έχεις ή δεν θέλεις να κάνεις, τότε δεν γίνεται Αν έχεις account, τότε πήγαινε στο link που σου έστειλαν και επίλεξε την επιλογή "click here for your Steam keys". Τα περνάς στο Steam και ξεκαθάρισες.

                                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                                Comment

                                Working...
                                X