Originally posted by Evans
View Post
. Έκανα κάτι λάθος άραγε;
. Έκανα κάτι λάθος άραγε;

.
. Εγώ το ξεκίνησα βέβαια, οπότε δε με παίρνει να γκρινιάζω xD .
. Θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από guides, αν και ξύνομαι να ανοίξω ένα youtube video για να δω που ακριβώς βρίσκεται η γάτα. Απορώ πώς γίνεται να μου ξέφυγε ένας ολόκληρος NPC
.
. Πέρασα από αυτό το σημείο 100 φορές και δεν πήρα χαμπάρι το γατί στο παράθυρο. Observation skills, -9999.
), δημιούργησε την οπτασία της Gwynevere για να επικοινωνεί με όσους επισκέπτονται το Anor Londo. Εξού και η ύπαρξη μόνο ενός αγάλματος στην αριστερή πλευρά του Lord Gwyn: ο πρωτότοκος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια, οπότε η μορφή της Gwynevere είναι η μόνη που διακρίνεται.
αλλα γενικα τον μεγαλωσαν σαν κοριτσι διοτι δεν αντιθεση με ολη την οικογενεια που ηταν sun related gods αυτος αντλουσε τις δυναμεις του απο το φως της σεληνης (sailormoon και ετσι
). O Solaire οπως ειπε ο Straier δεν ειναι confirmed οτι προκειται για τον first born αλλα εγω προωπικα θεωρω οτι οντως ειναι ο πρωτος γιος του Gwyn
(γενικα υπαρχουν στοιχεια για να το στηριξεις αν και overall ειναι οντως μεγαλη κουβεντα). Tωρα αν συνδεσεις αυτα που σου λεει η Gwynevere-Gwyndolin, αυτα που λεει ο Frampt και το γεγονος οτι το Anor Londo που βλεπεις ειναι ενα illusion (το οποιο μπορεις να σπασεις) θα δεις οτι αυτα που σου λενε απο την αρχη περι chosen undead και διαδοχης του Gwyn στο link the fire μπορει να μην ειναι αυτο που φαινεται. Anyway το μιλαμε καθως προχωρας.
.
. Δε βαριέσαι, ένα dagger εχασα από ότι διάβασα, οπότε δε σκάω. Στον 2ο playthrough.
), δημιούργησε την οπτασία της Gwynevere για να επικοινωνεί με όσους επισκέπτονται το Anor Londo. Εξού και η ύπαρξη μόνο ενός αγάλματος στην αριστερή πλευρά του Lord Gwyn: ο πρωτότοκος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια, οπότε η μορφή της Gwynevere είναι η μόνη που διακρίνεται.

. Δε βαριέσαι, ένα dagger εχασα από ότι διάβασα, οπότε δε σκάω. Στον 2ο playthrough.
.
).

Leave a comment: