..και τα προβληματα του επισης (οπως αυτο με το save system η το ποσο poor port ειναι sto πψ)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bioshock: Infinite
Collapse
X
-
Γιατι ειναι poor port? Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι απο τα καλα port στον τεχνικο τομεα, δεν το εχω δει σε κονσολα αλλα ολα max στο pc ειναι πανεμορφο και παιζει παρα πολυ smooth.. Αν εννοεις τον χειρισμο με mouse/keyboard εχεις δικιο γιατι ειναι εντελως κονσολαδικος, και εγω με 360 controller κατεληξα να το παιξω τελικα..
Επισης οταν ειπα για την καλυτερη ιστορια και ατμοσφαιρα αναφερομουν σε fps των 9-10 ωρων οχι σε ολα τα genres γιατι οκ δεν μπορει να συναγωνιστεί RPG.. Σαν κινηματογραφικη παραγωγη ηταν αψογο.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΡε παιδιά βγήκε??Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.Δεν άρεσε εεε??
Carpe diem
Comment
-
Τελος το παιχνιδι και οντως δεν αλλαξαν πολλα απο τις εντυπωσεις μου στα μισα του παιχνιδιου. Το gameplay παρεμεινε σχετικα αδιαφορο και μιας και τα περισσοτερα θα χουν ηδη ειπωθει να πω πως το concept με τα tears ηταν πολυ καλο για να χρησιμοποιηθει με τοσο προχειρο και επιφανειακο τροπο και πως επισης κατανταει κουραστικο το να κανεις examine εκατονταδες αντικειμενα και πτωματα για να κανεις loot τα παντα λες και παιζεις κανα hack n slash rpg. Το ending ηταν αρκετα καλο και αποζημιωσε ως εναν βαθμο, αλλα προσωπικα δεν ειμαι fan τετοιων storytelling μεθοδων (μιλαω για το πώς προχωρουσε η πλοκη στα προηγουμενα σημεια του τιτλου). Μου φανηκε αρκετα μπερδεμενο και εχασα κατι ψιλα στη μεταφραση οφειλω να ομολογησω, αλλα οκ τι να κανουμε.. Θα ριξω και στο νετ ενα βλεφαρο για γνωμες/αναλυσεις κτλ, για την ωρα θα παιξει ενα γερο break βεβαια να ξελαμπικαρουμε.
Comment
-
-Πως πεταει η πόλη;
-Quantum Particles
Worst explanation ever...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ανακοινώθηκε το BioShock Infinite: Burial at Sea
Comment
-
Burial at Sea episode one launch trailer
Comment
Comment