Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bioshock: Infinite

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

..και τα προβληματα του επισης (οπως αυτο με το save system η το ποσο poor port ειναι sto πψ)
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Γιατι ειναι poor port? Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι απο τα καλα port στον τεχνικο τομεα, δεν το εχω δει σε κονσολα αλλα ολα max στο pc ειναι πανεμορφο και παιζει παρα πολυ smooth.. Αν εννοεις τον χειρισμο με mouse/keyboard εχεις δικιο γιατι ειναι εντελως κονσολαδικος, και εγω με 360 controller κατεληξα να το παιξω τελικα..

Επισης οταν ειπα για την καλυτερη ιστορια και ατμοσφαιρα αναφερομουν σε fps των 9-10 ωρων οχι σε ολα τα genres γιατι οκ δεν μπορει να συναγωνιστεί RPG.. Σαν κινηματογραφικη παραγωγη ηταν αψογο.

Comment

Ναι αυτό εννοούσα, το mouse έχει lag!!!
        Originally posted by Raf

Comment

Μια φορά την είδα τη βαθμολογία και απλά τσέκαρα από περιέργεια.Μην πετάγεσαι Τρολλάρι.
          Carpe diem

Comment

Nice use of "πεταγεσαι"
            Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by paixtis View Post
              Ρε παιδιά βγήκε??Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.Δεν άρεσε εεε??

Carpe diem

Comment

Τελος το παιχνιδι και οντως δεν αλλαξαν πολλα απο τις εντυπωσεις μου στα μισα του παιχνιδιου. Το gameplay παρεμεινε σχετικα αδιαφορο και μιας και τα περισσοτερα θα χουν ηδη ειπωθει να πω πως το concept με τα tears ηταν πολυ καλο για να χρησιμοποιηθει με τοσο προχειρο και επιφανειακο τροπο και πως επισης κατανταει κουραστικο το να κανεις examine εκατονταδες αντικειμενα και πτωματα για να κανεις loot τα παντα λες και παιζεις κανα hack n slash rpg. Το ending ηταν αρκετα καλο και αποζημιωσε ως εναν βαθμο, αλλα προσωπικα δεν ειμαι fan τετοιων storytelling μεθοδων (μιλαω για το πώς προχωρουσε η πλοκη στα προηγουμενα σημεια του τιτλου). Μου φανηκε αρκετα μπερδεμενο και εχασα κατι ψιλα στη μεταφραση οφειλω να ομολογησω, αλλα οκ τι να κανουμε.. Θα ριξω και στο νετ ενα βλεφαρο για γνωμες/αναλυσεις κτλ, για την ωρα θα παιξει ενα γερο break βεβαια να ξελαμπικαρουμε.

Comment

-Πως πεταει η πόλη;
                  -Quantum Particles

Worst explanation ever...
                  Originally posted by Raf

Comment

-Πως πεταει η πόλη;
                    -Quantum Particles

Worst explanation ever...
                    Κατά μία έννοια είναι η εξήγηση των πάντων. Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως η φράση quantum particles είναι πλεονασμός.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ακριβως... all particles are quantum...
                      Γενικα το χουν παραχεσει ταινιες και παιχνιδια με το κβαντικη μηχανικη = μαγεια, ελεος...
                      Originally posted by Raf

Comment

Ανακοινώθηκε το BioShock Infinite: Burial at Sea

Comment

Έλεγα να το κατεβάσω για να δω τι λέει μέχρι που διάβασα οτι έχει διάρκεια 90 λεπτά...
                          Να δω πόσοι θα δώσουν 15 ευρώ για να παίξουν μιάμιση ώρα game.

Comment

Ακόμα καλύτερη είναι η εξήγηση που δόθηκε από την εταιρεία για την μικρή διάρκειά του,ισχυρίζονται ότι στόχος τους ήταν η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

90 λεπτά;

Comment

Burial at Sea episode one launch trailer

Comment

Working...
                                X