Χαχαχαχαχα το ειδα και εγω χθες, lol στο 14:00. Κριμα τι να πω, μεγαλο φαουλ το οτι τελικα δωσανε απλα το starter pack... παντως στο μελλον θα ηθελα να ασχοληθω γιατι ολοι λενε οτι το gunplay ειναι κορυφαιο (και μου αρεσει παρα πολυ και η αισθητικη ρε γαμωτο).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Destiny (Bungie)
Collapse
X
-
Originally posted by RafΜα καλά, πριν απο τρεις μέρες έλεγες πως δε χορταίνεις να τον ακούς.
Όμως ok, δεν το κρύβω ότι ο αρχικός ενθουσιασμός μας κάλυψε κάμποσες ατέλειες του. Τώρα είμαστε level 22 και είναι σαν να χάθηκαν όλα. Το review του Angry Joe είναι πραγματικά πολύ κατατοπιστικό.
Σε αυτό που δεν έπεσα καθόλου έξω από την πρώτη ματια που του έριξα, είναι η ποιότητα στην μάχη. Σχεδόν ασύγκριτη.
Originally posted by nootoΧαχαχαχαχα το ειδα και εγω χθες, lol στο 14:00. Κριμα τι να πω, μεγαλο φαουλ το οτι τελικα δωσανε απλα το starter pack... παντως στο μελλον θα ηθελα να ασχοληθω γιατι ολοι λενε οτι το gunplay ειναι κορυφαιο (και μου αρεσει παρα πολυ και η αισθητικη ρε γαμωτο).
Comment
-
-
Το Destiny έχει πάνω από 9.5 εκατομμύρια εγγεγραμένους χρήστες
To Destiny έχει πάνω απο 9.5 εκατομμύρια εγγεγραμένους χρήστες, ανακοίνωσε η Activision στην τελευταία της αναφορά εσόδων, που δείχνει πως πούλησε περίπου τόσες αντιγραφές.
"Υπάρχει μια σχέση να πουλάς ανάμεσα, αλλά δεν είναι ακριβής γιατί κάποιοι ανθρωποι έχουν περισσότερο από ένα προφίλ." ο εκδότης σημείωσε στη διάρκεια ενός οικονομικής κλήσης Q&A.
Συναρπαστικά, σημείωσε πως "δουλειά έχει επίσης αρχίσει σε μελλοντικά expansion packs, όπως επίσης στην επόμενή μας πλήρη κυκλοφορία παιχνιδιού."
[...]
Πηγή: Eurogamer
Comment
-
-
-
Έφτασα 8o level την Hunterίνα μου,έκανα και τα πρώτα μου bounties,μου αρέσει γενικά.Το πρόβλημα το συνάντησα,εκεί που ήμουν σίγουρος πως θα το συναντήσω,στο Crucible aka pvp.
Κι έρχομαι να ρωτήσω εγώ.Πόσο απαραίτητο είναι για να πάρεις καλό εξοπλισμό;Είδα ότι raids,public events,bounties δίνουν καλά πράγματα,για pvp δεν είπαν τίποτα.Και η αλήθεια είναι,ότι πέραν του ότι μπορεί απλά να θελήσω να φαρμάρω κάνα τρόπαιο,δε νομίζω να ξανασχοληθώ.Carpe diem
Comment
Comment