Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied
    Halo 3 Legendary Map Pack Tailer
    http://www.gametrailers.com/player/32506.html

AWESOME!

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Minor Spoilers Altair ;)

Σεβαστες και τεκμηριωμενες οι αποψεις που παρατεθηκαν αν και θα διαφωνησω αγαπητοι συν-forumαδες μου.Για μενα το σεναριο και συναισθηματικες προεκτασεις εχει και φιλοσοφικες και η αναπτυξη των χαρακτηρων ειναι ικανοποιητικοτατη.Απλως υπαρχει ενα γενικα μινιμαλιστικο,λακωνικο υφος οσον αφορα αυτη την κατευθυνση πραγμα που πιστευω συμβαινει λογω του οτι η σειρα (οπως ειχα συζητησει και με τον Boy μια μερα over Live) δε θελει να κουρασει τον χρηστη με σοβαροφανεις τοποθετησεις και κινειται (σε γενικες γραμμες) σε πιο ευπεπτα πλαισια.Για τον πραγματικο ενδιαφερομενο υπαρχει απειρο lore για αναζητηση και αναλυση χωρις να ειναι απαραιτητο για να απολαυσει κανεις τον τιτλο.Ορισμενοι - το καταλαβαινω - θα μουτρωσαν με τη σχεση Cortana - John ομως για να κατανοηθει αυτο το μερος του σεναριου πραγματικα φιλτατοι πρεπει να διαβαστουν τα βιβλια (τονιζω πως αυτο το υλικο ειναι για τους hardcore fans της σειρας κι οχι για ολο τον κοσμο).Το τελος προσωπικα με αφησε δακρυβρεχτο - κυριως διοτι τρεφω μεγαλη αγαπη για τον 117 και παραλληλα το ολο concept της αδελφοσυνης των φυλων με τις οποιες ο χρηστης μαχοταν απο τις αρχες του 2002 προκαλει ριγη μεσα απο τον τροπο με τον οποιο δινεται (η σκηνη οπου οι Sangheili μεταφερουν τα οπλα των ανθρωπων and vice versa ειναι κατα τη γνωμη μου απο τις καλυτερα σκηνοθετημενες ever).Τωρα οσον αφορα το τελος για μενα ηταν παρα παρα πολυ καλο αν οχι τελειο κι οπως και να εχει σημασια εχει το ταξιδι κι οχι ο προορισμος...Αυτα,με σεβασμο στις γνωμες ολων.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μωρέ θα συμφωνήσω πλήρως, ούτε φιλοσοφικές προεκτάσεις περίμενα να έχει, ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων. Σαν ένα sci-fi σενάριο το πήρα από την αρχή, απλώς ο πήχης εκτοξεύτηκε στα ύψη με το δεύτερο μέρος της σειράς, το οποίο έδωσε ΠΑΡΑ πολλά πράγματα, έθεσε πολλά ερωτήματα και πραγματικά με μάγεψε.

Το 3, όμως, πιστεύω ότι έδωσε μία πολύ απλή και λιτή εξήγηση για τα πάντα, αποφεύγοντας να εξηγήσει πάρα πολλά πράγματα και μένοντας απλώς στην επιφάνεια. Οι αμερικανιές aka στερεότυπα με χάλασαν επίσης πολύ, ακριβώς γιατί δε φάνηκε, από το 2, να πέφτει σε τέτοια, κατ'εμέ, λάθη. Με χάλασε πολύ ο ρόλος της Cortana (sentimental AI, noooo), το cheesy φινάλε (o masterchief έμεινε στο πουθενά) και ο ρόλος της ανθρωπότητας. Αν τα δω καθαρά σαν ένα απλό σενάριο θα πω ΟΚ, ωραία όλα αλλά πραγματικά τίποτα ιδιαίτερο. Ξαναλέω, όμως, ότι το 2 έδωσε πάρα πολλά και έθεσε τις βάσεις για κάτι πραγματικά άψογο.

Τέλος πάντων, θα ψάξω λίγο τα links που με έδωσαν οι songokou και ren για το σενάριο πέραν των παιχνιδιών, αν και για μένα μόνο δύο είναι τα ερωτήματα που χρειάζονται απαραίτητα απάντηση: Από που προέκυψε το Covenant και από που προέκυψε το Flood. Αν, πάλι, υπάρχει και περαιτέρω εξέλιξη του σεναρίου, πάω πάσο και θα ήθελα να το δω σε παιχνίδι και όχι σε νουβέλα.

Τέλος πάντων, ίσως να μην έχει αξία να το ψάχνω και τόσο πολύ. Απλώς μου έκανε πραγματικά πολύ κακή εντύπωση το τέλος και η όλη τροπή που πήρε το σενάριο με το τρίτο επεισόδιο. Περίμενα πολλά και δε μου δόθηκε ούτε καν μία σκηνοθεσία ισάξια του 2. Kudoz βέβαια πρέπει να δοθούν στο art direction, υπήρχαν κάποιες πραγματικά τέλειες σκηνές. Κρίμα που δε συνοδεύτηκαν και από τις ανάλογες σκηνές.

Ουφ, πάμε για άλλα και σύντομα για replay σε legendary .

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Δυστυχως η γενικοτερη εντυπωση που αφησε το παιχνιδι ειναι πως το HALO 3 φτιαχτηκε περισσοτερο για το multiplayer παρα για το single, κατι το οποιο δεν υπαρχει για τα δυο πρωτα...[/b]
    Μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος (κι εγώ μαζί) για το 2</span>, που ήταν και το πρώτο τότε mainstream online console fps κι εκεί έπεσε το βάρος της δημοσιότητας, ενώ δεν είχε τόσο polished campaign όσο το 3ο μέρος ή το 1ο για την εποχή του.Το έχει παραδεχτεί κι η ίδια η Βungie άλλωστε.
    Mην αναφέρω και το cliffhanger ending...

Πέρι της σειράς τώρα...

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο evans ότι είναι λίγο οverrated από μερίδαν οπαδών του(τι δεν είναι όμως; ) ελέω console exclusivity hype (βέβαια, για τον ίδιο λόγο είναι και underrated... ;) ) και επειδή είναι mainstream (οπότε είναι μονίμως μέτρο σύγκρισης ή κομπλεξικών εμμονών) και κατά διαστήματα υποπίπτει σε κλισέ ή cheesy <<αμερικανιές>>.Eπίσης σωστή είναι και η διατύπωση ότι υπάρχουν <<ανεξήγητες τρύπες>> στην όλη ιστορία (τα εισαγωγικά για...legendary λόγους )

Σίγουρα, αρχίζοντας φίλε evans την ενασχόληση με την σειρά περιμένοντας ανάπτυξη χαρακτήρων, φιλοσοφικά διλήμματα κτλ. όπως ίσως σου προσφέρουν αγαπημένα παιχνίδια ρόλων, δεν θα σε καλύψουν τα Ηalo.
    Με την ίδια λογική, κάποιος που περιμένει να δει φανταστικό,δυναμικώς εναλλασόμενο ΑΙ και set pieces με άμεση,έντονη δράση θα απογοητευθεί αν ασχοληθεί με ενα από τα προαναφερόμενα παιχνίδια ρόλων,παραβλέποντας τα θετικά τους.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κρίνοντας το γι αυτό που είναι, με κριτήρια του είδους καλύπτει πιστεύω.
    Το συνολικό <<πακέτο>> είναι άφταστο ακόμα.

Η πλοκή κατ εμέ δεν είναι μόνο τα όσα δείχνουν τα cut-scenes, αλλά και τα όσα κάνει ο παίκτης κατά το gameplay, οι καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, κτλ.Ούτε κι εγώ έχω διαβάσει τα βιβλία, ωστόσο ο λόγος που θεωρώ ότι έχουν πολύ καλό σενάριο τα Halo, είναι το όλο setting, η δυναμική κι οχι στατική εξέλιξη,oι χαρακτήρες κτλ. και -κυρίως- πως αυτά ενσωματώνονται στο gameplay.. ΙΜΗΟ εκεί εστιάζεται η ουσία παρά στην παθητική παρακολούθηση βίντεο ή κειμένου.

Μπορεί τα 1ο και το 3ο μέρος να μην έχουν τόσα cut-scenes όσο το 2ο μέρος αλλά είναι πολύ πιο balanced και <<γεμάτα>> παιχνίδια στο campaign.

Τόσο τα terminals που ανέφερε κι ο songoku όσο και οι πληροφορίες για τις φυλές,την ιστορία τους κτλ. προσθέτουν επίσης ΙΜΗΟ. Τέλος, [ spoiler ] <span style="color:#99FFFF">the fight is not over...yet
    [ /spoiler ]
    Τα βιβλία απλώς είναι αν κάποιος θέλει να εντρυφήσει περαιτέρω στο lore της σειράς.

Υ.Γ. Το Co-op λέει τρελά btw...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    <div class='quotetop'>(DjSolid &#064; Apr 2 2008, 01&#58;45 PM) [snapback]16810[/snapback]</div>
    Δυστυχως η γενικοτερη εντυπωση που αφησε το παιχνιδι ειναι πως το HALO 3 φτιαχτηκε περισσοτερο για το multiplayer παρα για το single, κατι το οποιο δεν υπαρχει για τα δυο πρωτα...
    [/b]
    Κοιτα σε αυτο δε συμφωνω καθολου...μπορει καποιοι να περιμεναν περισσοτερα πραγματα σεναριακα ( αν και οπως εχω ξαναπει το σεναριο δινει πολλα πραγματα , απλα δεν τα δινει με τον αμεσο τροπο που τα εδινε το 2 ) αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι το campain (που δεν ειναι μονο το σεναριο ) ειναι κατα πολυ ανωτερο απο αυτο των προηγουμενων επισοδειων .

Evans οταν το ξαναπιασεις για legendary ( αν δεν το εχεις κανει ηδη ) προσπαθησε να βρεις τα διαφορα terminals που προσθετουν ενδιαφερουσες πινελιες στο σεναριο και φυσικα να προσεξεις το επιπλεον κομματι που προστιθεται στον τερματισμο ;) .

Στα υπολοιπα περι σεναριου δε θα διαφωνησω...απο τη στιγμη που το πρωτο παιχνιδι ηταν η εισαγωγη , το τριτο ειναι λογικο να αποτελει εναn επιλογο . Απλα οπως εχω ηδη πει η ολη τριλογια αποτελει μια εισαγωγη σε κατι πολυ πολυ μεγαλυτερο , κατι που διευκρινιζεται περαιτερω με το τελος του 3 στο legendary .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ουφ πια με τα spoilers, σε topic για το Ηalo 3 είσαι, τι περίμενες να δεις; Τέλος πάντων, soz xD .

Τέλος πάντων, ο παράγοντας multi δεν είναι για μένα η δικαιολογία για τα πάντα. That&#39;s all.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ρε συ Evans τόσα κατεβατά γράφεις,γράψε ένα γ***μένο SPOILER ALERT υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι ακόμα ή μη γράφεις πράγματα από το σενάριο γράψε για το gameplay.έλεος δηλαδή.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Δυστυχως η γενικοτερη εντυπωση που αφησε το παιχνιδι ειναι πως το HALO 3 φτιαχτηκε περισσοτερο για το multiplayer παρα για το single, κατι το οποιο δεν υπαρχει για τα δυο πρωτα...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Συμφωνώ αν και δεν το έχω παίξει το Halo 3,μιας και σου έχω εμπιστοσύνη για το single player...ΩΣΤΟΣΟ το Halo και Halo 2 ένας λόγος που πήραν τόσο θετικό feedback ήταν το multiplayer το οποίο φαντάζομαι θα ισχύει και στο 3.
    Είχα διαβάσει reviews για το 2 αλλά και για το 3 που ήταν κάπως mehhh για το single player-ειδικά στο normal-αλλά για το multi τους έπλεκαν το εγκώμιο.

Προσωπικά μην έχοντας τελειώσει το 2 και προφανώς μην έχοντας παίξει το 3 δεν μπορώ να πάρω θέση παρά να κάνω μία παρατήρηση επάνω στο θέμα multi που για το Halo είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια-μην πω το σημαντικότερο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    spoilers

I finished the fight .

Λοιπόν, ξεκινώ από τα καλά, στα οποία δε θα δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα. ΟΚ το παιχνίδι ήταν τέλειο, από την αρχή μέχρι το τέλος η δράση τα έσπαγε, πολύ στρατηγική και πολύ έντονες στιγμές, τέλεια ατμόσφαιρα, όλα τέλεια τέλος πάντων, δεν έχω παράπονο, ΟΚ πιο εύκολο από το 2 αλλά και πάλι ήταν απολαυστικότατο. Λίγο αργότερα θα το παίξω και στο legendary για pure awsomeness, αλλά λίγο αργότερα γιατί η fps overdose δε θα μου κάνει καλό.

Πάμε στο αλλά .

Παίζοντας το 2 λέω "ΟΚ φοβερό το σενάριο, τίποτα ιδιαίτερο, αλλά έχει κάποιο ενδιαφέρον και σε κρατάει έντονα". Πολλά cut scenes, πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα, δεν ξέρω εμένα κάτι τέτοια μου δίνουν έναυσμα να προχωρήσω το παιχνίδι και για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Στο 3 δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, τίποτε απολύτως. Δύο ήταν τα μοναδικά cut scenes που με έκαναν να θέλω να παίξω για το σενάριο, το σημείο στο οποίο έπεφτε το High Charity στη Γη και το σημείο στο οποίο πήγαινες στο Ark. Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν προβλέψιμα και, ουσιαστικά, το μόνο πράγμα που δεν είχα υποψιαστεί ήδη από το τέλος του 2 ήταν η Ark, αυτό το installation 00 (νόμιζα ότι το Ark ήταν απλώς κάτι στη Γη που ενεργοποιούσε τα ΗΑLO).

Είχα κάνει δύο σενάρια, λοιπόν, στο μυαλό μου, ένα ήταν αυτό που είχα παραθέσει τότε και ένα αυτό που περίπου έγινε. Τι πιο cliche από το να σφάζεις τα πάντα με αυτόν τον τρόπο, με το να χάνεται στο πουθενά ο πρωταγωνιστής και με το να υπάρχει ένα τέλος στο οποίο όλοι θα κλαίνε στη μνήμη του. Το δε απίστευτο, ότι η ανθρωπότητα πάλι είναι ο "γαμώ" της υπόθεσης...

Δεν ξέρω, ή εγώ έχω άλλα standards για το καλό σενάριο, ή απλώς δεν είδα κάτι που θα έπρεπε. Το φινάλε για μένα ήταν τελείως αδιάφορο, καλά σκηνοθετημένο, βρωμάει ακριβή παραγωγή, αλλά καθόλου μα καθόλου ενδιαφέρον. Ερωτήματα υπάρχουν, φαντάζομαι θα εξηγούνται σε νουβέλες κτλ, όπως πώς προέκυψε η Covenant και πώς δημιουργήθηκαν τα Flood, ίσως εκεί να κρύβεται το ενδιαφέρον (δηλαδή έξω από τα όρια του παιχνιδιού).

Το Η3 είναι, όντως, με διαφορά το καλύτερο της σειράς overall, αλλά προσωπικά το 2 με κράτησε, μου έδωσε ένα κίνητρο για να παίξω, σε αντίθεση με το 3, που απλώς έπαιζα για να δω τη μία και μοναδική σκηνή, το τέλος. Ενώ στο 2 γινόταν της τρελής, το 3 ακολουθούσε μία πολύ πιο γρήγορη και με λιγότερο ενδιαφέρον εξέλιξη κατ&#39;εμέ, με μοναδική ωραία σκηνή το σημείο που σκοτώνεται η Keyes (όπως γράφεται τέλος πάντων), ο Truth και που το Flood είναι ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, παρόλο που και πάλι δεν ειπώθηκε τίποτα σοβαρό.

Πολύ μεγάλη απογοήτευση όσον αφορά το σενάριο, δεν είδα τίποτα το ενδιαφέρον, αντιθέτως είδα πολλά cliche. Δυστυχώς για μένα ένα παιχνίδι με κορυφαίο gameplay και μόνο δεν αποτελεί κάτι το ΤΟΡ. Αν θέλετε την horrible opinion μου, η σειρά σεναριακά έκλεισε στο 2, το 3 ήταν μία πολύ σύντομη αρπαχτή, όσον αφορά το σενάριο, ενώ το gameplay κινήθηκε στα ίδια βήματα του 1 και το έκανε αρκετά πιο εντυπωσιακό. Τουλάχιστον στο τέλος, με το warthog, δεν υπήρχε χρονικό όριο .

Overall κριτική σε μία πρόταση; Πάρα πολύ καλό, αλλά υπερεκτιμημένο όσο δεν πάει.

ΥΓ: Θα ακολουθήσει σίγουρο κράξιμο .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Bungie Weekly Update: 3/28/08

The Heroic Maps are free and available now on Xbox Live Marketplace. You?re going to need the maps for a number of playlists, both Ranked and Social, so if you haven?t downloaded them, click on Marketplace in the Start Menu in Halo 3 (the menu that comes up when you press start) and from there find ?Heroic Maps? and download away. We?re requiring the Heroic Pack in playlists so that players will see them appear at their regularly scheduled rate in Matchmaking.

We also ask you very kindly to spread the word ? the fewer people showing up in matchmaking without the new maps, the more likely you are to find them in regular matchmaking. We?ve found that lots of folks, through habit, simply aren?t aware that the Heroic maps are available for free. If you meet those people in the lobby, remind them (politely) that they can get them for free. And since you guys already know the process, you?ll be doing them a solid and making matchmaking better for the whole world. In effect, you?ll be a hero&#33;

http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=13433

και μερικες φωτο που τραβηξα ακομα (εχω κολλησει &#33;&#33;&#33;) απο τα heroic maps τα οποια btw ειναι καταπληκτικα , αμα δεν το εχετε ηδη κανει κατεβαστε τωρα που ειναι πλεον free

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι ε;Προσωπικα θεωρω το Halo 2 το λιγοτερο καλο της τριλογιας.Φυσικα δεν εχεις δει ακομα καποιες απο τις ωραιοτερες στιγμες,οταν το τελειωσεις το αναλυουμε περαιτερω[/b]
    Κοίτα, το πρώτο παιχνίδι της σειράς δεν το έπαιξα όπως θα έπρεπε και δεν πρόκειται να το παίξω ξανά, επομένως είναι λίγο δύσκολο να είμαι λίγο πιο αντικειμενικός. Μπορώ να καταλάβω το σοκ που πάθατε όλοι τότε, καθώς και τα απίστευτα ανοιχτά περιβάλλοντα, την αίσθηση ελευθερίας, τη στρατηγική στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας κτλ, αλλά είναι κάτι που δεν το έχω "ζήσει" για να το ξέρω.

Από την άλλη, με το 2 ασχολήθηκα πιο σοβαρά (παίζοντας το στο heroic) και πραγματικά έβαζα το μυαλό μου να δουλέψει στην κάθε μάχη. Δεν υπήρχαν rushes, δεν υπήρχαν "ντου", ούτε απερισκεψίες. Βέβαια, οι κλειστοί χώρου είχαν το προβάδισμα έναντι των ανοιχτών και πραγματικά ψοφούσες πανεύκολα.

Στο 3 διακρίνω μία σχετική άνεση στις μάχες, καταφέρνω να ισοπεδώνω τα πάντα με αρκετά λιγότερο κόπο, χωρίς φυσικά να σημαίνει κάτι τέτοιο ότι είναι και εύκολο. Είναι αυτο που είπε ο songokou πιστεύω, το οποίο και σχολιάζω παρακάτω.

Όσον αφορά τις σκηνές και το σενάριο, το 2 έδειξε πάρα πολλά πράγματα από την αρχή κι όλας, ενώ το 3 μάλλον αργεί. Είμαι στην 5η mission από τις 9 (αν δεν κάνω λάθος) και δεν είδα κάτι καινούριο. Θα μου πείτε, το φινάλε είναι, μην περιμένεις και καμιά super ανατροπή/εξέλιξη όπως στο 2.

Αυτο που λες για τη λιγοτερη στρατηγικη εχει να κανει με το οτι οι brutes ειναι ευκολοτεροι αντιπαλοι απο τους elites ( κυριως λογω της συμβατικης πανοπλιας ) . Γενικα πιστευω οτι αν καποιος εχει τερματισει το heroic του 2 και στα καπακια παιξει το 3 στην αντιστοιχη δυσκολια θα του φανει σαφως πιο ευκολο . Ωστοσο το legendary setting λυνει ολα τα παραπανω...απλα δοκιμασε το μετα το heroic και θα γευτεις ολο το μεγαλειο . Οσο για τις δυνατες στιγμες , απλα κανε λιγο υπομονη ακομα .[/b]
    Ναι αυτό πιστεύω ότι ισχύει, για αυτό και θα το παίξω και στο legendary αφού το τερματίσω στο heroic. Να αναφέρω, φυσικά, ότι κάποιες στιγμές ήταν αρκετά δύσκολες και τις απόλαυσα πάρα πολύ. Απλώς το 2 πιστέυω ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα στη στρατηγική, ενώ το 3 σηκώνει λίγο και πιο "επιθετική πολιτική".

BTW κάποιες προσθήκες, όπως ότι μπορείς να παίρνεις τα turrets και οι διάφορες ασπίδες που μπορείς να ενεργοποιείς, μου άρεσαν πολύ. Παρατηρώ, τέλος, ότι είναι λίγο πιο περιορισμένες οι χειροβομβίδες που σου δίνονται. Ίσως, βέβαια, να είναι και η ιδέα μου (δεν αναφέρομαι στον αριθμό που μπορείς να κουβαλάς, αλλά στο πόσες βρίσκεις). Βέβαια αυτό καλό είναι, γιατί τις χρησιμοποιείς πολύ πιο στρατηγικά, ενώ στα άλλα τις πετούσες σαν καραμέλες.

ΥΓ: Μα πόσο τέλεια σειρά . Κοίτα να δεις που πωρώθηκα τόσο πολύ με ένα FPS. Χρειάζομαι ένα επικό JRPG ASAP (No More Lost Odysseys and stuff).

Leave a comment:

• nooto
    replied
    <div class='quotetop'></div>
    Είμαι στο installation 00 και το παιχνίδι με έχει μαγέψει. Πραγματικά πολύ απολαυστικό, τρομερή δράση και πολύ στρατηγική. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βάλω δίπλα στο δεύτερο της σειράς, στο Η2. Λιγότερη στρατηγική και λιγότερο δυνατές στιγμές συμβάλλουν σε αυτό. Έχω, βέβαια, αρκετό παιχνίδι μπροστά μου, επομένως ας κρατήσω και μία επιφύλαξη. Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος [/b]
    Αυτο που λες για τη λιγοτερη στρατηγικη εχει να κανει με το οτι οι brutes ειναι ευκολοτεροι αντιπαλοι απο τους elites ( κυριως λογω της συμβατικης πανοπλιας ) . Γενικα πιστευω οτι αν καποιος εχει τερματισει το heroic του 2 και στα καπακια παιξει το 3 στην αντιστοιχη δυσκολια θα του φανει σαφως πιο ευκολο . Ωστοσο το legendary setting λυνει ολα τα παραπανω...απλα δοκιμασε το μετα το heroic και θα γευτεις ολο το μεγαλειο . Οσο για τις δυνατες στιγμες , απλα κανε λιγο υπομονη ακομα .

Btw η δικια μου αποψη ειναι

H3>>>>H2>H1

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Θέλει κανείς να τερματίσουμε το παιχνίδι στο legendary; 3 θέσεις ανοικτές

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Είμαι στο installation 00 και το παιχνίδι με έχει μαγέψει. Πραγματικά πολύ απολαυστικό, τρομερή δράση και πολύ στρατηγική. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βάλω δίπλα στο δεύτερο της σειράς, στο Η2. Λιγότερη στρατηγική και λιγότερο δυνατές στιγμές συμβάλλουν σε αυτό. Έχω, βέβαια, αρκετό παιχνίδι μπροστά μου, επομένως ας κρατήσω και μία επιφύλαξη. Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος .
    [/b]
    Ναι ε;Προσωπικα θεωρω το Halo 2 το λιγοτερο καλο της τριλογιας.Φυσικα δεν εχεις δει ακομα καποιες απο τις ωραιοτερες στιγμες,οταν το τελειωσεις το αναλυουμε περαιτερω ;) .

Leave a comment:

Working...
X