Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αααα... 'συ καλος!

Κοιτα τι κανουν τα παλικαρια στη δυσκολη Fire Bro.

Αρρωστοι.

Comment

Έβγαλα και τις Boo-Ballet!!. Στη Boo Ballet Encore κι εγώ έκανα ακριβώς 14.91 xD
      Αρκετά για τώρα πιστεύω είμαι και από τη δουλειά και πάω να την πέσω.
      Οκ αυτά τα challenges που έβαλες παραείναι προχωρημένα δεν παίζει να τα παλέψω σε τέτοιο βαθμό γιατί με βλέπω να σπάω κανά Gamepad
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Το παιχνίδι είναι άρρωστο. Έχω δει σχεδόν τα μισά βιντεάκια από το κανάλι της Nintendo που έδωσε ο Enspty προηγουμένως και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δείτε εδώ τι κάνουν οι άρρωστοι.

Μιλάμε για hardcorίλες, όχι αστεία. Το DLC για τον Luigi που θα είναι πιο speedrun χρειάζεται leaderboards οπωσδήποτε. Δεν ξέρω αν έχει το παιχνίδι, όμως στο Luigi U θα προσθέσει άπειρα.

Με αυτά μου άνοιξε ξανά η όρεξη και έβαλα μπρος το New Super Mario Bros Wii, όμως δεν μου γέμισε το μάτι και το παράτησα (ξανά) ύστερα από 6-7 πίστες. Αργότερα παίρνει μπρος ή το NSMB U είναι απλά αιώνες μπροστά;

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ε ναι αμα επαιξες πρωτο κοσμο τι περιμενεις. Ηδη απο τον 2ο ζοριζει, ο πρωτος ειναι σα tutorial μπροστα στο υπολοιπο game.
          Do a barrel roll!

Comment

To U είναι πιο δύσκολο από το Wii, αλλά όπως είπε και ο ramp αν έπαιξες τον πρώτο κόσμο είναι λογικό να σου φαίνεται εύκολο.

Comment

Σε 3 μέρες κυκλοφορεί το NSLU σε dlc. Τελικά ισχύει όσα λέγαμε.
              Μικρότερες πίστες, αλλά πολύ πιο δύσκολες. Ήδη από την 2η πίστα και τα star coins είναι σε δύσκολα σημεία, ενώ το 1ο κάστρο φαίνεται παλούκι.

Comment

Είναι σαν να παίζεις rpg και να μην παρακολουθείς το σενάριο ή να παίζεις dmc χωρίς να πειραματίζεσαι με combos.
                Τα κανω και τα 2 καμια φορα..

Τα platform ομως θελω το 100% ετσι εκανα και με το DKCR και με το NSMB οποτε μπορω να πω οτι εκανα αποσβεση περισσοτερο απο αλλα ΑΑΑ games.

Comment

Ξεκίνησα το NSLU. Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο...είναι παλούκι! Άξιος διάδοχος του Lost Levels. Ένα θα σας πω, έκανα 2 gameover στον 2ο κόσμο, την ώρα που στο NSMBU το πρώτο μου ήταν στον 7ο.

Τα levels είναι μικρά, σχεδόν το μίσο από του NSMBU, γι'αυτό και υπάρχει το 100 sec limit και δεν υπάρχει checkpoint. Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο τον περιορισμένο χρόνο σε προκαλούν να τα παίξεις γρήγορα ούτως ή άλλως. Είναι στημένα στην λογική των challenges, δηλαδή άλματα με πολύ προσοχή και μόνιμη κίνηση. Ο χειρισμός του Luigi θέλει μία συνήθεια ιδιαίτερα το sliding. Τα star coins είναι δύσκολα ακόμα και από τoν πρώτο κόσμο και πολύ καλά κρυμμένα α λα DKCR. Επίσης απ'ότι διαβάζω τα secret exits είναι τόσο καλά κρυμένα που μάλλον μόνο με οδηγό βρίσκονται.

Comment

Hyped.
                    Carpe diem

Comment

Τελικιάστηκε και το Luigi. Περιλάμβανε μεταξύ άλλων το πιο δύσκολο star coin στην ιστορία των 2D platforms.

Comment

Επαιξε κανεις co-op? Θελει 2 wiimote ακομα? εμαθα οτι βγηκε patch για το pro controller αλλα τιποτα για το tablet ακομα? Θα το παρω συντομα το wii-u μαζι με NSMBU και Luigi γιατι ειναι οτι πρεπει για καλοκαιρι..

Comment

Ρε σεις,πολύ ζόρικο είναι αυτό.Καμία σχέση με τα NSMB1+2.
                          Carpe diem

Comment

Tα NSMB σε δυσκολια δεν εχουν την παραμικρη επαφη με τα παλια Mario. Οχι πως τα παλια ηταν πολυ δυσκολα, αλλα ολα τα NSMB ηταν πολυ ευκολα.
                            Χαιρομαι που με το NSMBU αλλαξαν πορεια, δε νομιζω να ναι τυχαιο που πολλοι το εχρισαν αξιο διαδοχο του SMW. Ανυπομονω κι εγω να το παιξω οποτε μου δοθει η ευκαιρια.

Comment

Που να παίξεις και το Luigi U.

Comment

Δεν ειναι δύσκολα, πηρα ολα τα stars και στα 2 σε 15-20 ωρες περιπου αν θυμαμαι καλα χωρις να rage-αρω πουθενα..

Comment

Working...
                                X