Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Λοιπόν, jper, unfeeling, hideo κλπ πάρτε UT3 να το στρώσουμε λίγο και εκεί ;)
    [/b]
    Μια απο της προηγουμενες μερες σου εκανα ενα chat invite για να σε ρωτησω ακριβως αυτο.Αν αξιζει δλδ να το παρω γιατι ενας φιλος παιζει να μου το πουλησει.Τωρα δεν ξερω το σκεφτομαι.Θα δειξει
    Υπαρχει και το COD4 βεβαια που αν δεν φτασω prestige 10 δεν το αφηνω.

Comment

Το UT3 αξίζει να το πάρεις. δεν είναι τέλειο και έχει και αυτό τα δικά του προβλήματα αλλά είναι καλή φάση γενικά αν και σίγουρα υποδεέστερο των Resistance, COD4.

Comment

Το UT3 αξίζει να το πάρεις. δεν είναι τέλειο και έχει και αυτό τα δικά του προβλήματα αλλά είναι καλή φάση γενικά αν και σίγουρα υποδεέστερο των Resistance, COD4.
        [/b]
        Θα το παρω μολις βγει Ευρωπη το UT 3 σιγουρα.. Το Resistance 2 θα ειναι τρελο λενε.. ;) ;)

Comment

Θα το παρω μολις βγει Ευρωπη το UT 3 σιγουρα..
          [/b]
          Πάρτο απ' έξω, πιο φτηνά θα σου ρθει άσε που κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει Ευρώπη...

Comment

Επειδή απ'ότι έχω καταλάβει το Resistance είναι καλό παιχνιδάκι και αναμένεται και η κυκλοφορία του 2,πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να το πάρω τώρα με full τιμή για να έχω και ένα FPS στο PS3(για το Unreal δεν τρελαίνομαι και το CoD μόνο στο PC )ή να περιμένω όταν και αν κυκλοφορήσει σε μία πιθανή φθηνότερη έκδοση αντίστοιχη με τις Platinum που κυκλοφορούσαν για PS2?Btw έχει μεγάλη διάρκεια?
            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Επειδή απ'ότι έχω καταλάβει το Resistance είναι καλό παιχνιδάκι και αναμένεται και η κυκλοφορία του 2,πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να το πάρω τώρα με full τιμή για να έχω και ένα FPS στο PS3(για το Unreal δεν τρελαίνομαι και το CoD μόνο στο PC )ή να περιμένω όταν και αν κυκλοφορήσει σε μία πιθανή φθηνότερη έκδοση αντίστοιχη με τις Platinum που κυκλοφορούσαν για PS2?Btw έχει μεγάλη διάρκεια?
              [/b]

Σε full τιμη εγω δεν θα το αγοραζα τωρα.Ειναι απο τα πρωτα games του ps3 και μπορεις να το βρεις φθηνα μεταχειρισμενο ή ακομα και καινουριο.
              Ειναι καλο παντως και μεγαλυτερο απο το COD4 σε διαρκεια.

Comment

Για μένα το Resistance είναι ακόμα με διαφορά το καλύτερο FPS στο PS3 αλλά και το καλύτερο FPS που έχω παίξει γενικά (παίζω FPS από την εποχή των Doom, Heretic, Hexen, Duke Nukem 3D κλπ). Μπορείς να το βρεις καινούριο σε καλή τιμή αν ψάξεις στο ίντερνετ. Το offline campaign είναι μεγαλύτερο του COD4 αλλά το μεγαλείο του παιχνιδιού είναι το online μέρος του το οποίο είναι απλώς τέλειο από κάθε άποψη. Η μόνη επιφύλαξη που έχω είναι το πόσο μεγάλη είναι πια η κοινότητα που το παίζει online καθώς το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2006 και οι περισσότεροι πλέον (όπως και εγώ) έχουν μετακινηθεί στα COD4 και UT3.

Comment

Καλο το resistance αλλα οχι καλυτερο του COD σε καμια περιπτωση...

Θα το παιζουν ακομα αρκετοι σιγουρα, εδω εβαλα χτες για πλακα perfect dark zero και επαιζαν οι καμμενοι..

Comment

Επαιξα λιγο online προχθες απτο pc μου, τι να πω ? η σειρα παει κατα διαολου Εκει που νομιζα πως το cod2 ητανε νουμπικο λογω του health system το grenade indicator και των πανευκολων στην χρηση οπλων οπως το shotgun και το ppsh ( ποσο ευκολο ειναι να κατεβασεις 6αδα σε TDM με αυτες τις 72 σφαιρες θεε μου ) ειδα ολες τις φλωριες που μπορει να εχει ενα fps με μοντερνο στησιμο μαζεμενες, UAV κλασεις gps perks και τονους απο unlockable weapons

Οχι πως ειχε τπτ να ζηλεψει το m16 μου απo τα rifle των αλλων, αν ηθελα ομως να εχω smg που να βαραει μεσα απο τοιχους ( ετσι για χαβαλε ) επρεπε να αφησω το mp5/scorpion και να μαζεψω κανα p90 απο κατω

Anyway το game φαινεται πως φτιαχτηκε ειδικα για κονσολες, το να πετυχεις καποιον πολλες φορες συνεχομενες ειναι πανευκολο ( καμια σχεση με την συμπεριφορα των rifle στο cs 1.6 / bf2 ) ειδικα αμα τραβηξεις sights, εξαλλου δεν μπορω να ξερω ποσο απλωνει το καθε οπλο σε full auto γιατι συνηθως ο εθχρος αντε να βρισκεται 20 μετρα απεναντι μου ( ποιος ο λογος για mouse + keyboard δηλαδη ? λιγες μερες "προπονησης" με ενα gamepad που εχει το stick sensitivity στο medium-high και αποδιδεις περιπου το ιδιο φανταζομαι)

Αλλο πραμα που μου την σπαει ειναι που δεν μπορεις να ρυμισεις το firing mode στα οπλα,feature το οποιο υπαρχει σε ενα σωρο fps (τουλαχιστον αποσο εχω παιξει στο pc ) να μου πει καποιος δεν υπαρχει ιδαιετερος λογος να βαρας σε single fire mode ετσι ακριβεστατα που ειναι σχεδον ολα τα rifle/smg αλλα οπως και να χει δεν γουσταρω να εχω πρακτικα μολις 10 βολες αντι 30 στο m16 και μετα να αναγκαζομαι να τραβαω knife/pistol

Ας παμε στα θετικα, το παιχνιδι στο multi ειναι διασκεδαστικο και παναλαφρο ( δεν εχω καμια ορεξη να σκοτωνω καποιον μονο και μονο λογω καλυτερου μηχανηματος ) πραγμα λογικο αφου χρησιμοποιει πρακτικα την ιδια μηχανη με αυτη του cod2 με καποιες ομως τροποποιησεις, επισης μην ξεχναμε πως η μηχανη αυτη ειναι πρακτικα η quake 3 με την διαφορα πως η infinity απο τοτε που αγορασε τα δικαιωματα απτην Id την εχει κανει αγνωριστη

Γενικα τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα με καποιες ατελειες( clipping, low res textures εδω και εκει ) βεβαια οι οποιες αραια και που κανουν μπαμ, τα physics ( που ειναι ξεχωριστος τομεας εννοειται ) με ξενερωσαν ιδαιετερα σε συγκριση με αυτα του crysis, λιγα props αντιδρανε στις σφαιρες/grenades και γενικα εχεις την εντυπωση πως ο κοσμος ειναι αψυχος, σε αυτο βοηθανε τα σκοτεινα χρωματα και ο περιεργος φωτισμος, γενικα το παιχνιδι εχει ενα post apocalyptic look σε καποια σημεια που θυμιζει πολυ ut3/gear of war ελπιζω να μην γινει της μοδας και γινουν σιγα σιγα ολα τα games ετσι

To single player ολως περιεργως ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο αυτο του cod2 ( στο veteran παιζω και τα 2 ) η ΑΙ αντιδρα αρκετα γρηγορα στις κοντινες μαχες, αμα δεν περασεις απτο ταδε σημειο οι εχθροι δεν σταματανε ποτε το spawn, υπαρχουν ενα σωρο θεσεις απτης οποιες χτυπιεσαι ταυτοχρονα απο πολλες μεριες οποτε χρειαζεται trial and error μεχρι να βρεις το καταληλλο σημειο οπου εισαι σχετικα ασφαλης ( κλασσικο cod, θυμαται κανεις την πολυκατοικια στο ρωσικο campaign του 1 ? ) και να προχωρησεις σταδιακα

Το σπασιμο ειναι πως ο ηχος δεν βοηθαει,εξηγουμαι : σαν pc gamer εχεις την προοπτικη περα απτο να σημαδευεις και να κινεσαι ακριβεστερα εχοντας καλυτερη ορατοτητα ταυτοχρονα ( πχ καθεσαι πιο κοντα στην οθονη, εχεις πιο υψηλο refresh rate πραγμα που ειναι βασικο στα γρηγορα fps, μπορεις να ρυθμισεις τα γραφικα οπως σε βολευουν θυσιαζοντας ενιοτε το eye candy για να εντοπιζεις πιο γρηγορα τον εθχρο ) εχεις και το προνομιο να μαντευεις της θεσεις του εχθρου χωρις να εχεις αμεση οπτικη μαζι του, ενα καλο ζευγαρι ακουστικα + μια x-fi ( μονοδρομος τον τελευταιο καιρο στο gaming ) βοηθησαν πολυ οταν επαιζα search and destroy στο cod2

Σε αυτο το mode το παιχνιδι παυει να θεωρειται νουμπικο για τα δικα μου κριτηρια, τα kills ερχονται πιο δυσκολα συνηθως εχεις για αντιπαλους ατομα που ξερουν να χειριζονται πολυ καλα τα bolt action rfiles και το ολο στυλ επιβαλει την χρηση διαφορων τακτικων προκειμενου να μην βγαλεις το μισο round ως spectator, μπορουσα λοιπον με τον συνδυασμο EAX + CMSS 3d headphone να υπολογισω σε τι αποσταση βρισκεται καποιος ασχετα αν ητανε απο πανω μου ή οχι και απο που με πυροβολανε χωρις να ψαχνω για τρυπες στους τοιχους ή να χρειαζεται να κοιταω το damage indicator

Τo cod4 ομως δεν εχει καν EAX support, και γενικα το positional audio δεν το βρισκω αξιοπιστο οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια στο TDM οπου κανει respawn ο καθενας κολλητα στον αλλον και οι περισσοτερες πιστες ειναι στριμωκολλες, αλλα για search and destroy το θεωρω must ασχετα αν η καθε κοτουλα βαζει perk να μην ακουγονται τα βηματα της ( )

Συμφωνω πως ολη η φαση με τα perk και τα weapon attachments (bipod και extended magazine παιζουν ? ) προσθετει ενα βαθος σε ενα κατα τα αλλα ρηχο fps που κανει τον παιχτη να σκεφτει ποιες ρυθμισεις ταιριαζουν στο στυλ παιχνιδιου του αλλα απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση πως εισαι στρατιωτης με γυαλια προσθετικης πραγματικοτητας ( augmented reality ) αφου βγαινει μια αντιστοιχη ενδειξη ακομα και οταν εχεις πετυχει καποιον πυροβολοντας μεσα απο τοιχο

Τωρα που βγηκε το SDK στην φορα ελπιζω να βγαλουν κανα mod χωρις GPS grenade indicator classes unlocks UAV airstrike helicopter ( αν και εχουν πλακα τα 10man+ killing spree ) κανοντας ετσι το game πιο ρεαλιστικο και tactical αποτι το κανουν τα hardcore και old school modes( αληθεια υπαρχουν τετοιοι server στην εκδοση για κονσολες ? ) προς το παρων θα μπαινω που και που κανα βραδυ να κανω τον χαβαλε μου, να παρω κανα challenge/lvl up ( δεν το κρυβω πως πρακτικα μονο public παιζω αλλωστε ) και να ανεβασω το K ratio απο 1.25 σε κατι πιο 1337 ( αν και για 2 ωρες και 15 mins total καλα δεν ειναι ? )

Το αστειο της υποθεσης ειναι πως πατησα quick reply

Comment

Anyway το game φαινεται πως φτιαχτηκε ειδικα για κονσολες, το να πετυχεις καποιον πολλες φορες συνεχομενες ειναι πανευκολο[/b]
                      Αχ... τα λεγα εγω στο gamesite

Γενικα τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα με καποιες ατελειες( clipping, low res textures εδω και εκει ) [/b]
                      Συμφωνω
                      Να προσθεσω στα αρνητικα εκτος απο τα low res textures και τον μικρο αριθμο πολυγωνων σε μερικα αντικειμενα.

Παντως γινεται χαμος και αρεσει σε πολυ κοσμο,οποτε πρεπει να το ψαξεις το θεμα
                      (πλακα κανω )

Εγω το βρισκω καταπληκτικο,οπως και ολα τα reviews αλλα και οι gamers.Ειναι καθαρα θεμα γουστου λοιπον.

Comment

Αντε βρε εδω ειστε ?Καλα λογω εξεταστικης δεν εχω ασχοληθει πολυ με το φορουμ παντως να πω την αληθεια το COD4 το εχω ψηλοβαρεθει και εγω εχω κλεισει 3d2h εχω 6900 Kill 5400 Deaths πραγματι θα συμφωνησω στο οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι του 2007 αλλα τολμω να πω οτι το RFOM ειναι καλυτερο παροτι δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ μαζι του επισης τα προβληματακια του ειναι λιγο εκνευριστικα αλλα τι να κανουμε <_< αντε και βγαινουν οπου να &#39;ναι οι νεοι χαρτες να ξαναγουσταρουμε

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Απ&#39; ότι διαβάζω στο ίντερνετ κυκλοφόρησε (επιτέλους) το πρώτο ευρωπαϊκό patch του COD4 για το PS3. Για να δούμε αν θα βελτιώσει καθόλου τα πράγματα (εγώ έχω σταματήσει να παίζω COD4 εδώ και 2 βδομάδες).

Comment

Προς το παρον ειδα οτι μπορουν να παιξουν ευρωπαιοι με αμερικανους μαζι.Αλλες διαφορες δεν ειδα.

Comment

Έχει ακόμα τα προβλήματα τύπου "host ended game"; Θα μπω το βράδυ μετά από καιρό οπότε όσοι πιστοί τα λέμε ;)

Comment

Έχει ακόμα τα προβλήματα τύπου "host ended game"; Θα μπω το βράδυ μετά από καιρό οπότε όσοι πιστοί τα λέμε ;)
                                [/b]

Δυστυχώς τα έχει ακόμη Marvell και τώρα απέκτησε και περισσότερο lag μάλιστα. Κρίμα που δεν το υποστήρίζουν όσο θα έπρεπε το COD4. Θα μπορούσε να είναι το ιδανικό fps για κάθε παίχτη αλλά και για clans και clan wars. Μακάρι να είχε την υποδομή και το στήσιμο γενικά που έχει το online του resistance&#33; θα ήταν απλά το τέλειο.

Comment

Working...
                                X