Λοιπόν, jper, unfeeling, hideo κλπ πάρτε UT3 να το στρώσουμε λίγο και εκεί ;)
[/b]
[/b]
Υπαρχει και το COD4 βεβαια που αν δεν φτασω prestige 10 δεν το αφηνω.
)ή να περιμένω όταν και αν κυκλοφορήσει σε μία πιθανή φθηνότερη έκδοση αντίστοιχη με τις Platinum που κυκλοφορούσαν για PS2?Btw έχει μεγάλη διάρκεια?
)ή να περιμένω όταν και αν κυκλοφορήσει σε μία πιθανή φθηνότερη έκδοση αντίστοιχη με τις Platinum που κυκλοφορούσαν για PS2?Btw έχει μεγάλη διάρκεια?
Εκει που νομιζα πως το cod2 ητανε νουμπικο λογω του health system το grenade indicator και των πανευκολων στην χρηση οπλων οπως το shotgun και το ppsh ( ποσο ευκολο ειναι να κατεβασεις 6αδα σε TDM με αυτες τις 72 σφαιρες θεε μου ) ειδα ολες τις φλωριες που μπορει να εχει ενα fps με μοντερνο στησιμο μαζεμενες, UAV κλασεις gps perks και τονους απο unlockable weapons
)
) προσθετει ενα βαθος σε ενα κατα τα αλλα ρηχο fps που κανει τον παιχτη να σκεφτει ποιες ρυθμισεις ταιριαζουν στο στυλ παιχνιδιου του αλλα απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση πως εισαι στρατιωτης με γυαλια προσθετικης πραγματικοτητας ( augmented reality ) αφου βγαινει μια αντιστοιχη ενδειξη ακομα και οταν εχεις πετυχει καποιον πυροβολοντας μεσα απο τοιχο
) κανοντας ετσι το game πιο ρεαλιστικο και tactical αποτι το κανουν τα hardcore και old school modes( αληθεια υπαρχουν τετοιοι server στην εκδοση για κονσολες ? ) προς το παρων θα μπαινω που και που κανα βραδυ να κανω τον χαβαλε μου, να παρω κανα challenge/lvl up ( δεν το κρυβω πως πρακτικα μονο public παιζω αλλωστε ) και να ανεβασω το K
ratio απο 1.25 σε κατι πιο 1337 ( αν και για 2 ωρες και 15 mins total καλα δεν ειναι ?
)
)
παντως να πω την αληθεια το COD4 το εχω ψηλοβαρεθει και εγω εχω κλεισει 3d2h εχω 6900 Kill 5400 Deaths πραγματι θα συμφωνησω στο οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι του 2007 αλλα τολμω να πω οτι το RFOM ειναι καλυτερο παροτι δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ μαζι του
επισης τα προβληματακια του ειναι λιγο εκνευριστικα αλλα τι να κανουμε <_< αντε και βγαινουν οπου να 'ναι οι νεοι χαρτες να ξαναγουσταρουμε
Comment