Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heavy Rain

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dj Solid View Post
    Free ή πλερω;
    Ποιο;

Aν εννοείς το wallpaper, να το
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Και εγώ πλήρωσα για theme αλλά για αυτό :
      [YOUTUBEHD]-jYeGvIk5zE[/YOUTUBEHD]
      Αν η collector έχει αυτό που έβαλε ο ΒΒ τότε το έκανα σωστά γιατί το dynamic τα σπάει απλά

Comment

• Το dynamic θα έχει (ΑΚΑ δεν έκανες καλά ).

Comment

• I fail . Are you happy now ?

Comment

• Μόλις επιβεβαίωσα το είναι μου...

Comment

• Που να παρει, εχω τρελαθει με το παιχνιδι...Καθησα και ειδα video διαβασα και διαφορα κειμενα, (δεν κατεβασα το demo κατα τα γνωστα ) και ομολογω πως το θελω τωραααα!!!!!! Παιδια η collectors υπαρχει μονο σε συγκεκριμενα μαγαζια?

Comment

• Aγόρασέ την από το hmv.com, 49€ με έξοδα αποστολής, η καλύτερη τιμή που μπορείς να βρεις.

Comment

• Έπαιξα και γω το ντέμο και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Με χάλασε λίγο το χαιτεκ γυαλί του αστυνομικού (ανάλυση ντι εν ει με σκάννινγκ; το 2011;). Την ιστορία του ντετέκτιβ την έπαιξα αρκετές φορές για να δω τι μπορεί να γίνει. Αλήθεια γίνεται να εξαντλήσεις το διάλογο;
                  Αυτό που δε μου άρεσε ήταν που γυρνάνε γύρω γύρω από το κεφάλι οι σκέψεις του και δεν προλαβαίνω να δω τι λέει αλλά κυρίως ποιο κουμπί να πατήσω. Επίσης θα ήθελα οι σκηνές δράσης να ήταν διαφορετικές αν αποτύγχανες σε κάποια πατήματα ενώ τώρα απλά άλλαζε αν θα έφευγες ματωμένος ή όχι.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                    Επίσης θα ήθελα οι σκηνές δράσης να ήταν διαφορετικές αν αποτύγχανες σε κάποια πατήματα ενώ τώρα απλά άλλαζε αν θα έφευγες ματωμένος ή όχι.
                    Τσου.Την τρίτη φορά που τις έπαιζα με τον καραφλό δεν έχασα ούτε πάτημα,παρά ένα που πρέπει να κουνήσεις το sixaxis προς τα κάτω για να του ορμήσει σαν ρινόκερος ρίχνωντας του κουτουλιά στο ηλιακό πλέγμα.Μου άρπαξε το κεφάλι και με κοπάνησε ρίχνωντας μου κάνα δυο καλά μπουνίδια και έπεσα κάτω χάνωντας την μάχη,και πέρνωντας ένα απλό thanks απο την πόρνη χωρίς να μου δώσει την παραμικρή πληροφόρια καθώς επέλεξα Trick αντί για Buy στην τελευταία επιλογή πριν πάρω πόδι απο το ρδελομπού της.

Comment

• Originally posted by Naked Snake View Post
                      Τσου.Την τρίτη φορά που τις έπαιζα με τον καραφλό δεν έχασα ούτε πάτημα,παρά ένα που πρέπει να κουνήσεις το sixaxis προς τα κάτω για να του ορμήσει σαν ρινόκερος ρίχνωντας του κουτουλιά στο ηλιακό πλέγμα.Μου άρπαξε το κεφάλι και με κοπάνησε ρίχνωντας μου κάνα δυο καλά μπουνίδια και έπεσα κάτω χάνωντας την μάχη,και πέρνωντας ένα απλό thanks απο την πόρνη χωρίς να μου δώσει την παραμικρή πληροφόρια καθώς επέλεξα Trick αντί για Buy στην τελευταία επιλογή πριν πάρω πόδι απο το ρδελομπού της.

το επαιξα σημερα το demo , φοβερο εχω σκυλοπωρωθει , τετοιο τιτλο εχω να δω απο το mgs4 .

Comment

• ^Κάνε πολλά Playthrough και δοκίμασε διαφορετικές απαντήσεις κάθε φορά να δείς πως εξελίσσονται οι σκηνές.

Comment

• Originally posted by Naked Snake View Post
                          ^Κάνε πολλά Playthrough και δοκίμασε διαφορετικές απαντήσεις κάθε φορά να δείς πως εξελίσσονται οι σκηνές.

περιμενω να βρεξει, οταν το επαιζα εριχνε τραπεζια εδω, νομισα οτι θα πεσει το σπιτι μου :smoke:

Comment

• Τσου.Την τρίτη φορά που τις έπαιζα με τον καραφλό δεν έχασα ούτε πάτημα,παρά ένα που πρέπει να κουνήσεις το sixaxis προς τα κάτω για να του ορμήσει σαν ρινόκερος ρίχνωντας του κουτουλιά στο ηλιακό πλέγμα.Μου άρπαξε το κεφάλι και με κοπάνησε ρίχνωντας μου κάνα δυο καλά μπουνίδια και έπεσα κάτω χάνωντας την μάχη,και πέρνωντας ένα απλό thanks απο την πόρνη χωρίς να μου δώσει την παραμικρή πληροφόρια καθώς επέλεξα Trick αντί για Buy στην τελευταία επιλογή πριν πάρω πόδι απο το ρδελομπού της.
                            Το δοκίμασα χωρίς κανένα λάθος, δε σου λέει κάτι παραπάνω πέρα από ευχαριστώ, απλά ο τυπάς σχολιάζει το ότι ο άλλος τις έφαγε χειρότερα από αυτόν ενώ δεν έχει μελανιές και αίματα στη μούρη του. Η μόνη διαφορετική έκβαση που βρήκα στο διάλογο ήταν αν της μίλαγες συνεχώς για το φόνο δε θα χτυπούσε το ξυπνητήρι αλλά θα άρχιζε να κλαίει αλλά και πάλι αν πας να την παρηγορήσεις σε διώχνει τελικά. Μπορείς επίσης να φύγεις ενώ την πλακώνει ο άλλος.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                              Το δοκίμασα χωρίς κανένα λάθος, δε σου λέει κάτι παραπάνω πέρα από ευχαριστώ, απλά ο τυπάς σχολιάζει το ότι ο άλλος τις έφαγε χειρότερα από αυτόν ενώ δεν έχει μελανιές και αίματα στη μούρη του. Η μόνη διαφορετική έκβαση που βρήκα στο διάλογο ήταν αν της μίλαγες συνεχώς για το φόνο δε θα χτυπούσε το ξυπνητήρι αλλά θα άρχιζε να κλαίει αλλά και πάλι αν πας να την παρηγορήσεις σε διώχνει τελικά. Μπορείς επίσης να φύγεις ενώ την πλακώνει ο άλλος.

Δοκίμασες να επιλέξεις Buy αντί για Trick?Επίσης προς το τέλος της μάχης εκεί που είσαι κολλημένος στον τοίχο και ο καράφλας προσπαθεί να σου ανοίξει το κεφάλι με το βάζο,όταν σου βγεί η ένδειξη να κουνήσεις το sixaxis προς τα κάτω μην το κάνεις και ο καράφλος θα σε κοπανήσει και θα φύγει ενώ ο scott θα πει ότι έχει καλό δεξί κροσέ και κάτι τέτοια.Λεπτομέρειες αλλά κουβεντά να γίνεται.

Comment

• Heavy Rain Demo has a Hidden Surprise

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X